Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Ayfer Iran'a gitmis sonunda
Hic sasirmadim.
Akli fikri o ufurukcu adamda. Kizini dusundugunu hic sanmiyorum.

niye gitmiş tam izliyordum elektrikler kesildi :)

Bende tam evdrn cikmak uzereydim. Yanlis anlamadiysam sozde kizini bulmak icin gitmis. Adam bunu istememis galiba. Adamla irtibat kurmus mu onu anlayamadim Muge anli'yi aramis ekip gonderin birlikte arayalim kizi demis.

Adama ulasamamis.zeynebi felan gormuste kiz kacmis bundan daha gorusemeden.
Muge anlinin yorumuda adam bununla gorusmek istemiyomus.
Ayfer acikta kaldigi icin iran da o yuzden aramis muge anli yi.
Ayfer de ekibiniz benim yanima gelsin beraber arayalim dedi.
Zeynepte evleniyomus heralde.
Esinin erkek arkadasini bile bulmuslar ama hicbir sekilde ne ailesi nede cocuk konusmamis tum zorlamalara ragmen muge anli ekibiyle.

esin bu gidişle bulunamıyacak gibime geliyor.

esin bu gidişle bulunamıyacak gibime geliyor.
Bulurlar da nasil bulurlar orasi biraz karisik.
Kizin kucukluk fotosu varken ellerin de sadece simdiki halinin resmini buldular.
Erkek arkadasiyla yanyana bile var fotosu.
Kiza ulasamasinin tek sebebi adamin surekli kaciyo olmasi bide iran da irak da pek sokakta millet olmazmis.o yonden de yolda sokakta gorunup ihbar edilmesi de zor.
Erkek arkadasi kizin telf numarasi vermemis.
Benim dusuncem kiz annesini babaannesini oldü biliyor dediler ya bide yas kucuk tehdit zorlama varsa korkuyodur belkide haberi varsa bile arandigindan.

kızın erkek arkadaşı mı varmış esin kaç yaşında şu anda 14 var mı.Erkek arkadaşıda mı iran da.

kızın erkek arkadaşı mı varmış esin kaç yaşında şu anda 14 var mı.Erkek arkadaşıda mı iran da.
Evet dun yanyana gosterdiler ikisinin.13yasinda galiba.
Zaten kizlari bir ayligina felan evlendiriyomus sonra geri aliyomus oyle dedilerdi.
Kizlar hatta demiski babam bizi okadar kotu dovuyoki bekaretimizi kaybettik bu yuzden demisler.

Evet dun yanyana gosterdiler ikisinin.13yasinda galiba.
Zaten kizlari bir ayligina felan evlendiriyomus sonra geri aliyomus oyle dedilerdi.
Kizlar hatta demiski babam bizi okadar kotu dovuyoki bekaretimizi kaybettik bu yuzden demisler.
bütün suç annesinde sen gitmeye gittinde el kadar çocuğu niye sürüklersin peşinden.Bırak kalsın babasında ve babaannesinde.

bütün suç annesinde sen gitmeye gittinde el kadar çocuğu niye sürüklersin peşinden.Bırak kalsın babasında ve babaannesinde.
Onu bende hic anlamadim niye goturdugunu.hadi zaten dogdugundan beri babaanne bakiyomus.ayri kalamadi daha fazla oraya da kacirirsa alamazla diye goturdu diyelim hadi eee gelirken niye birakti ozmn.
Hic anlamadim orasini hadi goturdun niye biraktin.sonrasinda bulunmasi icinde bi caba yokki.
Muhsin felanmi istedi acaba kiz cocugu diye

şimdi açtım programı zeynep kim oda mı iranda.

şimdi açtım programı zeynep kim oda mı iranda.
Muhsin turkiyedeyken biriyle evlenmis gecmiste . bu evlulikten bi kiz cocugu oluyor onuda annesinden habersiz kaciriyor daha bebekken.esin konusu cikinca oylelikle oda cikti.anneside orda simdi ariyo kizini.zeynepte annesini oldu biliyomus.kiz ya 19ya20yasinda o buyuk.

bırak annesinde kalsın niye kaçırıyor böyle evlendirmek için mi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…