Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Guladiyeden hic emin degilim ama guladiye oldurmusse nejla biliyodur. Nejla oldurmusse guladiye ya biliyodur ya bilmiyodur..
ben nejla nin ustune gidilmesini mantikli buluyorum bu yuzden. Ama bi konu ustunde durulmuyo hic. Daldan dala atlaniyo. Anca nejlanin itirafini bekliyorum keske koylerde de mobese olsa simdiye coktan cozulmustu cinayet.

Güladiye ve eşi neclanın üzerine atmak için ellerinden geleni yapıyolar.
Çünkü necla sevilmeyen gelin.
Kocası sahip çıkmıyo ve yanlışları olan biri.
Neclaya atılırsa yapışır kalır o iftira.
Ama o çirkef güladiye aman allahım karı koca çok tehlikeliler.
O cinayet güladiye ve kocasından çıkacak

Guladiye suclu degilse niye nejlayi suclu cikarmaya calisiyolar ailecek.
Gizledikleri bisey mi var acaba yada nejlaya itiraf ettirmek icin mi yapiyolar.
Gulbaharin da dedigi gibi keseyi guladiyeler koyduysa ki oyle gorunuyo onlar bulmus.birde muge anliya ekibe sormuslar nejla koye gittimi diye.herkes nejlanin koye gitceni biliyomus ama muge anli gondermemis hatta gizli tutmuslar gitmiyeceni de.
Bence guladiyeyide biraz sıkıstirmak lazim.
Havva gelinler diyo ama hep nejlayi sucluyo guladiyeyi koruyo.

bu necla neden gerekli gereksiz yalan söylüyor ya, yalan söyleme hastalığı mı var, yoksa safa mı yatıyor? İşin garibi yalan söylediklerini de ertesi gün kabul ediyor yalan söylediydim diye, garip bi kadın..

bu necla neden gerekli gereksiz yalan söylüyor ya, yalan söyleme hastalığı mı var, yoksa safa mı yatıyor? İşin garibi yalan söylediklerini de ertesi gün kabul ediyor yalan söylediydim diye, garip bi kadın..
Cunku cok.sıkıstiriyolar cok ustune gidiyolar oyle oldu boylemi oldu diye diye kendi ihtimallerini kabul ettirmeye calisiyolar oda bir yok iki yok ondan sonra yalana basvuruyo.

Bugun muge anlida dedi zaten dun ben sana dedim iki avucta olsa kadinin getirmesi lazimdi diye sende getirdi dedin diyo.eee nolcak rahmi hoca bile bazen boyle olmustur diyo nejla yok diyo hala daha zorla evet dedirttirmeye calisiyo.

O degil de koca koy karisti iyce akrabalik felan kalmadi.nasil birbirlerinin yuzune bakcak bunlar.
Bugunde guladiyenin babasini tehdit etmis ahmet demir gulbahari necmiye yi sucla diye.bakalim nereye varcak bunun sonu.

Ay içim şişti açıklansın kim yaptıysa insan çatlar o kadar saklayamaz güladiye de ve Necla da ya da bilen her kimse iyi sıkı çene var. İnsan o kadar tutamaz ya ..

Cunku cok.sıkıstiriyolar cok ustune gidiyolar oyle oldu boylemi oldu diye diye kendi ihtimallerini kabul ettirmeye calisiyolar oda bir yok iki yok ondan sonra yalana basvuruyo.

Bugun muge anlida dedi zaten dun ben sana dedim iki avucta olsa kadinin getirmesi lazimdi diye sende getirdi dedin diyo.eee nolcak rahmi hoca bile bazen boyle olmustur diyo nejla yok diyo hala daha zorla evet dedirttirmeye calisiyo.

O degil de koca koy karisti iyce akrabalik felan kalmadi.nasil birbirlerinin yuzune bakcak bunlar.
Bugunde guladiyenin babasini tehdit etmis ahmet demir gulbahari necmiye yi sucla diye.bakalim nereye varcak bunun sonu.

bana da necla katil olamayacak kadar saf geliyo ama bu kadar yalan söyleyince acaba mı diyorum, katil orda ya da katilin kim olduğunu bilen orda ama hala ortaya çıkan bişey yok

Şu necla ve guladiyeden bana gına geldi konuya tam hakim değilim ama muhtemelen neclanin mi guladiyenin mi birinin eşi öldürdü bu iki kadın da yardımcı oldu ama ya da guladiye ve eşi öldürdü necla da yardımcı oldu üstünü ortmelerinde. Ya of neyse işte çok bariz ortada herşey yalan bile söyleyemiyor. Bu arada nezen germeyin olayını ve cem Garipoğlu'nun neden münevver Karaburun öldürdüğünü çok merak ediyorum ikisi de hala netliğine kavuşmamıs cinayetler.

Şu necla ve guladiyeden bana gına geldi konuya tam hakim değilim ama muhtemelen neclanin mi guladiyenin mi birinin eşi öldürdü bu iki kadın da yardımcı oldu ama ya da guladiye ve eşi öldürdü necla da yardımcı oldu üstünü ortmelerinde. Ya of neyse işte çok bariz ortada herşey yalan bile söyleyemiyor. Bu arada nezen germeyin olayını ve cem Garipoğlu'nun neden münevver Karaburun öldürdüğünü çok merak ediyorum ikisi de hala netliğine kavuşmamıs cinayetler.
Nezen konusu daha hiç açılmadı annesinin yüzünden p da bence ...bunlar bildiğimiz meseler ve katilleri hala dışarda Allah yardımcımız olsun.boyle pislikler rahat rahat gezmesin ins

bana da necla katil olamayacak kadar saf geliyo ama bu kadar yalan söyleyince acaba mı diyorum, katil orda ya da katilin kim olduğunu bilen orda ama hala ortaya çıkan bişey yok
Bazen muge anli biseyler soylediginde nejlanin surat ifadesi cok degisiyo.sanki muge anliyi dogrular gibi bi ifade .diyo ya o kadina ne olduysa evde olmustur diyince nejla evet der gibi bakiyo.bi is var bu isin icinde ama ne cikacak bakalim.nejlanin yalan soylemesinin nedeni kani desek ortaya cikti hersey.
Acaba baska birimi var guladiyenin babasi gibi.ama nejla zaten kaniyle koyun baska gencleriyde konusuyo napsin yasli adami.er gec bisey cikacak bakalim

Dilber firtina vardi .oglu gormustu baska adamla.adamda muhammete vurmus sonrada canliyken tarlaya atmisti.cocuk o sekilde olmus.

Onlarda ayni sekilde aksam otelde konusuyolarmis sen bizi sucla biz seni diye rol yapiyolarmis.

Bu fatma demir olayida oyle olabilir yani.sonucta birinden biri mutlaka digerinin yaptigini bilir.
Alide kese olayindan sonra bi tuhaf oldu eskisi gibi konusmuyo.sesi kesildi resmen

Nazmiye çam davası gibi çelişkide kalacak herhalde bu mevzu çünkü kaç aydır hep aynı şeyler konuşuluyor sürekli başa sarıyorlar.
Ali ve havva laf dayılarına gelince niyeyse toz kondurmuyolar güladiyeye yuklenmıolar ali güladiyeyi aklamaya çalışıyor sürekli iş neclaya geldimi hepsinin sesi yükseliyo bakalım inşallah bulunur.

X