Esin annesi ile görüşmek istemiyormuş.Degisik bi kafa yapisi var adamin hadi cocuklari seviyo desek cok dovuyomus ama.bide kaciyo surekli nasil basediyosa o cocuklarla.
Ben de oyle dusunuyodum ama cocuk daha ya illa ki bi etkilenme vardir.Esin annesi ile görüşmek istemiyormuş.
Kaynanasiyla kavga ettikleri yayini izlemismiydin:)ne laflar ne laflar cahil kv neler dedi.Bu ayferi bacaklarından tavana asmak istiyorum ya
kaynanası programa çıkmasaydı ayferin hiç kızını arayacağını zannetmiyorum.Kaynanasiyla kavga ettikleri yayini izlemismiydin:)ne laflar ne laflar cahil kv neler dedi.insan utanir be boyle gelini karisi kizi olmasindan
Simdi de aramiyo ki zaten.programda bile soyluyo ben gelmek istemiyorum zorla getiriyonuz diye:)kaynanası programa çıkmasaydı ayferin hiç kızını arayacağını zannetmiyorum.
şimdide diğer olaya geçtiler.Simdi de aramiyo ki zaten.programda bile soyluyo ben gelmek istemiyorum zorla getiriyonuz diye:)
Kaynanasiyla kavga ettikleri yayini izlemismiydin:)ne laflar ne laflar cahil kv neler dedi.insan utanir be boyle gelini karisi kizi olmasindan
bugün bakamadım şuanda da bakamıyorum ayfer mi dedi bilerek bıraktım diye.Esin olayı biraz yön değiştirdi , şimdi izliyorum ve duyduklarıma cidden çok şaşırdım . Ayfer başka boyuta geçmiş bence normal değil yaptıkları . Bakalım esin ne zaman bulunacak
bugün bakamadım şuanda da bakamıyorum ayfer mi dedi bilerek bıraktım diye.
bencede bırakmak istese 4 sene 400 kere bırakırdı.En basitinden sınıra götürür orada bırakırdı kimseye görünmek istemiyorsa.Kiz daha 13yasinda felan tamam babadan ayirdi vs diye anneye kizar.hadi ayfer de hem eski kocaya hem kv intikam icin kizi kacirdi diyelim.
Muhsin neci burda bi cikari olmasa kizi niye tutsun.bide esini vermek istiyomus babaya simdiye kadar niye gezdirdi ozmn.
Yaptigi islerden dolayi korktu diyelim birak bi karakol onune istemeyen adam kizdan kurtulmak isteyen adam herturlu birakirdi simdiye.isin icinde baska bisey var cunku bu adam merhamet sahibi biri degilki bildigin dolandirici kacak gocek yasayan.
Ustune bide esin emanet onu hic ayirmiyacam yanimdan deyince pek inanmadim.
Arada baska seyler olmali sonucta bi kanbagi yok.iyi bi adamda degilki merhametli olsun.
olaylar olaylar muhsinin kendi bıraksın sınıra kızı kimseye görünmek istemiyorsa bile bırakabilir orada görevliler bulurduHayır Ayfer demişki ben kızı istemiyorum alın babasına verin muhsini de istemiyorum geri döneceğim demiş.
Aradıkları diğer kız telefonla bağlandı konuştu annesiyle sonra esini sordular.
Muhsin ayferin arkadaşlarını esini babasın vermek için aramış. Hatta demiş ki ben ayferi istemiyorum beni aldattı esinin babası gelsin sınırdan alsın kızı demiş. Tabi ayfer böyle anlatmamıştı.
Hatta ayfer kaçmadan önce al esini babasına bırak sen yalnız gel demiş onuda yapmamış.
Muhsin ayferi zehirlememiş, ayfer uyuşturucu kullanmış.
Özet geçtim
olaylar olaylar muhsinin kendi bıraksın sınıra kızı kimseye görünmek istemiyorsa bile bırakabilir orada görevliler bulurdu
Aynen yok arkadasini aramista ayferin esinin babasi kizi alsin felan.o arkadas baglanmisti yanlis hatirlamiyosam hic oyle bi konu olmadi.bencede bırakmak istese 4 sene 400 kere bırakırdı.En basitinden sınıra götürür orada bırakırdı kimseye görünmek istemiyorsa.