Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Nezen kizin katili bulunamadi demi kizlar? Bir de denizlide 80 yasindaki fatma yilmazin bogazi kesilerwk oldurulmustu hani akrabalarindan ozellikle kocasindan supheleniyordu, o olay ne oldu? Ben cok gerilerde mi kalmisim ne

Arkadaş bu ne yaa!! Cinayetler, çocuk tecavuzleri.. Eskiden de var miydi böyle şeyler de bizler mi duymuyorduk? ? Yoksa toplum hızlı bir yozlaşmaya mı gidiyor? Kanım donuyor gördükçe duydukca..

Yürekler dağlandı , göz yaşlarımı tutamadım Küçük Gizem ve daha 10 yaşında bile olmayan küçük Umut ALLAH(C.C)'ım mekanınızı cennet etsin inşaALLAH(C.C)...(amin...) Kıyamam size... :2:

ALLAH(C.C)'ım sen cümlesinin sevdiklerini koru düşmanımın bile başına verme...(aminn...)

Son düzenleme:
cok seviyorum mugeyi hergun izliyorum. çok mantıklı bı kadın. süpersin muge abla.

Nezen kizin katili bulunamadi demi kizlar? Bir de denizlide 80 yasindaki fatma yilmazin bogazi kesilerwk oldurulmustu hani akrabalarindan ozellikle kocasindan supheleniyordu, o olay ne oldu? Ben cok gerilerde mi kalmisim ne

yok iç biri aydınlanmadı nazmiye çam süleyman demir sevgi aslan çatalca cinayeti ve diğerleri hala yok

Arkadaş bu ne yaa!! Cinayetler, çocuk tecavuzleri.. Eskiden de var miydi böyle şeyler de bizler mi duymuyorduk? ? Yoksa toplum hızlı bir yozlaşmaya mı gidiyor? Kanım donuyor gördükçe duydukca..

aynen arkadaşım zaman öyle bir zaman intikam için güzelim kız öldürüldü eğer doğruysa 41 avukat reddetmiş zanlıyı inş beter olur ailelere sabır versin Allahım

Konular hep yarım yamalak kaldıııı 😜😜

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaklaşık 6 aydır kayıp olan 12 yaşındaki Fatma uzun ve onu kaçıran Muammer bu sabah 04 30 da hastanede yakalanmışlar Fatma kanaması nedeniyle hastane gitmmişler hastane çalışanlarının şüpesiyle göz alıntına alınmış

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde bağlı Emirler köyünde, yaklaşık 8 aydır kayıp olarak aranan 68 yaşındaki Nezire Esen'in cesedi, köydeki foseptik çukurunda bulundu.

Edinilen bilgiye göre, evli ve 2 çocuk annesi Nezire Esen, 8 ay önce bir yakınını ziyarete gitmek için evden çıktıktan sonra ortadan kaybolmuştu. Köylü ve jandarma ekiplerinin aramalarına rağmen Nezire Esen bulunamadı. Köy kanalizasyonundaki tıkanma nedeniyle foseptikte incelemeye yapan görevliler bir ceset buldu. Tanınmayacak durumdaki ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Yapılan araştırmada cesedin Nezire Esen olduğu belirlendi. (EFE) - Kütahya

veeeeeeee sonuna nezenin adli tıp raporu geldi ama ne hikmetse nasıl öldürülüğü ve gebe olup olmadına bulgu rastlanmamış

Müge Anlı mı oooof Bu programı sürekli del gibi takip eden bağımlı bir arkadaşım var. Ona buradan sesleniyorum izleme artııııık

Valla bu mehmet ali yuzunden sinir krizi geçiriyorum.. bu kadin kesin öldürüldü
Bu mevzu çözülmedi değil mi? ben çalıştığım için izleyemiyorum ama denk geldiğim konuların akıbetini merake diyorum çok.bir de şu halasının kocasıyla antalya ya kaçan kız yakalandı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…