1.5 yılda hapis yatmış kendi yeğenine taciz olayından.Ahhhh bu kanunlar.... caydırıcı değil. Çocuk pedofilleri devamlı serbest kalıyor. Haliyle suça yine devam ediyorlar. Bence idam gelmeli, gelmiyorsa hadım edilip müebbet yemeliler.
Ben de onu çok merak ediyorum ne diyecekler bakalım ikiyüzlü komşular. Zaten bir kadın bağlanmıştı Manisa dan, ilkokulda bu adam beni taciz etti, burnu, peltek konuşması hala gözümün önünde diye. Ben o an emin oldum adamın yaptığına. Zaten köpekler neden adamın evine gitsin ki başka açıklaması yok. Çocuğun en son gittiği yerin kokusuna gidiyor köpekler.kimbilir baba kaç tane sakinleştirici ile duruyordur ve dün yayın arkasına gönderdiler yanında kaç tane görevli bekliyordur adamın komşuları o yapmaz vs diyorlardı şimdi ne olacak bakalım.Dünde unutkanlığa vurdu ya burası neresi vs demiş.
Akşam haberlerde göstermişler galiba ben izleyemedim 10 yıldır çocuklara ilgisi varmış adamın.Müziğin sesini son ses açması falan bu yüzdenmiş.Köpekler direk onun evine gitmiş aynen yorgan ve battaniyelere.Dün yayın sırasında ÇUVAL İÇinde battaniyemi yorgan mı bulunmuştu kanlı demişlerdi zaten ondan sonra itiraf gelmiş adam program sonunda müge anlı ve rahmi beyle özel konuşmak istediğini söylemiş yayını şevki hoca kapatmış.Ben de onu çok merak ediyorum ne diyecekler bakalım ikiyüzlü komşular. Zaten bir kadın bağlanmıştı Manisa dan, ilkokulda bu adam beni taciz etti, burnu, peltek konuşması hala gözümün önünde diye. Ben o an emin oldum adamın yaptığına. Zaten köpekler neden adamın evine gitsin ki başka açıklaması yok. Çocuğun en son gittiği yerin kokusuna gidiyor köpekler.
Zaten dün o kanlı battaniye bulununca adamın yüz ifadesi değişti, yusuff yussuf attı bir tarafı. Hemen itiraf edeyim de az ceza versinler diye düşündü bence. 10 yıldır filan olduğunu düşünmüyorumbence doğuştan sapık bu. Iğrenç mahluk. Allahım dün gece rüyama girdi parça pincik edesim var bana versinler bu adamı.Akşam haberlerde göstermişler galiba ben izleyemedim 10 yıldır çocuklara ilgisi varmış
ilk başta ben de dedim acaba günahımı alıyoruz ilk gün çıktığı gün fakat dün belli etti kendini.Annem de adama acımıştı masum görünüyo ağlıyor yazık diye
Annem de adama acımıştı masum görünüyo ağlıyor yazık diye
Ben daha ilk programa bile gelmeden evi acmisti, iceri girmislerdi, pis sapik guluyordu alttan alttan. Ordan beri dedim kesin bu diye. Pis bir siritisi vardi. Hic de uzulmus bir hali yoktu.
Gaziantepdeki çocuk bulundu,kapının önüne bırakıp kaçmışlar.3 gün geçmiş aradan.Yine çocuklar kayip offf
Irmaktan sonra cesaret edememislerdir kii kaldi ki sanki birakip kaçınca aramaktan vazgececekler.kafaya bakGaziantepdeki çocuk bulundu,kapının önüne bırakıp kaçmışlar.3 gün geçmiş aradan.
o çevreden birisidir bence.belkide tanıdık birisi kaçırmışta olabilir.Irmaktan sonra cesaret edememislerdir kii kaldi ki sanki birakip kaçınca aramaktan vazgececekler.kafaya bak
Esenyurttan kaybolan çocuğun aileside bulundu.Irmaktan sonra cesaret edememislerdir kii kaldi ki sanki birakip kaçınca aramaktan vazgececekler.kafaya bak
Boylelerine idam az. Kazığa oturtcaklar kii o küçücük bedenlere el uzatmasinlar..Esenyurttan kaybolan çocuğun aileside bulundu.
Boylelerine idam az. Kazığa oturtcaklar kii o küçücük bedenlere el uzatmasinlar..