birisi benim
eve sokup öldürmüş olabilir mi diyor yastık ve gömlekle bogup öldürmüş olabilir mi dedi,hadi korkudan böyle birşey düşündü diyelim hani daha önce ceza almış ya ama yastık ve gömlek detayı nereden aklına geldi.
Ay noldu o kucuk cocuk. Hurdaci mi öldurmus? Izleyemiyorum bugun.
yok canm çocuktan haber yok henüz ama hurdacıyı gösteriyor bütün işaret bilmiyorum artık nasıl sonuçlanacak.Ölüsü bulundu mu cocugun? Ah yavrum yazik ya daha kucucuktu.
aynen üzerine çok gittiler ama çok çelişkili konuştu birisi benim evime sokup öldürmüş olabilir mi demiş gömlek ve yastıkla boğup ekranda yazıyor.Gec uyandim bugun ya basini kacirdim.
Himmet'in uzerine cok gidiyorlar ama adamda cok celiskili konusuyor.bulca
Beynimi durdurdu bu adam.aynen üzerine çok gittiler ama çok çelişkili konuştu birisi benim evime sokup öldürmüş olabilir mi demiş gömlek ve yastıkla boğup ekranda yazıyor.
bende anlamadım.Beynimi durdurdu bu adam.
Ya saf ayagina yatiyor. Ya akli harbi kit..
Hasta o adam ya. Ona bile uzuldum ben dun izlerken. Biz fazla vicdan yapiyoruz ama birileri bi yerlerde caniligin dibine vuruyor. Ne garip bisey şu insanoglu.Beynimi durdurdu bu adam.
Ya saf ayagina yatiyor. Ya akli harbi kit..
Aynen colin ya dun bende uzuldum ancak ummadigin tas bas yarar.Hasta o adam ya. Ona bile uzuldum ben dun izlerken. Biz fazla vicdan yapiyoruz ama birileri bi yerlerde caniligin dibine vuruyor. Ne garip bisey şu insanoglu.
müge anlı 2 seçecek var gibi birşey söyledi birisi himmet diğerini söylemedi diğeri ne ola ki duydun değil mi.Aynen colin ya dun bende uzuldum ancak ummadigin tas bas yarar.
müge anlı 2 seçecek var gibi birşey söyledi birisi himmet diğerini söylemedi diğeri ne ola ki duydun değil mi.
kamera falan da mı yokmuş acaba.Motordan bahsediyorlardı motora bindirip kaçırmış olabilirler diyor.Ama köpek arama yaparken himmetin evinde pembe yorgan mı battaniye mi varmış ona gitmiş sürekli yanlış anlamadıysam.Facebook sayfasdaki yorumlara bakmistim dun. Ailenin uzerinde yogunlasiyorlardi. Allahim ne senaryolar :)
Baba anneye goz dagi vermek icin cocugu kacirtmis olabilir.
Anne'nin yasak aski olabilir kocasi karisini dovuyor ona ders vermek icin cocugu kacirmis olabilir vs gibi fikirler sunmuslardi.
Cunku anne israrla himmet'in sucu yok. Dilendirmek icin kacirmislardir. Sikayet etmicem geri getirin diyormus.
Herkes babayi cok sogukkanli bulmus ayrica
Ah yavrum benim olan bebege oldu. Ne de guzelmis kuzum.kamera falan da mı yokmuş acaba.Motordan bahsediyorlardı motora bindirip kaçırmış olabilirler diyor.Ama köpek arama yaparken himmetin evinde pembe yorgan mı battaniye mi varmış ona gitmiş sürekli yanlış anlamadıysam.
izliyor musun şuan arama yapılan bir yerde çuval buldular kanlı battaniye gibi birşey çıktı ama neye ait bilinmiyor tabi.Ah yavrum benim olan bebege oldu. Ne de guzelmis kuzum.
izliyor musun şuan arama yapılan bir yerde çuval buldular kanlı battaniye çıktı ama neye ait bilinmiyor tabi.
Evet izledim bugünde.bence o adam çocukcağıza zarar vermiş.
Facebook sayfasindaki yorumlara bakmistim dun. Ailenin uzerinde yogunlasiyorlardi. Allahim ne senaryolar :)
Baba anneye goz dagi vermek icin cocugu kacirtmis olabilir.
Anne'nin yasak aski olabilir kocasi karisini dovuyor ona ders vermek icin cocugu kacirmis olabilir vs gibi fikirler sunmuslardi.
Cunku anne israrla himmet'in sucu yok. Dilendirmek icin kacirmislardir. Sikayet etmicem geri getirin diyormus.
Herkes babayi cok sogukkanli bulmus ayrica
ilişkisimi varmış kim dedi nerede yazdılar.annenin gerçekten ilişkisi armış yalnız hatta yaşadıkları yerde de biliniyomuş biri yazmıştı
çok çelişkili idi konuşurken ama bilemiyorum ne çıkacak bakalım altından.Evet izledim bugünde.bence o adam çocukcağıza zarar vermiş.
ilişkisimi varmış kim dedi nerede yazdılar.