- 28 Ocak 2009
- 33.631
- 54.434
Çıkartmadilar galiba annenin gelmesi gerekti mahkeme karar verecek galiba yukarıda yazmış arkadaş.bebekleri karışşan konu noldu çok merak ediyorum noldu o konu bilen varmı.. bidaha çıkartmadılar babayı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkartmadilar galiba annenin gelmesi gerekti mahkeme karar verecek galiba yukarıda yazmış arkadaş.bebekleri karışşan konu noldu çok merak ediyorum noldu o konu bilen varmı.. bidaha çıkartmadılar babayı..
çok garip bir olaydı zaten sanki anne bişeyler çeviriyo gibi duruyoduÇıkartmadilar galiba annenin gelmesi gerekti mahkeme karar verecek galiba yukarıda yazmış arkadaş.
çok garip bir olaydı zaten sanki anne bişeyler çeviriyo gibi duruyodu
tamm konu en başında öleydi bn vermem dedi bebeği .ama ortadan kaybolması ve hastane yetkililerinin yaptığı açıklamaBilemiyorum ama anne şöyle düşünmüşte olabilir hadi çocugum çıkmadı ben de çocugumu bulamadım elimdeki çocuktan da olmayayım demiş olabilir sonuçta ona bakmış emzirmiş aralarında bir bağ var. sanırım baba yanlış anlamadıysam çocugu vermek mi istemiş eğer çıkmazsa çocuğumuz diye orasını tam anlamadım.
Esin diye bir kız vardı haber var mı bakamıyorum bu ara iranda mı kayıp olmuştu annesi bırakmış?Kadın çocuğu aldığı için mahkeme karar vercek artık ama.adamın kan grubunda baktılar hani az miktarda olsa çocuğun kan grubundan olabilir mi diye ama yokmuş yani çocuğun babası olmadığı kesinleşti.sıra kadın da.muge bıraktı orta zaten.
Evet baya gelisme oldu o konuda.kizin simdiki fotograflarini gosterdiler babaanneye bi kiz daha varrdi zeynep diye o kizin fotosunu da annesine verdiler.Esin diye bir kız vardı haber var mı bakamıyorum bu ara iranda mı kayıp olmuştu annesi bırakmış?
Konuyu izlemiştim aslında başından bütün suç annede kızınıda alıp gelecekti.Evet baya gelisme oldu o konuda.kizin simdiki fotograflarini gosterdiler babaanneye bi kiz daha varrdi zeynep diye o kizin fotosunu da annesine verdiler.
Muhsin esinin annesi gittikten sonra bi kadinla evlenmis o kadin verdi resimleri.kizlari para karsiligi birilerine verip bi kac ay sonra geri aliyomus.
Esin anne ve babaannesinin öldügunu biliyomus.suan o kadinda adamdan ayrildigi icin yerleri bilinmiyor ama az kaldi bulcaklar kizlari.
izliyor musun şuan :) esinden haber var mı?Müge anlının taze takipçisiyim 1 ay geçen sezon 1 ay bu sezon dersek neden daha önce izlememişim diyorum ama üni okurken zordu şimdi atama bekleyen ev hanımı olarak takipçisiyim
İzliyorum bugün Esin'den bahsetmeyecekler sanırım..annesinin öldüğü yalanını uyduran çocuk bulundu telefon açtı annesi de yaşıyormuş ailesinden cenaze parası diye para koparmak için yapmış safizliyor musun şuan :) esinden haber var mı?
Ne resim olayı taşınma ev temizleme derken hiç fırsatım kalmadı.Ben programa basladigi ilk gunden beri izliyorumsabah 10dan 1e kadar hic kacirmam.
Esinden bidaha bahsetmedi en son resim olayindan sonra.
Ama su cam ailesi ve nezenden ne cikacak cok merak ediyorum.
ANlamadım bir çocuk annem öldü diye programa mı çıktı.İzliyorum bugün Esin'den bahsetmeyecekler sanırım..annesinin öldüğü yalanını uyduran çocuk bulundu telefon açtı annesi de yaşıyormuş ailesinden cenaze parası diye para koparmak için yapmış saf
Şimdi açtım tv telefonda adam kadının nesi oluyor.Simdiki konu ne sacma ya:)
Esin ve diger kiz zeynebin simdiki resmini buldular.muhsin ayfer gittikten sonra baskasiyla yasamaya baslamis. O kadini buldular esinin zeynebin resmini verdi.ama o kadinida birakip kactigi icin kadin bilmiyomus yerini.Ne resim olayı taşınma ev temizleme derken hiç fırsatım kalmadı.
Nezen olayı tekrar mı başladı.
Yok bi adam çıktı dün dediki yeğenim bizi aradı annem öldü cenaze parası yollayın dedi sonra cenazeden haber yok aradık sorduk yeğenim İstanbul'a defnettim dedi dedi.ama yeğenimiz kötü yollarda annesine birşey yapmış olabilir dedi onları arıyorlardı bir de çocuk el yazısıyla ölüm raporu yazmış tabiki anlaşılıyor sahte olduğu sonra çocuğun annesi aradı bugün ölmedim diye çocuk da aradı özür diledi akrabalarındanANlamadım bir çocuk annem öldü diye programa mı çıktı.
Dunki adamin yigeni ve ablasi.diger fatos dedikleri de diger adamin kayip diye aradigi karisi:)meger ucu bir kacmislar.Şimdi açtım tv telefonda adam kadının nesi oluyor.
İlginçmiş.Dunki adamin yigeni ve ablasi.diger fatos dedikleri de diger adamin kayip diye aradigi karisi:)meger ucu bir kacmislar.
Adam dun dayiyi yayinda gorunce aramis kanali benim karimda kayip benide dolandirdilar karimi kaybettiler diye :)o da onlarin yaninda cikti.insallah anlatabildim