- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.440
Evet hiç ama hiç inandırıcı değil işte o yüzden herkes baba kişisinin anlatmadığı birşeyler var mutlaka biliyordur diyorlarBenim anlamadığım kızın baba sandığı kişi basıl anlamadığını iddia ediyor, adamla karanlıkta birlikte olup kandirmistir eger gerçekten anlamadıysa. Ona da hamile kaldım deyip yutturmuştur. Bu nasıl birşey, dizide görsem yok artık derim.
Evet kız gerçekten iyi yetişmiş nerde ne konuşacağını bilen biri.hala annesine konduramıyor.annem beni çalmamıştır parayla falan almıştır diyorEvet izledim çok üzüldüm ben Tansu ya.annem diyor hala ve şükür edeceğimiz şeyse çok iyi bakmış,deniz kenarında yaşıyorduk ama beni hiç yalnız gondermezdi bir yere diyor kız gerçek bir anne gibi korumuş kollamis ama keşke bunu hiç yapmasaydi
Ya adam eğer gerçekten saf idiyse ya da belki hiç birliktelik yasamadıysa inanmış olabilir, bu kadın herşeyi planlı yapmış çok iyi oynamis olabilir yani, karanlıkta yapmıştır belline bileyim, insan tuhaf oluyor neler yaşanıyor hayatta.Evet hiç ama hiç inandırıcı değil işte o yüzden herkes baba kişisinin anlatmadığı birşeyler var mutlaka biliyordur diyorlar
Çok afedersiniz karanlık bile olsa nasıl birliktelik olur.mümkün değil.adam ameliyat olmamış vajen girişi Yok.Benim anlamadığım kızın baba sandığı kişi basıl anlamadığını iddia ediyor, adamla karanlıkta birlikte olup kandirmistir eger gerçekten anlamadıysa. Ona da hamile kaldım deyip yutturmuştur. Bu nasıl birşey, dizide görsem yok artık derim.
Bı yaptığı o iyilik varmış o zaman...Evet kız gerçekten iyi yetişmiş nerde ne konuşacağını bilen biri.hala annesine konduramıyor.annem beni çalmamıştır parayla falan almıştır diyor
Ya işte karanlıkta sarhoş falan diyoruz da yani erkek ya birlikte olduğu kişiyi nasıl anlamaz kiYa adam eğer gerçekten saf idiyse ya da belki hiç birliktelik yasamadıysa inanmış olabilir, bu kadın herşeyi planlı yapmış çok iyi oynamis olabilir yani, karanlıkta yapmıştır belline bileyim, insan tuhaf oluyor neler yaşanıyor hayatta.
TMm o anda anlamadı ilk birlikteliğiydi diyelim sonra evlenmiş başkası ile iki çocuk olmuş.o zaman da mı anlamadı farkıYa adam eğer gerçekten saf idiyse ya da belki hiç birliktelik yasamadıysa inanmış olabilir, bu kadın herşeyi planlı yapmış çok iyi oynamis olabilir yani, karanlıkta yapmıştır belline bileyim, insan tuhaf oluyor neler yaşanıyor hayatta.
Anlamayan anlamaz, açık da da yazmak istemiyorum da, yani bir defa birlikte olmuşlar.TMm o anda anlamadı ilk birlikteliğiydi diyelim sonra evlenmiş başkası ile iki çocuk olmuş.o zaman da mı anlamadı farkı
Bilemedim, bunlar olabiliyorsa o da olabilir. :)Ya işte karanlıkta sarhoş falan diyoruz da yani erkek ya birlikte olduğu kişiyi nasıl anlamaz ki
Tmm da adam ameliyatlı değil ben de burdan açık açık yazamıyorum adamın vajen girişi Yok .Anlamayan anlamaz, açık da da yazmak istemiyorum da, yani bir defa birlikte olmuşlar.
Bir haber okumuştum nerde yaşandı hatırlamıyorum da iki erkek arkadaş birlikte alkol aliyorlarmis sonra birisi afedersiniz birlikte olmak istemiş işte naptiysa diğeri de o kafayla öldürmüş arkadaşını, sarhoşken bile anlaşılıyor sanırım ama yani adam da çıkıp iki kelime etse çok iyi olcakBilemedim, bunlar olabiliyorsa o da olabilir. :)
Kızına tek söylediği şey sen ne biliyorsan ben de onu biliyorum demiş.kız da ben onu babam bildim detay da soramam diyor doğal olarak.adam mahkemelik zAten belki konuşma yasağı vardır.zaten bir sene önce Müge anlı bu konuyu işlerken yayın yasağı gelmişBir haber okumuştum nerde yaşandı hatırlamıyorum da iki erkek arkadaş birlikte alkol aliyorlarmis sonra birisi afedersiniz birlikte olmak istemiş işte naptiysa diğeri de o kafayla öldürmüş arkadaşını, sarhoşken bile anlaşılıyor sanırım ama yani adam da çıkıp iki kelime etse çok iyi olcak
Evet o zaman da izlemistim ben ama ya çok kötü bir durumKızına tek söylediği şey sen ne biliyorsan ben de onu biliyorum demiş.kız da ben onu babam bildim detay da soramam diyor doğal olarak.adam mahkemelik zAten belki konuşma yasağı vardır.zaten bir sene önce Müge anlı bu konuyu işlerken yayın yasağı gelmiş
Sarhosken insan ne yaptığını bilir zaten bilmiyordum diyen yalan söylemiş olur. En sargos olduğum zamanlarda bile ne dediğimi de ne yaptığımı da bilirdim. Ama benim demek istediğim hiç iliskiye girmemiş ise eğer görmeden de yaptıysa farzı misal karanlıkta anlamamıştır. Zaten kadın çok kadınsıymis.Bir haber okumuştum nerde yaşandı hatırlamıyorum da iki erkek arkadaş birlikte alkol aliyorlarmis sonra birisi afedersiniz birlikte olmak istemiş işte naptiysa diğeri de o kafayla öldürmüş arkadaşını, sarhoşken bile anlaşılıyor sanırım ama yani adam da çıkıp iki kelime etse çok iyi olcak
Ben de çok etkilendimEvet o zaman da izlemistim ben ama ya çok kötü bir durum
Diğer çıkısı var afedersinTmm da adam ameliyatlı değil ben de burdan açık açık yazamıyorum adamın vajen girişi Yok .
Çok bakımlıymis bir de kız çok yardımsever di diyor ama bakalım nasıl çıkacak DNASarhosken insan ne yaptığını bilir zaten bilmiyordum diyen yalan söylemiş olur. En sargos olduğum zamanlarda bile ne dediğimi de ne yaptığımı da bilirdim. Ama benim demek istediğim hiç iliskiye girmemiş ise eğer görmeden de yaptıysa farzı misal karanlıkta anlamamıştır. Zaten kadın çok kadınsıymis.
Allah çocuklarımızı bizi hayırlı insanlarla karsilastirsinBen de çok etkilendim
AminnÇok bakımlıymis bir de kız çok yardımsever di diyor ama bakalım nasıl çıkacak DNA
Allah çocuklarımızı bizi hayırlı insanlarla karsilastirsin
Ya bir sene önceki nail ç.haberini seyredenler bilir.tekrar gündeme geldi.bir kadın çıkıp bu kız benim kızım olabilir dedi.dna testi yapılacak.seyreden var mı ya çok ilginç bir olay.adama nasıl kandırmış bu çocuk senin kızın diye hala aklım almıyor