köpekler zaten himmetin evinde yoğunlaşmış battaniye mi yorgan mı varmış pembe köpekler ona gitmiş sürekli.bi de ben anlamadım o kadar polisler köpekler aradı kimse bulamadı
nebilim allah korusun çevremde öyle bişey olsa dış kapının mandalı olarak bile talan ederim çevreyi
aile de mi aramamış hiç
evet battaniyeye benziyordu ve kanlı dediler için açtılardı kadın eşyası falanda vardı galiba eşarp gibi belkide o çuvalla ilgisi vardır ondan sonra gelmiş itiraf o zaman.
akşam haberlerine belli olur detaylar heralde.ırmağı o yorganda saklamış bedenini ne yaptı acaba
allah cezasını versin itiraf etmiş bende yazık garip adam kendini anlatamıyo korkuyo diye üzülmüştüm bi ara
Aynen haberlerde ya da yarin muge de ogreniriz. Of yavrum ya daha 3 yasinda bebeden ne istersin kopek herif.akşam haberlerine belli olur detaylar heralde.
o zaman yayın esnasında bulunan çuvalla bağlantısı mı var acaba hatırladın değil mi?Okudum canim yaa icim ezildi.kopek herif nasil kiydi masumun canina..
Sorma bende acaba dedim masum mu? Hayvan herif oldurmus masumu.
Bulca ben onun baska bir olayla baglantili oldugunu dusundum ama belli olmaz tabi. Cunku kan taze gibiydi.o zaman yayın esnasında bulunan çuvalla bağlantısı mı var acaba hatırladın değil mi?
bilemiyorum çuvaldan sonra panikledi adam yayın sonunu tam görememiştim müge anlıya ve rahmi beye özel görüşmek istediğini söylemiş.Bulca ben onun baska bir olayla baglantili oldugunu dusundum ama belli olmaz tabi. Cunku kan taze gibiydi.
Muge de ac diye agliyordu bu adama.bilemiyorum çuvaldan sonra panikledi adam yayın sonunu tam görememiştim müge anlıya ve rahmi beye özel görüşmek istediğini söylemiş.
kimbilir baba kaç tane sakinleştirici ile duruyordur ve dün yayın arkasına gönderdiler yanında kaç tane görevli bekliyordur adamın komşuları o yapmaz vs diyorlardı şimdi ne olacak bakalım.Dünde unutkanlığa vurdu ya burası neresi vs demiş.Zaten adamin geldigi ilk gun belliydi .
Ama komsular baglaninca aileye yoneldiler.
İlk gunden belliydi zaten himmettin yaptigi ben hic masum bulmadim ilk gunden beri.
İnsallah akli dengesi felan yerinde degil muhabbetleri olmaz.
Baba aslinda sakin degil adam barut gibi duruyodu aksine cok sinirliydi ama belliki sakin ol fealan diye konusmuslardir.
Yazik ya 3.5 yasindaki bebege nasil o gozle bakabildin.
Ya komsular bakalim simdi de arkasinda olcaklarmi.adamin sapik oldugu o kadar belliki.sabahtan beri bi acaip oldum himmettin yok sole yapmislardir yok boyle yapmislardir deyisinden.adam apacik itiraf etti.sonrasi artik direnemedi.