Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Ay noldu o kucuk cocuk. Hurdaci mi öldurmus? Izleyemiyorum bugun.

yok henüz belli değil ama çelişkili konuşmaya başlamış ve yukarıda alıntıladığım kısmı söylemiş.

Gec uyandim bugun ya basini kacirdim.
Himmet'in uzerine cok gidiyorlar ama adamda cok celiskili konusuyor. bulca
aynen üzerine çok gittiler ama çok çelişkili konuştu birisi benim evime sokup öldürmüş olabilir mi demiş gömlek ve yastıkla boğup ekranda yazıyor.

müge anlı 2 seçecek var gibi birşey söyledi birisi himmet diğerini söylemedi diğeri ne ola ki duydun değil mi.

Facebook sayfasindaki yorumlara bakmistim dun. Ailenin uzerinde yogunlasiyorlardi. Allahim ne senaryolar :)

Baba anneye goz dagi vermek icin cocugu kacirtmis olabilir.
Anne'nin yasak aski olabilir kocasi karisini dovuyor ona ders vermek icin cocugu kacirmis olabilir vs gibi fikirler sunmuslardi.

Cunku anne israrla himmet'in sucu yok. Dilendirmek icin kacirmislardir. Sikayet etmicem geri getirin diyormus.

Herkes babayi cok sogukkanli bulmus ayrica

kamera falan da mı yokmuş acaba.Motordan bahsediyorlardı motora bindirip kaçırmış olabilirler diyor.Ama köpek arama yaparken himmetin evinde pembe yorgan mı battaniye mi varmış ona gitmiş sürekli yanlış anlamadıysam.

Ah yavrum benim olan bebege oldu. Ne de guzelmis kuzum.

annenin gerçekten ilişkisi armış yalnız hatta yaşadıkları yerde de biliniyomuş biri yazmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…