Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Necla kocasini kendi halasinin ogluyla aldatmis tabi baskalarida var ama kani dedikleri kendi oz halasi
Bide konusulma var internette tabi dolanio bu bn gormedmde soleyenler vr cocuk guladiyenin kocasina benzio falan die intte solentilr cikmis bi ara ama sanmiom koyun milletiyle knsmus herlde kaynina kdr inmez
Ay inanamiyorum ya rezalet

Ay inanamiyorum ya rezalet

Evet ama dedigim gibi kaynina cocugunun benzetilmesi ve yakstirma intteki yorumlr bn sahsen yapmiorm benzemeside dogal kayni. Ama koyun milletni de gezmis tbi en sıkda halasinin ogluyla kbsmus hatta kv olunce aksam 8den gece2ye kdr onla knsmus ertesi gnlerde full o var zaten kocsida dha once knstgnu bliomus affetmis oda bdha yapmicm demis Bela burdan ben geliorum demis zten

Keske affetmeseymis halasinin ogluyla aldatan biri affedilince takrar guven olur mu
Evet ama dedigim gibi kaynina cocugunun benzetilmesi ve yakstirma intteki yorumlr bn sahsen yapmiorm benzemeside dogal kayni. Ama koyun milletni de gezmis tbi en sıkda halasinin ogluyla kbsmus hatta kv olunce aksam 8den gece2ye kdr onla knsmus ertesi gnlerde full o var zaten kocsida dha once knstgnu bliomus affetmis oda bdha yapmicm demis Bela burdan ben geliorum demis zten

Keske affetmeseymis halasinin ogluyla aldatan biri affedilince takrar guven olur mu

Artik bilemiorm ozmn kimle knstugunu ogrenmismiydi ama biriyle kbstgnu ogrenmis hatta bir yildir kimseyle knsmadm dedi bna dio kocasi yani ondada is yok ailedede...

O nasil laf oyle ya
Aynen herkes ilginc bakalim katil kim cikicak
Fahire Kara ne oldu?
Ondan daha haber yok en son evi bulundu ama kadini bulamadilr cnku sikayetci olursa adam idam edilck olmassa kadin taslanacakmis oyuzden kadini kacirdilr tahminmce

Neclanin kardeşinin bakışları konuşması vücut dili hiç iyi şeyler söylemiyor. Tahminim nejla adamla buluşmak için mezarlığı bahane etti izin istedi kayinvalide izin vermeyince tartışma esnasında öldürdü. Kardeside geldi cesedi suya atti:KK43:

Eger hidayetle nejla senaryo cevirmiyosa.
Ben nejlaya cok uzuluyorum.dort taraftan herkes ustune geliyo.
Yaptiysa da kv oldurduyse de soylemiyosa o kadar seyi cikti ortaya bi insan susarmi hayret ediyorum.
Cogunlukla yanlislikla oldurulmus bu kadin diyolar.cikip soylemezmi tartisirken oldu korktum diye.akli ermiyomu ki daha ne kadar rezil olur.hani inkar etse tamamda.kabul ediyo cagirdim eve mesajlastim konustum diye.
Kocasinin dayisiyla adini cikarmislar.
Burda okudum yine kayniyla ilgili seylerde soyleniyo.
Koca bosuyom diyo dna diyo.
Yapsa susarmi bu kadar ya.

Belkide hidayet geldi hadi mezarliga diye kv gondermedi o sirada tartisirken hidayet bisey yapti.oldu kadin.

Eger hidayetle nejla senaryo cevirmiyosa.
Ben nejlaya cok uzuluyorum.dort taraftan herkes ustune geliyo.
Yaptiysa da kv oldurduyse de soylemiyosa o kadar seyi cikti ortaya bi insan susarmi hayret ediyorum.
Cogunlukla yanlislikla oldurulmus bu kadin diyolar.cikip soylemezmi tartisirken oldu korktum diye.akli ermiyomu ki daha ne kadar rezil olur.hani inkar etse tamamda.kabul ediyo cagirdim eve mesajlastim konustum diye.
Kocasinin dayisiyla adini cikarmislar.
Burda okudum yine kayniyla ilgili seylerde soyleniyo.
Koca bosuyom diyo dna diyo.
Yapsa susarmi bu kadar ya.

Belkide hidayet geldi hadi mezarliga diye kv gondermedi o sirada tartisirken hidayet bisey yapti.oldu kadin.
Hidayet kardeşine yazmıştı, mesajları çıktı ya "yalancı damgası yemek, katil damgası yemekten iyidir" vs. diye. Bu Hidayet'in akıl veriyor sanki Necla'ya da. Birbirlerini koruyacak tipler değiller ama katil damgası yememek, hapise gitmemek için koruyor olabilirler birbirlerini.

çok üzüldüm n ejlaya bu gün ya gerçekten ..kız mutlu değilim ayrılalım demiş üstüne kemerle tayak yemiş kız gerçekten ağladı bu gün ya ağlaması sahte değildi gerçekti ... eğer nejla kendisi yapsaydı şimdiye kadar çoktan dökülmüştü bu kadar sıkıştırmaya kesin başkası bnce ve kendiside tehtit ediliyo diye düşünüyorum..

çok üzüldüm n ejlaya bu gün ya gerçekten ..kız mutlu değilim ayrılalım demiş üstüne kemerle tayak yemiş kız gerçekten ağladı bu gün ya ağlaması sahte değildi gerçekti ... eğer nejla kendisi yapsaydı şimdiye kadar çoktan dökülmüştü bu kadar sıkıştırmaya kesin başkası bnce ve kendiside tehtit ediliyo diye düşünüyorum..
Ben o kadar masum olduğuna inanmıyorum. Kendi -kazara- öldürmediyse de bir şekilde sebep oldu bence. Yoksa kim niye gidip yaşlı çolak bir teyzeyi öldürsün? Telefonu kırık, o gün hiç açılmamış filan. Görmemesi gereken bir şey gördü (telefonunu açmaya çalışırken biri elinden alıp fırlattı da öyle bozuldu diye düşünüyorum) oracıkta kaza veya değil, bir şekilde öldürüldü bu kadıncağız...

Bu arada okumamış, günümüze göre erken sayılacak bir yaşta evlenmiş, kendi karakteri oturmadan çocuğu olmuş, kocasından şiddet görmüş tek kadın o da değil... Malesef ki ülkemizin gerçekleri bunlar. Her okul okumamış, erken evlenen kadın bunları yapmıyor. Köyde doğup büyüyüp kendini geliştiren, yetiştiren de birçok kadın var.

Kaynanam çıkmama izin vermiyordu ondan kavga ediyorduk diyor mesela, nereye çıkacaktın deyince altından Kani'yle buluşacağı çıkıyor. Müge de diyor, kadın haklıymış o zaman senden şüphe etmekte diye, cevap veremiyor...

Ben o kadar masum olduğuna inanmıyorum. Kendi -kazara- öldürmediyse de bir şekilde sebep oldu bence. Yoksa kim niye gidip yaşlı çolak bir teyzeyi öldürsün? Telefonu kırık, o gün hiç açılmamış filan. Görmemesi gereken bir şey gördü (telefonunu açmaya çalışırken biri elinden alıp fırlattı da öyle bozuldu diye düşünüyorum) oracıkta kaza veya değil, bir şekilde öldürüldü bu kadıncağız...

Bu arada okumamış, günümüze göre erken sayılacak bir yaşta evlenmiş, kendi karakteri oturmadan çocuğu olmuş, kocasından şiddet görmüş tek kadın o da değil... Malesef ki ülkemizin gerçekleri bunlar. Her okul okumamış, erken evlenen kadın bunları yapmıyor. Köyde doğup büyüyüp kendini geliştiren, yetiştiren de birçok kadın var.

Kaynanam çıkmama izin vermiyordu ondan kavga ediyorduk diyor mesela, nereye çıkacaktın deyince altından Kani'yle buluşacağı çıkıyor. Müge de diyor, kadın haklıymış o zaman senden şüphe etmekte diye, cevap veremiyor...

aman ne bileyim üzüldüm bu gün ağlamasına ...tabiki yaptıkları yanlış oda kabul ediyo zaten...

Kimsenin günahını almıyım ama Necla bişey saklıyo ama güladiyede masum degil...
Digerlerinin yanına geçmiş tek suçlu tek gören necla gibi konuşuyo.. ne zaman guladıyeye bı soru gelse hemen neclanın mesaj olayını atıyo kaniyi atıyo meydana ordan konu degişiyo..

Son düzenleme:
X