- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.760
Güladiye bugün biz diyo necla ısrarla ben dedi diyo.Bugün de sonuç alamadık..
Bugün guladiye nin işin içinde olmadığını düşünmeye başladımGüladiye bugün biz diyo necla ısrarla ben dedi diyo.
Laf güladiyeye geldimi tursuluk telefon derken hop başa sarıyor biride demioki niye lafı çeviriyon.
Guladiye hemen msj a telefon a kanı ye bağlıyor konuyu üzerine gelmesijer diye.valla necla bugün net bi şekilde şüpheleri üstüne çekti konuşmalarıyla, intihar edeceğini söylemese biz de bunu yapmazdık diyor, güladiyeye de hidayeti takip etmişsindir onlar çıkarken öldürmüşsündür gibisinden bişeyler söylüyor
yani üstüne gidince ağzından bayağı bişey kaçırdı bence...
Başbaşa konuştuklarında sinirle daha çok kaçırıyor lafvalla necla bugün net bi şekilde şüpheleri üstüne çekti konuşmalarıyla, intihar edeceğini söylemese biz de bunu yapmazdık diyor, güladiyeye de hidayeti takip etmişsindir onlar çıkarken öldürmüşsündür gibisinden bişeyler söylüyor
Başbaşa konuştuklarında sinirle daha çok kaçırıyor laf
Ben neclanın bizde bunu yapmazdık lafını milleti yanlış yönlendirdikleri için söyledigini düşünüyorum. Hani intihar demeseydi bizde korkup yanlış yönlendirmezdik gibi ?valla necla bugün net bi şekilde şüpheleri üstüne çekti konuşmalarıyla, intihar edeceğini söylemese biz de bunu yapmazdık diyor, güladiyeye de hidayeti takip etmişsindir onlar çıkarken öldürmüşsündür gibisinden bişeyler söylüyor
Niye yalan söylesinki o zaman ? Keseyi bi yaktım dedi bi çöpe attım dedi bi belkide yakmamışımdır dedi.Bugün guladiye nin işin içinde olmadığını düşünmeye başladım
Ben tam takip edemiyorum ondan bilgim yoktuNiye yalan söylesinki o zaman ? Keseyi bi yaktım dedi bi çöpe attım dedi bi belkide yakmamışımdır dedi.
Hem dürüst olsa sorulara net cevap verır ne zamanki laf ona gelıo hemen gerılıo neclayı suçluo.
İfademi okumadım bılmem ne dedı ımzalamadan 2 kere okumuş.
Çok zeki güladiye kocasını kayınlarını avucuna almış hep
Valla ben takipteyim aynı bölümü 2 kere izlemişligim olur.Ben tam takip edemiyorum ondan bilgim yoktu
Bende bu arifle alinin konuşmalarından hiç bise anlamıyorum ama yazık günah kadının kimseye zararı yokmuş ne demeye canına kıydınız zaten bi kolu yok allahım sen koru yaValla ben takipteyim aynı bölümü 2 kere izlemişligim olur.
Hastasıyız dedee
Evet büyük final e az kaldı buda şeye döndü Nazmiye cam davasına döndü o diyo ben yapmadım diğeri diyo ben yapmadım buda okadar uzun sürmez inşallah ben guladiyeye akıl erdiremiyorum yapmış olsa bile insan halasınıöldürmek istermi yaMüge bugün çok ciddi.
Sona geliniyor bence...
Ali yine iyi ariften hiç bişey anlaşımıoBende bu arifle alinin konuşmalarından hiç bise anlamıyorum ama yazık günah kadının kimseye zararı yokmuş ne demeye canına kıydınız zaten bi kolu yok allahım sen koru ya