- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
çok çelişkili idi konuşurken ama bilemiyorum ne çıkacak bakalım altından.
Ben de öyle düşündüm halada düşünüyorum ama bugün kü konuşmaları duydunuz değil mi siz de?ben dün acaba günahını mı alıyoruz diye çok üzülmüştüm adama ama bugün fikrim değişti
aramalardan bişey çıkmasaydı müge o kadar üstüne gitmezdi diye düşünüyorum
Ben de öyle düşündüm halada düşünüyorum ama bugün kü konuşmaları duydunuz değil mi siz de?
kanlı battaniye dediler ama bilmiyorum sonuç ne çıkacak.evet açık açık itiraf etti gibi oldu yazık cenazesi bari bi an önce bulunsa çocuğun
aklım gitti o çuvallar falan açılırken
şuan birşey yok müge anlının ekibi bir yere gitti sanırım hurdaların atıldığı yer gibi oradan bir yere yürüdüler kuyu gibi birşey vardı su akıyordu sonra kuyunun oradan agaçların arasına geçti ekip çöp vs vardı çuval buldular çuvalın içinden battaniye vs çıktı kanlı dediler tabi incelenmesi için polise götürdüler.Bugün kanalı açınca şok oldum sonunu izleyemedim birşey buldular mi acaba ya eskiden komşular sahip çıkardı komşunun çocuğuna daha ilkokula giderken bir hafta komşumuzda kaldım annemler köye gitmek zorunda kalınca hiç böyle şeyler gormedik Allahım korusun herkesin evlatlarını
henüz resmi bir açıklama yok ama şimdi bende baktım yorum var sadece.Kizlar simdi muge anli fac yazmislar .adam itiraf etmis muzigi acip tecavuz edip oldurup cuvalla atmis diye.
Eger dogruysa zaten ilk gunden beri itiraf etmisti.
program sonuna dikkat edemedim nasıl bitti himmet özel mi görüşmek istedi müge anlı ve rahmi beyle.Kizlar simdi muge anli fac yazmislar .adam itiraf etmis muzigi acip tecavuz edip oldurup cuvalla atmis diye.
Artik zaten adam herseyi soyledi bugun.sonunu izleyemedim bugun galiba ozel konusmak istemis muge ve avukatla.henüz resmi bir açıklama yok ama şimdi bende baktım yorum var sadece.
Ben de izleyemedim ama fac oyle yazmislar.program sonuna dikkat edemedim nasıl bitti himmet özel mi görüşmek istedi müge anlı ve rahmi beyle.
annenin gerçekten ilişkisi armış yalnız hatta yaşadıkları yerde de biliniyomuş biri yazmıştı
Kizlar simdi muge anli fac yazmislar .adam itiraf etmis muzigi acip tecavuz edip oldurup cuvalla atmis diye.
mavi tıklı olan.profil resminde kırmızı-bordo benzeri elbise rengi olan.Yalandir umarim. Midem almiyor boyle seyleri. Yani o dayakci kocaya ragmen sevgili yapabilmek buyuk cesaret..
Hadi yaa bakayim fan sayfasina. Sen hangisini takip ediyorsun? Mavi tikli olani mi? :) Baska fan sayfalari da var ya ondan sordum. ^^
mavi tıklı olan.profil resminde kırmızı-bordo benzeri elbise rengi olan.
Yalandir umarim. Midem almiyor boyle seyleri. Yani o dayakci kocaya ragmen sevgili yapabilmek buyuk cesaret..
Hadi yaa bakayim fan sayfasina. Sen hangisini takip ediyorsun? Mavi tikli olani mi? :) Baska fan sayfalari da var ya ondan sordum. ^^
diyecek söz bulamıyorum demekki yayın sonunda özel konuşma buymuş o zaman o çuvaldaki battaniye kıza mı ait ondan sonra panikledi zaten.Mahalleli yapmaz etmez demiş birde.
diyecek söz bulamıyorum demekki yayın sonunda özel konuşma buymuş o zaman o çuvaldaki battaniye kıza mı ait ondan sonra panikledi zaten.Mahalleli yapmaz etmez demiş birde.
evet battaniyeye benziyordu ve kanlı dediler için açtılardı kadın eşyası falanda vardı galiba eşarp gibi belkide o çuvalla ilgisi vardır ondan sonra gelmiş itiraf o zaman.evet o çuvaldan yorgan gibi bişey çıkmıştı hatırlıyor musun kanlı dedikleri
gerçekten de kanmış fc guruplarda öyle diyorlar yani