Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

valla necla bugün net bi şekilde şüpheleri üstüne çekti konuşmalarıyla, intihar edeceğini söylemese biz de bunu yapmazdık diyor, güladiyeye de hidayeti takip etmişsindir onlar çıkarken öldürmüşsündür gibisinden bişeyler söylüyor
yani üstüne gidince ağzından bayağı bişey kaçırdı bence...

Guladiye hemen msj a telefon a kanı ye bağlıyor konuyu üzerine gelmesijer diye.

Başbaşa konuştuklarında sinirle daha çok kaçırıyor laf

Eşim yüzünden izleyemoyordum meraktan ölüyorum gün boyu ama artık bu laflaran sonra Necla kurtaramaz artık kendini .yapmasada biliyor ama guladiyede tedirgin oluyor necla konuşurken ağzından ne çıkacak diye dikkatle bakıyor.guladiyede rahat tavırları takınmiyor nedense yapmayan insan da bı rahatlık olur ila

Ben neclanın bizde bunu yapmazdık lafını milleti yanlış yönlendirdikleri için söyledigini düşünüyorum. Hani intihar demeseydi bizde korkup yanlış yönlendirmezdik gibi ?

Bugün guladiye nin işin içinde olmadığını düşünmeye başladım
Niye yalan söylesinki o zaman ? Keseyi bi yaktım dedi bi çöpe attım dedi bi belkide yakmamışımdır dedi.
Hem dürüst olsa sorulara net cevap verır ne zamanki laf ona gelıo hemen gerılıo neclayı suçluo.
İfademi okumadım bılmem ne dedı ımzalamadan 2 kere okumuş.
Çok zeki güladiye kocasını kayınlarını avucuna almış hep

Ben tam takip edemiyorum ondan bilgim yoktu

Müge bugün çok ciddi.
Sona geliniyor bence...
Evet büyük final e az kaldı buda şeye döndü Nazmiye cam davasına döndü o diyo ben yapmadım diğeri diyo ben yapmadım buda okadar uzun sürmez inşallah ben guladiyeye akıl erdiremiyorum yapmış olsa bile insan halasınıöldürmek istermi ya

Bende bu arifle alinin konuşmalarından hiç bise anlamıyorum ama yazık günah kadının kimseye zararı yokmuş ne demeye canına kıydınız zaten bi kolu yok allahım sen koru ya
Ali yine iyi ariften hiç bişey anlaşımıo
Aynen yazık ama kaza oldu bence bi anlık
İsteyerek öldürdüklerini sanmıyorum.
Yazık eger gelinlerden çıkarsa çocuklarına üzülüyorum ben.
Zaten bi aile dagıldı bu meseleden yani bu adamlar bu kadar laftan sonra o köyde nasıl kalcaklar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…