Peki seyi anlamadim necla kocasini kimle aldatmis dnA testi yaptiracakmis ya kocasi, cocuk kime benziyomus orayi anlayamadim yorumlari okudum ama
çam olayı bitmedimi ali yasar hasan müebet yedilerTesekkurler bilgiler icin canim insallah suclulari biran once bulunur
Suanda nazmiye cam olayini arastiriyorum dehsetle
Cunku cok.sıkıstiriyolar cok ustune gidiyolar oyle oldu boylemi oldu diye diye kendi ihtimallerini kabul ettirmeye calisiyolar oda bir yok iki yok ondan sonra yalana basvuruyo.bu necla neden gerekli gereksiz yalan söylüyor ya, yalan söyleme hastalığı mı var, yoksa safa mı yatıyor? İşin garibi yalan söylediklerini de ertesi gün kabul ediyor yalan söylediydim diye, garip bi kadın..
Kanki benfirsat buldukça izliyorum eşim den fırsat bulamıyorum izlemeyeins bulunur bı an önce sonuç ne çıkacak metak ediyrumKimse izlemiyomu ya
Cunku cok.sıkıstiriyolar cok ustune gidiyolar oyle oldu boylemi oldu diye diye kendi ihtimallerini kabul ettirmeye calisiyolar oda bir yok iki yok ondan sonra yalana basvuruyo.
Bugun muge anlida dedi zaten dun ben sana dedim iki avucta olsa kadinin getirmesi lazimdi diye sende getirdi dedin diyo.eee nolcak rahmi hoca bile bazen boyle olmustur diyo nejla yok diyo hala daha zorla evet dedirttirmeye calisiyo.
O degil de koca koy karisti iyce akrabalik felan kalmadi.nasil birbirlerinin yuzune bakcak bunlar.
Bugunde guladiyenin babasini tehdit etmis ahmet demir gulbahari necmiye yi sucla diye.bakalim nereye varcak bunun sonu.
Nezen konusu daha hiç açılmadı annesinin yüzünden p da bence ...bunlar bildiğimiz meseler ve katilleri hala dışarda Allah yardımcımız olsun.boyle pislikler rahat rahat gezmesin insŞu necla ve guladiyeden bana gına geldi konuya tam hakim değilim ama muhtemelen neclanin mi guladiyenin mi birinin eşi öldürdü bu iki kadın da yardımcı oldu ama ya da guladiye ve eşi öldürdü necla da yardımcı oldu üstünü ortmelerinde. Ya of neyse işte çok bariz ortada herşey yalan bile söyleyemiyor. Bu arada nezen germeyin olayını ve cem Garipoğlu'nun neden münevver Karaburun öldürdüğünü çok merak ediyorum ikisi de hala netliğine kavuşmamıs cinayetler.
Nezen konusu daha hiç açılmadı annesinin yüzünden p da bence ...bunlar bildiğimiz meseler ve katilleri hala dışarda Allah yardımcımız olsun.boyle pislikler rahat rahat gezmesin ins
Bazen muge anli biseyler soylediginde nejlanin surat ifadesi cok degisiyo.sanki muge anliyi dogrular gibi bi ifade .diyo ya o kadina ne olduysa evde olmustur diyince nejla evet der gibi bakiyo.bi is var bu isin icinde ama ne cikacak bakalim.nejlanin yalan soylemesinin nedeni kani desek ortaya cikti hersey.bana da necla katil olamayacak kadar saf geliyo ama bu kadar yalan söyleyince acaba mı diyorum, katil orda ya da katilin kim olduğunu bilen orda ama hala ortaya çıkan bişey yok