Valla cnm ben de ilk önce öyle düşündüm.ama nasıl kabul eder bir erkek bunu kendi nüfusuna almış bir de kızı zaten bir kez birliktelik olmuş sonra birlikte yaşamışlar ama karı koca hayatları olmamış.bir süre sadece aynı evde yaşamış sonra da ayrılmışlar.sonra adam gidip evlenmiş iki evladı var falan.sanki gerçekten kandırılmış gibi duruyor ama nasıl deyince oraya cevabım gerçekten Yok.çok kafam almıyor benim de.bana adam da biliyor ama ceza almamak, toplum tarafından iyice dışlanmamak için bilmiyormuş ayağına yatıyor gibi geliyor. Birlikte olurken nasıl anlamayacak sonuçta.. İşin iç yüzü eşcinsel beraberlik bence, Hollanda da evlatlık alabiliyorlar öyle bir hayat yaşamış gibi nail ç. ve sevgilisi.
İlk de tecrübesizdi desek yine yok yani eğilimi varmış demek ki...Valla cnm ben de ilk önce öyle düşündüm.ama nasıl kabul eder bir erkek bunu kendi nüfusuna almış bir de kızı zaten bir kez birliktelik olmuş sonra birlikte yaşamışlar ama karı koca hayatları olmamış.bir süre sadece aynı evde yaşamış sonra da ayrılmışlar.sonra adam gidip evlenmiş iki evladı var falan.sanki gerçekten kandırılmış gibi duruyor ama nasıl deyince oraya cevabım gerçekten Yok.çok kafam almıyor benim de.
Herşeye eyvallah meyli var diyelim bir kez birlikte olduk diyerek yalan söyledi tmm.beni kandırdı demesi de yalan.ama bu kızı niye nüfusuna aldı neden ona babalık yaptı.ya da böyle bir suçun içine neden girsin?bebek çalsın falan. Sonuçta adam doğal yolla baba olabiliyor.İlk de tecrübesizdi desek yine yok yani eğilimi varmış demek ki...
Üstte sen anlattığım gibi olabilir, biseksüel insanlar var mesela hem kendi cinsinden hemde karşı cinsten insanlara ilgi duyabiliyor.. Zamanında Nail ç. ye ilgili duymuştur, Nail ç. de “parayla satın aldım çocuğu sorun yok” diyince bir vefa borcu hissedip çocuğu üzerine almış olabilir.. Sonra da bir kadına aşık olup kendi ailesini kurmuştur.Herşeye eyvallah meyli var diyelim bir kez birlikte olduk diyerek yalan söyledi tmm.beni kandırdı demesi de yalan.ama bu kızı niye nüfusuna aldı neden ona babalık yaptı.ya da böyle bir suçun içine neden girsin?bebek çalsın falan. Sonuçta adam doğal yolla baba olabiliyor.
Bilmiyorum ki CNm.şimdi bu kişi ile erkek diye mi birlikte oldu kadın diye mi? Bakınca resmen kadın gibi göğüsler falan.kadına ilgisi varsa niye onu seçsin ?doluya koyuyorum almıyor boşa koyuyorum dolmuyor.Üstte sen anlattığım gibi olabilir, biseksüel insanlar var mesela hem kendi cinsinden hemde karşı cinsten insanlara ilgi duyabiliyor.. Zamanında Nail ç. ye ilgili duymuştur, Nail ç. de “parayla satın aldım çocuğu sorun yok” diyince bir vefa borcu hissedip çocuğu üzerine almış olabilir.. Sonra da bir kadına aşık olup kendi ailesini kurmuştur.
Hangi adamahh belliydi ahhh .
O adam kaç kere serbest bıraktınız aaahh !!!!
O kadar kötü oldum ki bir de bebeğini gösterdiler ya.. Rabbim acısın o yavrulara, başka acı yaşatmasın..ahh belliydi ahhh .
O adam kaç kere serbest bıraktınız aaahh !!!!
Ah sorma işyerındeyım resmen wc gıttım ağladımO kadar kötü oldum ki bir de bebeğini gösterdiler ya.. Rabbim acısın o yavrulara, başka acı yaşatmasın..