Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Fatmanur olayını ben de hayret ile izliyorum.
Aile nasıl nikaha ikna olmuş,cehalette son nokta, aklım almıyor.
Fatmanur babası yaşında adama nasıl kanmış?
Olayı şoklar içinde izledim.

Hayir donmedi bu konu uzamasin artik ben mutluyum cocugumla ilgilenicem bundan sonra donmiycem falan dedi
Allah kimseyi şaşırtmasın ama ben aileye çok kızıyorum, kızcağızı 1 saat elin herifiyle odaya sok yalnız tedavi(!) diye. Kız kandırılmasın da ne olsun, hadi götürdün tedaviye ne demeye kendi evine de sokuyorsun gereksiz samimiyetin getirdiği zararlar işte.. Kızcağız da adamın diğer eşini görünce biraz düşünmüştür inşallah "bende böyle olur muyum?" diye.
Genel olarak Müge'yi bu sezon hiç heyecanla bekleyemiyorum

Evet ben bu konuda sadece aileyi suclu buluyorum kızı odaya yalniz basina soktun hadi bu kadar cahilsin,kizi resmi nikahla evlendirmek neyin nesidir Allah askina.kinamiyim diyorum ama kinanmayacak gibi de değil boyle bi hiyarlik olmaz

Evet ben bu konuda sadece aileyi suclu buluyorum kızı odaya yalniz basina soktun hadi bu kadar cahilsin,kizi resmi nikahla evlendirmek neyin nesidir Allah askina.kinamiyim diyorum ama kinanmayacak gibi de değil boyle bi hiyarlik olmaz
Resmi nikah zaten komik. Dini tedaviye gittiğini söylüyoruz tövbe yarabbim üç harfli bizim devletin resmi nikahını mı tanıyacak? İnsandır şaşar, beşer ama bu çok fazla geldi. Allah korusun

Kan donduran cinayet! 'Dedikodu yaptı' diye öldürdüler

Kayseri'nin Felahiye ilçesinde 2012 yılında, 82 yaşındaki kadının baltayla öldürülüp boğazının kesilmesi olayıyla ilgili olarak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda, olayın failleri olarak kadının oğlu, gelini ve torunu gözaltına alındı. Yaşlı kadının, torunlarının namusu hakkında dedikodu yaptığı iddiasıyla torunları F.B. ile R.K. tarafından öldürüldüğü belirlendi. Yaşlı kadının ailesinin cinayet sonrası Müge Anlı'nın programına katıldıkları ortaya çıktı

Edinilen bilgiye göre, 28 Nisan 2012 tarihinde ilçeye bağlı Kayapınar Mahallesi'nde meydana gelen olayda 82 yaşındaki Pembe Boraze, evinin balkonunda boğazı kesilmiş halde ölü olarak bulundu. Kamuoyunda 'Kesik Baş Cinayeti' olarak da bilinen ve aradan geçen 6 yılda olayın faillerinin bulunamaması üzerine İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hüseyin Bekmez'in talimatı üzerine özel ekip kuruldu. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinden dedektiflerin de desteğiyle, Pembe Boraze dosyası yeniden incelemeye alındı. 6 ay süren teknik takip ve 82 kişiden alınan ifadeler sonucu yaşlı kadının, torunları R.K. (27) ve F.B. (24) tarafından öldürüldüğü tespit edildi.

KATİL ZANLISI TORUNLARI

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında yaşlı kadının torunu F.B., gelini S.B. (56) ve oğlu F.B. (55) düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. İfadelerden elde edilen bilgilere göre yaşlı kadının torunlarının namusu hakkında dedikodu yaptığı iddiasıyla torunları F.B. ile R.K. tarafından öldürüldüğü belirlendi. Diğer cinayet şüphelisi olan torunu R.K. için yurt dışında bulunduğundan dolayı yakalanması için arama kararı çıkarıldı.

TELEVİZYONA ÇIKMIŞLAR

Öte yandan, kamuoyunda 'Kesik Baş Cinayeti' olarak da bilinen cinayetin ardından olayın şüphelilerinin, faili meçhul olayları araştıran bir televizyon programına da katıldığı belirlendi. Cinayete kurban giden Pempe Boraze'nin yapılan otopsisinde vücudunda 12 balta ve 6 bıçak darbesi olduğu tespit edildi. Vahşi cinayetin şüphelileri olan F.B., S.B. ve F.B., jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan Adli Tabip'te sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye çıkarıldı. Ayrıca İl Jandarma Komutanlığı tarafından kurulan özel ekibin, faili meçhul dosyaları araştırmaya devam ettiği bildirildi.

mynet haber

Ya bir sene önceki nail ç.haberini seyredenler bilir.tekrar gündeme geldi.bir kadın çıkıp bu kız benim kızım olabilir dedi.dna testi yapılacak.seyreden var mı ya çok ilginç bir olay.adama nasıl kandırmış bu çocuk senin kızın diye hala aklım almıyor

Kız geldımı DNA testı ıcın.

Nail kişisi şu an mezarında nasıl acaba
Ameliyat oldum demiş olmamış, eşine hamileyim demiş bebek çalmış
O anne 24 yıl her saniye neler çekti canı nasıl yandı(
Henüz onun kızı olduğu konusunda kesinlik Yok.ama tüm tarifler ifadeler onu gösteriyor.artık DNA sonucunda herşey ortaya çıkacaktır.Neyseki kızı iyi yetiştirmiş.o kadın da bir Doğum daha yapmış kızdan sonra kadıncağız korkudan evinde yapmış doğumunu

Bir keresinde gezmeye gitmiştik gözümün önündeki çocuk elimi bırakıp saniyeler içinde koştu toplamda 7-8 dakikada bulduk çok şükür ki ama o dakikalar öldüm ya nasıl parcalandim anlatılamaz bu duygu
Rabbim kimseyi evladından ayirmasin inşallah çocuklarımızı kendimizin büyütmesini nasip etsin
O annenin yaşadığı

İnşallah onun kızıdır da hasret biter

Ama ben hala eşinin nasıl erkek olduğunu bilmediğini anlayamiyorum.ölünce öğrenmiş ama garip

Evet ben de o kısmı anlayamadım.zaten tek bir ilişki olmuş evlenmemişler.anladığım kadarı ile bir süre beraber yaşamışlar ama karı koca hayatı olmamış.anlaşamadıkları için ayrılmışlar adam sonra başka bir kadınla evlenmiş ondan iki çocuğu var.kızı da babasının bilgisinin olmadığını düşünüyor.müge anlı da bir yerde hak verdi.inanmasa neden kızı nüfusuna alsın ki dedi bence de haklı.hangi erkek böyle bir şeyi bilip kabul eder ki? Kandırılmış olabilir diyorsun.ama gel gör ki kadın ameliyatlı değil nasıl kandırdı akıl sır ermiyor.tek aklıma gelen şey filmlerdeki gibi sarhoş edip birlikte olduk diye mi kandırdı.başka aklıma birşey gelmiyor

Yani çok açık da yazamıyorum ama erkek yani tamam karşıdan bakınca iri bir kadın ama aynı evin içine girince nasıl anlamaz ki ,,o filmlerdeki gibiydi vay haline adamın 24 yıldan fazla nasıl kandırılmış

Bir insan bir insanın hayatını nasıl da değiştirmiş dimi olan Tansu ve annesine olmuş

Bilmiyorum çok soru işareti var.bugün seyrettiysen kızı da 23 sene hiç şüphelenmemiş anlamamış.aklımın ucundan geçmedi diyor.zaten ölünce anlamış anne dediğin kişi erkek demişler.inanmayınca kendisine çıplak fotoğraflarını göstermişler.nasıl bir şok düşünsene yA.gerçekten büyük bir travma.anne bildiğin kişi aslında bir erkek
Kız hala konduramıyor annem böyle birşey yapmaz beni parayla almış olabilir diyor çalmamıştır diyor

Evet izledim çok üzüldüm ben Tansu ya.annem diyor hala ve şükür edeceğimiz şeyse çok iyi bakmış,deniz kenarında yaşıyorduk ama beni hiç yalnız gondermezdi bir yere diyor kız gerçek bir anne gibi korumuş kollamis ama keşke bunu hiç yapmasaydi

Benim anlamadığım kızın baba sandığı kişi basıl anlamadığını iddia ediyor, adamla karanlıkta birlikte olup kandirmistir eger gerçekten anlamadıysa. Ona da hamile kaldım deyip yutturmuştur. Bu nasıl birşey, dizide görsem yok artık derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…