Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Bileziklerini takmayı nerden akil ediyo Nejla cikarken...bi de nasil iliskiler....biri evli...digerinin kayin pederibenim icim almiyo.

ya tabiki yaptıklarını savunmuyorum he şekilde yanlış..ama nedense üzüldüm kıza ..tek istediği biraz ilgi alaka.anladığım kadaraıyla..evet bilezikleri varda bilemeyiz devamlı takıyodur heralde öle abartılacak bi bileziği yok ölüm kalım için hepimizin kenarda mutlaka vardır .öle bişey ..

Ilgi alakaya herkesin ihtiyacı var...
olay baştan yanlış ve zincirleme ilerlemiş. Insan her türlü koşulda karakterini bozmuyosa işte o zan insandır. En ufak bir ilgisizlikte şirazesi kaysaydi herkesin bizim kultürümüze ait hic bir güzellik kalmazdı.

tabiki söylediklerinizde haklısınız ..ama herkez aynı olmuyo bazı insan zayıf bazı insanlar daha sağlam basıyo ayakları üstüne sanırım neclada zayıf kişiliğe sahip olanlardan ..birde etrafında akıl verecek örnek alacak kimsesi yoksa .kocasıda sahip çımıyosa napsın bocalamış belliki..

Bu eski muhtarda dedektifcilik oynuyo.

Yrni muhtar da kotu manada dememistir.
Korumak amacli kotu niyeti yoktur.
Keskede demeseymis simdi suclu oldu.guladiye ne diyo butun suc muhtarin diye.

Hepsi birbiriyle akraba, diğer akrabasını korumak için de diyor olabilir sanki muhtar. Nuri de yanındaymış zaten. Bu Nuri ile Kani kardeşti, değil mi?

Peki seyi anlamadim necla kocasini kimle aldatmis dnA testi yaptiracakmis ya kocasi, cocuk kime benziyomus orayi anlayamadim yorumlari okudum ama

Necla kocasini kendi halasinin ogluyla aldatmis tabi baskalarida var ama kani dedikleri kendi oz halasi
Bide konusulma var internette tabi dolanio bu bn gormedmde soleyenler vr cocuk guladiyenin kocasina benzio falan die intte solentilr cikmis bi ara ama sanmiom koyun milletiyle knsmus herlde kaynina kdr inmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…