Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

çok çelişkili idi konuşurken ama bilemiyorum ne çıkacak bakalım altından.

ben dün acaba günahını mı alıyoruz diye çok üzülmüştüm adama ama bugün fikrim değişti
aramalardan bişey çıkmasaydı müge o kadar üstüne gitmezdi diye düşünüyorum

ben dün acaba günahını mı alıyoruz diye çok üzülmüştüm adama ama bugün fikrim değişti
aramalardan bişey çıkmasaydı müge o kadar üstüne gitmezdi diye düşünüyorum
Ben de öyle düşündüm halada düşünüyorum ama bugün kü konuşmaları duydunuz değil mi siz de?

Adamın durup dururken gömlekle boğulmuş olabilir, saç teli düşmüş olabilir demesi çok çelişkili. Tek yaşıyorum, sahipsizim, gibi göstererek vicdan yaptırmaya çalışıyor bence

Bugün kanalı açınca şok oldum sonunu izleyemedim birşey buldular mi acaba ya eskiden komşular sahip çıkardı komşunun çocuğuna daha ilkokula giderken bir hafta komşumuzda kaldım annemler köye gitmek zorunda kalınca hiç böyle şeyler gormedik Allahım korusun herkesin evlatlarını

şuan birşey yok müge anlının ekibi bir yere gitti sanırım hurdaların atıldığı yer gibi oradan bir yere yürüdüler kuyu gibi birşey vardı su akıyordu sonra kuyunun oradan agaçların arasına geçti ekip çöp vs vardı çuval buldular çuvalın içinden battaniye vs çıktı kanlı dediler tabi incelenmesi için polise götürdüler.

Kizlar simdi muge anli fac yazmislar .adam itiraf etmis muzigi acip tecavuz edip oldurup cuvalla atmis diye.
Eger dogruysa zaten ilk gunden beri itiraf etmisti.

Kizlar simdi muge anli fac yazmislar .adam itiraf etmis muzigi acip tecavuz edip oldurup cuvalla atmis diye.
henüz resmi bir açıklama yok ama şimdi bende baktım yorum var sadece.

program sonuna dikkat edemedim nasıl bitti himmet özel mi görüşmek istedi müge anlı ve rahmi beyle.

annenin gerçekten ilişkisi armış yalnız hatta yaşadıkları yerde de biliniyomuş biri yazmıştı

Yalandir umarim. Midem almiyor boyle seyleri. Yani o dayakci kocaya ragmen sevgili yapabilmek buyuk cesaret..

Hadi yaa bakayim fan sayfasina. Sen hangisini takip ediyorsun? Mavi tikli olani mi? :) Baska fan sayfalari da var ya ondan sordum. ^^

Yalandir umarim. Midem almiyor boyle seyleri. Yani o dayakci kocaya ragmen sevgili yapabilmek buyuk cesaret..

Hadi yaa bakayim fan sayfasina. Sen hangisini takip ediyorsun? Mavi tikli olani mi? :) Baska fan sayfalari da var ya ondan sordum. ^^
mavi tıklı olan.profil resminde kırmızı-bordo benzeri elbise rengi olan.

allah cezasını versin itiraf etmiş bende yazık garip adam kendini anlatamıyo korkuyo diye üzülmüştüm bi ara

diyecek söz bulamıyorum demekki yayın sonunda özel konuşma buymuş o zaman o çuvaldaki battaniye kıza mı ait ondan sonra panikledi zaten.Mahalleli yapmaz etmez demiş birde.

evet o çuvaldan yorgan gibi bişey çıkmıştı hatırlıyor musun kanlı dedikleri
gerçekten de kanmış fc guruplarda öyle diyorlar yani

diyecek söz bulamıyorum demekki yayın sonunda özel konuşma buymuş o zaman o çuvaldaki battaniye kıza mı ait ondan sonra panikledi zaten.Mahalleli yapmaz etmez demiş birde.

bi de ben anlamadım o kadar polisler köpekler aradı kimse bulamadı
nebilim allah korusun çevremde öyle bişey olsa dış kapının mandalı olarak bile talan ederim çevreyi
aile de mi aramamış hiç

evet o çuvaldan yorgan gibi bişey çıkmıştı hatırlıyor musun kanlı dedikleri
gerçekten de kanmış fc guruplarda öyle diyorlar yani
evet battaniyeye benziyordu ve kanlı dediler için açtılardı kadın eşyası falanda vardı galiba eşarp gibi belkide o çuvalla ilgisi vardır ondan sonra gelmiş itiraf o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…