Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Ahhhh bu kanunlar.... caydırıcı değil. Çocuk pedofilleri devamlı serbest kalıyor. Haliyle suça yine devam ediyorlar. Bence idam gelmeli, gelmiyorsa hadım edilip müebbet yemeliler.
1.5 yılda hapis yatmış kendi yeğenine taciz olayından.

Ben de onu çok merak ediyorum ne diyecekler bakalım ikiyüzlü komşular. Zaten bir kadın bağlanmıştı Manisa dan, ilkokulda bu adam beni taciz etti, burnu, peltek konuşması hala gözümün önünde diye. Ben o an emin oldum adamın yaptığına. Zaten köpekler neden adamın evine gitsin ki başka açıklaması yok. Çocuğun en son gittiği yerin kokusuna gidiyor köpekler.

Akşam haberlerde göstermişler galiba ben izleyemedim 10 yıldır çocuklara ilgisi varmış adamın.Müziğin sesini son ses açması falan bu yüzdenmiş.Köpekler direk onun evine gitmiş aynen yorgan ve battaniyelere.Dün yayın sırasında ÇUVAL İÇinde battaniyemi yorgan mı bulunmuştu kanlı demişlerdi zaten ondan sonra itiraf gelmiş adam program sonunda müge anlı ve rahmi beyle özel konuşmak istediğini söylemiş yayını şevki hoca kapatmış.

Akşam haberlerde göstermişler galiba ben izleyemedim 10 yıldır çocuklara ilgisi varmış
Zaten dün o kanlı battaniye bulununca adamın yüz ifadesi değişti, yusuff yussuf attı bir tarafı. Hemen itiraf edeyim de az ceza versinler diye düşündü bence. 10 yıldır filan olduğunu düşünmüyorumbence doğuştan sapık bu. Iğrenç mahluk. Allahım dün gece rüyama girdi parça pincik edesim var bana versinler bu adamı.

Son düzenleme:
Ben daha ilk programa bile gelmeden evi acmisti, iceri girmislerdi, pis sapik guluyordu alttan alttan. Ordan beri dedim kesin bu diye. Pis bir siritisi vardi. Hic de uzulmus bir hali yoktu.

izliyor musunuz kızlar.Yayın arkasınıda gösterecekler.

Annem de adama acımıştı masum görünüyo ağlıyor yazık diye

Ben daha ilk programa bile gelmeden evi acmisti, iceri girmislerdi, pis sapik guluyordu alttan alttan. Ordan beri dedim kesin bu diye. Pis bir siritisi vardi. Hic de uzulmus bir hali yoktu.

ırmakın cesedi bulundu kızlar yayın esnasında.

kızla bi çocuk daha kayıptı ... yanlış hatırlamıyosam konyadaydı aile köyde oturuyodu gelin kaynana kavgalıydı ekmeği sen yap bn yapayım diye sonra kocasıda dövüyomuş falan ..geçen sezonda işlenmişti o konu noldu acaba bulundumu bilginiz varmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…