Daha ilginci var onları ailecek yemeğe götürmüşler kavga çıkmış Abdüllatif de Almanya ya dönmüşBen bide en sinir oldugum olay iki gun once abdullatif gelmisti ya.annesine dediki heray sana para yolluyacam kadin sadece allah razi olsun dedi.cildirdim orda ne gerek var oglum senden oyle biaey istemiyorum demedi.
Zaten daha gelmeden telf baslamislardi.oyle olacagi belliydiDaha ilginci var onları ailecek yemeğe götürmüşler kavga çıkmış Abdüllatif de Almanya ya dönmüşcennet mahallesi gibi
Arada bakiyorum ben.izleyen var mı kızlar bugün biraz baktım.İşlenen konu nasıl çözülecek bakalım.Adını unuttum defineden falan bahsedilen konu.
Veli dayı herkesi sinir etti ama çözülür gibime geliyor olay.Annesini aramaya kendini büyüten babası ile gelen çocuktan bahsediyorsun değil mi yarım yamalak izledim programı inşallah bulunur bir an önce.Arada bakiyorum ben.
Her seye itiraz eden veli dayi sinirle karisik kahkaha attiriyor bana
Bir de annesini aramaya gelen cok efendi bir genc adam vardi. Hatta bir kadin geldi ben senin annenim diye meger onun oglu baskaymis. O olayi merak ediyorum ben. Garibin ailesi bulundu mu acaba? Diger kadin evladiyla bulusunca o masuma icim acimisti.
Ayriyetten bide herkese dava acacam demesi.tanimiyom yalan iftira sana dava acacam:)Veli dayı herkesi sinir etti ama çözülür gibime geliyor olay.Annesini aramaya kendini büyüten babası ile gelen çocuktan bahsediyorsun değil mi yarım yamalak izledim programı inşallah bulunur bir an önce.
cüneyt yeni mi çıkmıştı bir ara biri çıkmıştı onunda bulunamadı diye hatırlıyorum sanki işede mi yerleştirmişti müge anlı.Ayriyetten bide herkese dava acacam demesi.tanimiyom yalan iftira sana dava acacam:)
Yok o aileyi sormuyor daha once bi cocuk gelmisti yetistirme yurdunda buyumus.bi kadin benim annesi dedi sonra yasli bi teyze arayip senin oglun degil o seninki benim arkadasin yigeni dedi.onlar kavustu ana ogul.
Gelen cocugun ailesi bulunamamisti.cuneyt ti cocugun adi.
Yok bu zaten okulda memurmus temizlik gorevlisi olarak.cüneyt yeni mi çıkmıştı bir ara biri çıkmıştı onunda bulunamadı diye hatırlıyorum sanki işede mi yerleştirmişti müge anlı.
Bunu hatırlamadım bir ara birisi daha çıkmıştı onunda bulunamamıştı ailesi sanki bulunduysada izlemedim.Taner vardı bir ara izledin mi onu.Yok bu zaten okulda memurmus temizlik gorevlisi olarak.
Evet bende cok istiyorum cok garip mazlum bi durusu var cocugun.bide evini gosterdiler ya cok uzuldum evin o haline.annem olsaydi temizlerdi duzene sokardi dedi :)G GizliOzne__ aynen o ya. Cuneyt iste. Ailesinin bulunmasini cok isterdim.
bulca O Veli dayi da biseyler var ama bakalim nasil itiraf edecek.
Evet ben ilk gunden beri izliyorum.her olayi biliyorum :))bana sorun sizBunu hatırlamadım bir ara birisi daha çıkmıştı onunda bulunamamıştı ailesi.Taner vardı bir ara izledin mi onu.
O mevzuda anne cikmadi ortaya babaya da dediler ki belki eser miktarda sende bebegin kan grubu vardir bi test yaptiralim .testi yaptilar babaya cikan sonucta kesinlikle cocuk babadan degil dediler.adama resmen canli yayinda cocugun babasi sen degilsin dediler.G GizliOzne__ Birde bebek olayi vardi. Sen onu da bilirsin. = ) Erkek beklerken kiz mi gelmis kiz beklerken erkek mi ne. Annesi bebekle siginma evine gitmisti. DNA filan diyorlardi. Onunda sonunu goremedim ben. Nasil kapandi o mevzu; biliyor musun?
Uzun sürer o zaman sonuç mahkeme kararı ile olacaksa.O mevzuda anne cikmadi ortaya babaya da dediler ki belki eser miktarda sende bebegin kan grubu vardir bi test yaptiralim .testi yaptilar babaya cikan sonucta kesinlikle cocuk babadan degil dediler.adama resmen canli yayinda cocugun babasi sen degilsin dediler.
DNA testi icin de mahkeme karariyla olcakmis artik anne siginmada oldugu icin.boylece kaldi olay.
En azindan coxugun babadan olmadigini soylediler bu teste gore.
Evet.anne kabul etmedigi icin kendi istegiyle .Uzun sürer o zaman sonuç mahkeme kararı ile olacaksa.