Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bi de ben anlamadım o kadar polisler köpekler aradı kimse bulamadı
nebilim allah korusun çevremde öyle bişey olsa dış kapının mandalı olarak bile talan ederim çevreyi
aile de mi aramamış hiç
köpekler zaten himmetin evinde yoğunlaşmış battaniye mi yorgan mı varmış pembe köpekler ona gitmiş sürekli.

Okudum canim yaa icim ezildi. :KK43: kopek herif nasil kiydi masumun canina..

Sorma bende acaba dedim masum mu? Hayvan herif oldurmus masumu. :KK43:
o zaman yayın esnasında bulunan çuvalla bağlantısı mı var acaba hatırladın değil mi?

Bulca ben onun baska bir olayla baglantili oldugunu dusundum ama belli olmaz tabi. Cunku kan taze gibiydi.
bilemiyorum çuvaldan sonra panikledi adam yayın sonunu tam görememiştim müge anlıya ve rahmi beye özel görüşmek istediğini söylemiş.

Programda reklam arasında İtiraf etmiş o hurdacı ben öldürdüm ve cinsel istismarda bulundum diye, aşağılık pislik... İdam bunlara şart...

Allah belasını versin, 3 yaşındaki çocuğa karşı ne şehveti duymuş da istismarda bulunmuş pislik kahrolası

İşte bunları o en değerli organlarından asıp sallandıracaksın

Haberde verdiler kızlar biraz önce itiraf etmiş mügeye 10 yıldır küçük çocuklara ilgi duyuyorum polise götürmeyin korkuyom kapalı alan korkum var demiş tecavüz edip boğmuş öldürmüş çöp konteynırına atmış gece gidip bakmış atmadiklarini görünce çıkarmış almış sırtına bebeği götürmüş bi bağ evine gömmüş duyduğumdan beri ellerim titriyo başım agriyo çok fena oldum annesini babasını düşünemiyorum ya nasil bir insan ya insanda demek istemiyorum bi bebeğe cinsel ilgi duyar ya idam etceksin böylesini hergun bi yerini keseceksin öyle olmaz böyle olur diceksin

Zaten adamin geldigi ilk gun belliydi .
Ama komsular baglaninca aileye yoneldiler.
İlk gunden belliydi zaten himmettin yaptigi ben hic masum bulmadim ilk gunden beri.
İnsallah akli dengesi felan yerinde degil muhabbetleri olmaz.
Baba aslinda sakin degil adam barut gibi duruyodu aksine cok sinirliydi ama belliki sakin ol fealan diye konusmuslardir.
Yazik ya 3.5 yasindaki bebege nasil o gozle bakabildin.
Ya komsular bakalim simdi de arkasinda olcaklarmi.adamin sapik oldugu o kadar belliki.sabahtan beri bi acaip oldum himmettin yok sole yapmislardir yok boyle yapmislardir deyisinden.adam apacik itiraf etti.sonrasi artik direnemedi.

konuşması bile beni iğrendiriyordu. hiç başka ihtimal vermiyordum zaten belliydi hakikaten o olduğu. :KK43: yazık o yavrucuğaa.

Zaten adamin geldigi ilk gun belliydi .
Ama komsular baglaninca aileye yoneldiler.
İlk gunden belliydi zaten himmettin yaptigi ben hic masum bulmadim ilk gunden beri.
İnsallah akli dengesi felan yerinde degil muhabbetleri olmaz.
Baba aslinda sakin degil adam barut gibi duruyodu aksine cok sinirliydi ama belliki sakin ol fealan diye konusmuslardir.
Yazik ya 3.5 yasindaki bebege nasil o gozle bakabildin.
Ya komsular bakalim simdi de arkasinda olcaklarmi.adamin sapik oldugu o kadar belliki.sabahtan beri bi acaip oldum himmettin yok sole yapmislardir yok boyle yapmislardir deyisinden.adam apacik itiraf etti.sonrasi artik direnemedi.
kimbilir baba kaç tane sakinleştirici ile duruyordur ve dün yayın arkasına gönderdiler yanında kaç tane görevli bekliyordur adamın komşuları o yapmaz vs diyorlardı şimdi ne olacak bakalım.Dünde unutkanlığa vurdu ya burası neresi vs demiş.

Ahhhh bu kanunlar.... caydırıcı değil. Çocuk pedofilleri devamlı serbest kalıyor. Haliyle suça yine devam ediyorlar. Bence idam gelmeli, gelmiyorsa hadım edilip müebbet yemeliler.

X