Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

çok garip bir olaydı zaten sanki anne bişeyler çeviriyo gibi duruyodu

Bilemiyorum ama anne şöyle düşünmüşte olabilir hadi çocugum çıkmadı ben de çocugumu bulamadım elimdeki çocuktan da olmayayım demiş olabilir sonuçta ona bakmış emzirmiş aralarında bir bağ var. sanırım baba yanlış anlamadıysam çocugu vermek mi istemiş eğer çıkmazsa çocuğumuz diye orasını tam anlamadım.

tamm konu en başında öleydi bn vermem dedi bebeği .ama ortadan kaybolması ve hastane yetkililerinin yaptığı açıklama

Esin diye bir kız vardı haber var mı bakamıyorum bu ara iranda mı kayıp olmuştu annesi bırakmış?

Esin diye bir kız vardı haber var mı bakamıyorum bu ara iranda mı kayıp olmuştu annesi bırakmış?
Evet baya gelisme oldu o konuda.kizin simdiki fotograflarini gosterdiler babaanneye bi kiz daha varrdi zeynep diye o kizin fotosunu da annesine verdiler.
Muhsin esinin annesi gittikten sonra bi kadinla evlenmis o kadin verdi resimleri.kizlari para karsiligi birilerine verip bi kac ay sonra geri aliyomus.
Esin anne ve babaannesinin öldügunu biliyomus.suan o kadinda adamdan ayrildigi icin yerleri bilinmiyor ama az kaldi bulcaklar kizlari.

Konuyu izlemiştim aslında başından bütün suç annede kızınıda alıp gelecekti.

Müge anlının taze takipçisiyim 1 ay geçen sezon 1 ay bu sezon dersek neden daha önce izlememişim diyorum ama üni okurken zordu şimdi atama bekleyen ev hanımı olarak takipçisiyim

Müge anlının taze takipçisiyim 1 ay geçen sezon 1 ay bu sezon dersek neden daha önce izlememişim diyorum ama üni okurken zordu şimdi atama bekleyen ev hanımı olarak takipçisiyim
izliyor musun şuan :) esinden haber var mı?

Ben programa basladigi ilk gunden beri izliyorumsabah 10dan 1e kadar hic kacirmam.

Esinden bidaha bahsetmedi en son resim olayindan sonra.
Ama su cam ailesi ve nezenden ne cikacak cok merak ediyorum.

izliyor musun şuan :) esinden haber var mı?
İzliyorum bugün Esin'den bahsetmeyecekler sanırım..annesinin öldüğü yalanını uyduran çocuk bulundu telefon açtı annesi de yaşıyormuş ailesinden cenaze parası diye para koparmak için yapmış saf

Ben programa basladigi ilk gunden beri izliyorumsabah 10dan 1e kadar hic kacirmam.

Esinden bidaha bahsetmedi en son resim olayindan sonra.
Ama su cam ailesi ve nezenden ne cikacak cok merak ediyorum.
Ne resim olayı taşınma ev temizleme derken hiç fırsatım kalmadı.
Nezen olayı tekrar mı başladı.

ANlamadım bir çocuk annem öldü diye programa mı çıktı.

Ne resim olayı taşınma ev temizleme derken hiç fırsatım kalmadı.
Nezen olayı tekrar mı başladı.
Esin ve diger kiz zeynebin simdiki resmini buldular.muhsin ayfer gittikten sonra baskasiyla yasamaya baslamis. O kadini buldular esinin zeynebin resmini verdi.ama o kadinida birakip kactigi icin kadin bilmiyomus yerini.

ANlamadım bir çocuk annem öldü diye programa mı çıktı.
Yok bi adam çıktı dün dediki yeğenim bizi aradı annem öldü cenaze parası yollayın dedi sonra cenazeden haber yok aradık sorduk yeğenim İstanbul'a defnettim dedi dedi.ama yeğenimiz kötü yollarda annesine birşey yapmış olabilir dedi onları arıyorlardı bir de çocuk el yazısıyla ölüm raporu yazmış tabiki anlaşılıyor sahte olduğu sonra çocuğun annesi aradı bugün ölmedim diye çocuk da aradı özür diledi akrabalarından

Şimdi açtım tv telefonda adam kadının nesi oluyor.
Dunki adamin yigeni ve ablasi.diger fatos dedikleri de diger adamin kayip diye aradigi karisi:)meger ucu bir kacmislar.
Adam dun dayiyi yayinda gorunce aramis kanali benim karimda kayip benide dolandirdilar karimi kaybettiler diye :)o da onlarin yaninda cikti.insallah anlatabildim

İlginçmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…