- 11 Ocak 2017
- 345
- 360
- 23
Evet maalesef korunuyorlar :/ öldürülmesin Zaten böyleleri sürünsünlerGecen mahkeme ertelenince muge anli demisti ki boyle kisiler tek kaliyo diger mahkumlarla havalandirmaya bile cikamaz.
Baksana adami mahkemeye bile getirmiyolar konferansla goruluyo dava.
Evet iyiymiş :)Durumu gayet iyiymis.
Sabah muge anlida soylendi hatta mahkemeye cikartilcakmis bugun ordanda cezaevine gonderirler.
İzledim,ne hayatlar var ben en çok kıza üzüldüm neler çekmiş garibim.. baba olacak herif yatamasın mezarında..dün anne ile kızı kavuştu 43 yıl sonra izlediniz mi.
Aynen çok çekmiş küçük yaşta anne olmuş evlatlık ailenin kimliğine göre 13 yaşında anne olmuş 2 yaş küçük yazılmış inşallah bundan sonra mutlu olur.İzledim,ne hayatlar var ben en çok kıza üzüldüm neler çekmiş garibim.. baba olacak herif yatamasın mezarında..
İnşallahAynen çok çekmiş küçük yaşta anne olmuş evlatlık ailenin kimliğine göre 13 yaşında anne olmuş 2 yaş küçük yazılmış inşallah bundan sonra mutlu olur.
Ay ben ayda yılda bi izliyormuş izleyince şok gecirdimBende özetini izledim çok şaşırdım,sahte diplomayla insan sağlığıyla oynamış senelerdir ne diyeceğimi bilemedim valla
İzlemedim ama internette okudum evlimiymiş peki sanırım çocuğuda mı varmış.Kızla bugün müzeyi izlediniz mi herkesin handan diye tanıdığı aslında erkekmis
Ben de anlamadım bu olayı doğum yapmış gibi gösterdi yani kendini hiç anlamadım.bende şimdi haberlerde gördüm
annen meğer erkekmiş..böyle bişi olabilirmi ya
Evet öyleymiş . Yasak olunca konu hakkında burda yorum yazmamız sıkıntı olur mı acaba ?o kadın erkek konusuna yayın yasağı gelmiş diye yazıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?