- 14 Mart 2010
- 2.064
- 140
Bileziklerini takmayı nerden akil ediyo Nejla cikarken...bi de nasil iliskiler....biri evli...digerinin kayin pederibenim icim almiyo.
ya tabiki yaptıklarını savunmuyorum he şekilde yanlış..ama nedense üzüldüm kıza ..tek istediği biraz ilgi alaka.anladığım kadaraıyla..evet bilezikleri varda bilemeyiz devamlı takıyodur heralde öle abartılacak bi bileziği yok ölüm kalım için hepimizin kenarda mutlaka vardır .öle bişey ..
Ilgi alakaya herkesin ihtiyacı var...
olay baştan yanlış ve zincirleme ilerlemiş. Insan her türlü koşulda karakterini bozmuyosa işte o zan insandır. En ufak bir ilgisizlikte şirazesi kaysaydi herkesin bizim kultürümüze ait hic bir güzellik kalmazdı.
Basladi yine 10 da.Günaydın herkese müge anlı başlamadıbilgisi olan varmı acaba
Güladiye'nin üstüne gidiyor, köyün eski muhtarı gelmiş. Yukarıda bir arkadaşım dediği gibi dedektiflik oynuyor. Yeni pek bir şey yokŞuan işteyim kızlar ne oldu katil zanlısı Necla ve abisi mi
Tamam Canım çok sağolGüladiye'nin üstüne gidiyor, köyün eski muhtarı gelmiş. Yukarıda bir arkadaşım dediği gibi dedektiflik oynuyor. Yeni pek bir şey yok
Evet ya :) benim de dün elektrik kesikti, izleyemedim. Annemi aradım da ondan öğrendim ne olduğunuTamam Canım çok sağolinsan bakamayınca merak ediyor
Ben internetten açtım canlı yayın başka bir dizi vardı resmen oanik oldum teşekkür ederim :)Basladi yine 10 da.
guladiye ile o kapali kadin ikisi benceKizlar bide gelinler vardi kaynanalari ölmüştü kim öldürmüş ortaya cikti mi
Peki seyi anlamadim necla kocasini kimle aldatmis dnA testi yaptiracakmis ya kocasi, cocuk kime benziyomus orayi anlayamadim yorumlari okudum amaguladiye ile o kapali kadin ikisi bence
walla o kadarini bilmiyorum ama guladiye oyalamis jandarmalari onu biliyorumPeki seyi anlamadim necla kocasini kimle aldatmis dnA testi yaptiracakmis ya kocasi, cocuk kime benziyomus orayi anlayamadim yorumlari okudum ama
Tesekkurler bilgiler icin canim insallah suclulari biran once bulunurwalla o kadarini bilmiyorum ama guladiye oyalamis jandarmalari onu biliyorum
Peki seyi anlamadim necla kocasini kimle aldatmis dnA testi yaptiracakmis ya kocasi, cocuk kime benziyomus orayi anlayamadim yorumlari okudum ama