Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

haberim yok evet
Bugune kadar çalışan dışarda olan bir insandım
Akşamları yemekteyiz i izliyordum ve bi kaç dizi
Herkes herşeyi bilecek diye bir şey mi var
Müge yide sevmem ayrıca.
Cerrahında işi gücü mü yok ne magazin den gelip reytin ugruna saçma sapanm şeyler yapan kadına teşkür etmiş
Pes.

canım izlemek zorunda deilsiniz banada itici geliyo müge....
celelalettın cerrah canlı canlı katıldı programa ve teşekür etti ...polis ortaklasa yapılan bi programdır....
............:eek:

haberim yok evet
Bugune kadar çalışan dışarda olan bir insandım
Akşamları yemekteyiz i izliyordum ve bi kaç dizi
Herkes herşeyi bilecek diye bir şey mi var
Müge yide sevmem ayrıca.
Cerrahında işi gücü mü yok ne magazin den gelip reytin ugruna saçma sapanm şeyler yapan kadına teşkür etmiş
Pes.

takip etmiyorum canım
uslubun çok güsel izlemeyin diyemem tabi ki
İşe yaradıgına sevindim programın.

Gerçekten mi derinss çok şaşırdım...
O haımdan hiç beklemezdim
demekki arkadaşım üç beş dakika izlemeyle hiç birşey anlayılamıyor keşke vaktiniz olsaydıda programın hepsini izleyebilseydiniz ne demek istediğimizi anlardınız

saçma olan nedir ? kim kimin vaktini alıyor ? bende diğer arkadaş anlamadım..sonuçta hayat içinde olan acı -tatlı şeyleri işliyorlar..genelde acı şeyleri işliyorlar maalesef...keşke öyle olmasa...kadın ne işlesin programda...yada dizi dizi dizi diye ömrümüz mü gitsin? hayatın ta kendisini anlatıyorlar..ayrıca buradaki konuşmalarında insanlar yanlış cümleler kurabilir ve polisin işi de biraz daha kolaylaşabilir....ne kadar çok kkonuşulursa o kadar iyi

Dizi dizi ömrümüz nere o konuda haklısın bende kendime kızıyorum...
Polisin işi evet.
Mügeyi daha önce iç işleri bakanıma sesleniyorum ona sesleniyorum tehtit alıyorum derken tv den seslenirken ki ( kelime düşük oldu ama ) halini hatırlıyorum...

Şimdi güsel işler yapması şaşırtıcı dogrusu...

ya benim de aklıma hep eş Tahsin gelio..Bi sürü çelişki var olayda ve bütün ip uçları Tahsin e çıkıor.En kısa zamanda ortaya çıkar inş..Yazık günah ne günlere kaldık! Daha 4 yaşındaki ve 1,5 yaşındaki meleklerden ne istediler vijdansızlar

kaynana ne kadr ah etmiş onun ahları tutmuştur kesinn
ne kadr kötü olursa olsun annedir ogulları çok hayırsımış..baksana....

Son düzenleyen: Moderatör:
D@N@ ya katılmıyorum! nasıl yani saçma..bence arkadaşa saçma gelmiş ama ateş düştüğü yeri yakıor! Bu olaylara saçma diye bakanları anlamıorum bu hayatta kimsenin başına ne geleceği hiç belli olmaz..Dilerim allah kimsenin başına böle şeyler getirmesin ama Bu olaylara saçma diyen insanlar bigün gelip o programa çıkabilme ihtimallerini de düşünsünler..Ben izlerken içim yanıyorr!!Orda oturan insanlar ne yapsınlar.
Allah aileye sabırlık versin ama şu gaziosmanpaşa cinayetinde Tahsin bey ve yakınları bana oldukça soğuk kanlı geliyorlar.Katil hiç uzaktan deil bencebenneyaptımkibenneyaptımki

evet arkadaşım insanın başına ne gelecegi hiç belli olmuyor
Bana saçma geldi mügeyi görünce zaten kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Neden agresifleştin anlayamadım
Allah dedigin gibi kimsenin başına vermesin...

canım izlemek zorunda deilsiniz banada itici geliyo müge....
celelalettın cerrah canlı canlı katıldı programa ve teşekür etti ...polis ortaklasa yapılan bi programdır....
............:eek:

Evet cnm bende degiştridim kanalı

demekki arkadaşım üç beş dakika izlemeyle hiç birşey anlayılamıyor keşke vaktiniz olsaydıda programın hepsini izleyebilseydiniz ne demek istediğimizi anlardınız

Malesef dun bir bugun 2. günüm evde
3 5 saniye izleyebildim anca....
Siz izleyin arkadaşlarım ben izlemeyecegim...

Saat 10:30 da bakkala giden bir eş (ilknur) eve gelip kahvaltıya oturup yemeleri zaten 11 'i bulur .bence sonrasında tartıştılar Tahsinle.
Eski evlerinde İlknur cama çıkıp kocam beni kesicek diye bağırmış.Hangi kadın eşiyle kavga edince çıkıp camdan bağırıyor merak ettim.
Birde Tahsinin Gökhanla birlikte olduğunu Müge ima etti.(yada ben öyle anladım) Avukat beyde Gökhanın her iki hayatı varmış dedi.Müge hemen özel hayatlara girmeyelim dedi.
Bence kaynanada oynuyor.Heee ben bilmem, hee ben duymadım deyip duruyor ama mahallenin içindede gelinini kendisi rezil etmek için elinden geleni yapmış.Bide onlar ölmeden önce tesbih çekip ölmelerini istemesi ve halen ölen bir insanın arkasından konuşması o kadın diye bahsetmesi ne mal olduğunu gösteriyor.

yanlış anlamışsın canım ilknur çok önceden kocam beni kesecek diye bağırmış en son öldüğü gün değil banada kaynana pek düzgün biri olarak gelmedi zaten konuşmalarınıda anlayamadım doğru düzgün ama ölenin arkasından konuşulmaz ama ilknurda pek iyi bir insan değilmiş oda kaynanasına neler yapmış kadını çatıya atmışlar tek başına insan kaynanasını sevmese bile eşınin hatrına katlanır allah rızası için bir tas su verir bence

Tüm bu olanlar D@N@ ya hala yalan ve düzmece gelior..Neyse Allahtan olayı çözecek kişi D@N@ deil...

deminde yazdığım gibi..bu zaten mutsuz bir evlilik..sürekli kavga ediyorlar...böyle evlilik mi olur..keşke boşansalardı..kimse kimseyi boşanması için zorlsın istemem ama keşke birileri ne biliyim anne,abla falan boşatsalardı belki buğün böyle olmazdı...kavga,dövüş,evden gitmeler,karı kız meseleleri...........

Tüm bu olanlar D@N@ ya hala yalan ve düzmece gelior..Neyse Allahtan olayı çözecek kişi D@N@ deil...

Arkadaşım
direk bana yazabilirsin tartışma olay çıkartacak degilim..
Sabah programlarını izlemeyen birisiyim sadece...
Bu başlığı gördüm ve ben sevmedigimi yazdım...saçma geldigini yazdım...
Bu kadar..
Siz izleyin efendim...
Herkesin kendi kumandası elinde...
Sevgiler:kahve::kahve:

deminde yazdığım gibi..bu zaten mutsuz bir evlilik..sürekli kavga ediyorlar...böyle evlilik mi olur..keşke boşansalardı..kimse kimseyi boşanması için zorlsın istemem ama keşke birileri ne biliyim anne,abla falan boşatsalardı belki buğün böyle olmazdı...kavga,dövüş,evden gitmeler,karı kız meseleleri...........

aynen..özellikle de Tahsin hiçte göründüğü gibi bi eş deilmiş..herşey yavaş yavaş su yüzüne çıkıor..yok cüzdanından prezervatif çıkmış yok dükkanın önünden geçen bi kadına teklif etmiş bilmem ne..arabasıyla birilerini gezdirmeler..kaynana ya ayrı bi sinir oldum ağzı bozukk karı.zaten görümceler hep kendi tarafını savunuo ama içi yanan yine ilknurun annesi

aynen..özellikle de Tahsin hiçte göründüğü gibi bi eş deilmiş..herşey yavaş yavaş su yüzüne çıkıor..yok cüzdanından prezervatif çıkmış yok dükkanın önünden geçen bi kadına teklif etmiş bilmem ne..arabasıyla birilerini gezdirmeler..kaynana ya ayrı bi sinir oldum ağzı bozukk karı.zaten görümceler hep kendi tarafını savunuo ama içi yanan yine ilknurun annesi

eee ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar...mügede kayınvalide yazpmaz falan diyor ama bilmiyorum,ben şüpheleniyorum o kadından yine de...

erdal denen şahsıda Allaha havale ediyorum..nasıl birşey duymaz aklım almıyor yaaaa...

olan ilknurun annesine oldu zaten kadıncağız nasıl dayanacak allah sabır versin unutulacak bir acı değil herkez normal yaşantısına dönmüş bile baksana tahsininde iki evladı gitti ama ne ablaları nede annesi hatta kendisi bile çok sahte hiç üzülmüyorlar annesinden başka ağlayan yok görüntüleri izlerken annesi nasıl fenalaştı çok üzüldüm içim yandı ekranın önüne gitti oturdu kızını görmek için yazık ya bunu yapanın allah korkusu yok

Bi defa herkes birilerinin bişeyini kapatıyor bu kesin..Olayın içinde bi iş var ama çözemedim.Erdal yalan konuşuorr ve neden yalan konuşuor anlayamadım işin içinde o da mı var?? Görgü tanıkları Ali eby falan dio ben çıktığımda Tahsin evdeydii Erdal benimle çıktı dio..ama Erdal neye göre Tahsini arayıp eve çağırıyor..bişiler karıştırıolar bence çünkü yalan hep onların arasında dönüor..Tahsin, Erdal ve Murat üçlüsü..birde kaynana...

kım acaba katil cok merak ediyorum vallahi..
sanki bulunamayacakmısgibi de geliyor bana..
insallah bulunur..

canım yanlıs anlama
bizde bayılmıyoruz ki muge anlıya
biz olaylara bakıoruz
kadının biri oldururldu iki bebegiyle vahsice onu cozmeye calısıyor gunlerdir
daha önce iki cinayeti cözdu bu program

müge anlı bu programıyla beni oldukça şaşırttı hakkındaki tüm negatif fikirlerimi değiştirdi.. çok net ve karakterli duruyor programda,reytingden ziyade dürüst olduğunu düşünüyorum.. bana samimi geliyor..

olaya gelince.. ben bir haftadır izleyemiyordum.. uzun zamandır ilk kez bugün izledim..çok şaşırdım olanlara.. tahsin bana hiçbir zaman samimi gelmedi,görümce leyla da da bir dolaplar var,kaynana zaten uçmuş kafayı sıyırmış..

kim yaptı neden yaptı nasıl yaptı bilmiyorum ama bildiğim tek şey her cinayet beraberinde bütün çarpıklıkları ortaya çıkartıyor..

takip etmiyorum canım
uslubun çok güsel izlemeyin diyemem tabi ki
İşe yaradıgına sevindim programın.

Gerçekten mi derinss çok şaşırdım...
O haımdan hiç beklemezdim

ben çok faydalı böyle programlar hep olsa toplum olarak bilinçlensek

yanlış anlamışsın canım ilknur çok önceden kocam beni kesecek diye bağırmış en son öldüğü gün değil banada kaynana pek düzgün biri olarak gelmedi zaten konuşmalarınıda anlayamadım doğru düzgün ama ölenin arkasından konuşulmaz ama ilknurda pek iyi bir insan değilmiş oda kaynanasına neler yapmış kadını çatıya atmışlar tek başına insan kaynanasını sevmese bile eşınin hatrına katlanır allah rızası için bir tas su verir bence

Biliyorum canım camdan bağırması çok önceden.bende diyorum ki demekki Tahsin İlknura bıçak çekmiş ozaman.
JULIET canım kaynananın anneliğine kimsenin birşey dediği yok ama önceki 2 gelinine de aynı şeyi yapmış.Eşlerine kötülemiş, çevreye kötülemiş.Kızları bile annem garip bir kadındır derken elin kızı neden onu idare etsin ki.Karşılıklı çenelerini tutmayı bileceklerdi tabi..Ama iş Tahsinde bitiyormuş.Karısını alıp başka yerde oturmaya devam edeceklerdi.Kalkıp aynı yere gelirse olaylarda böyle olur.

olan ilknurun annesine oldu zaten kadıncağız nasıl dayanacak allah sabır versin unutulacak bir acı değil herkez normal yaşantısına dönmüş bile baksana tahsininde iki evladı gitti ama ne ablaları nede annesi hatta kendisi bile çok sahte hiç üzülmüyorlar annesinden başka ağlayan yok görüntüleri izlerken annesi nasıl fenalaştı çok üzüldüm içim yandı ekranın önüne gitti oturdu kızını görmek için yazık ya bunu yapanın allah korkusu yok

Dün birisi yayında söyledi İlknur boşanmak istediğini annesine söylemiş.Oda çocukları bırakırsan gelebilirsin demiş.Bazı anneler öyle.İşte sonra böyle ağlarsın.Boşanmak tabiki kötü ama olaylar bu kadar kötü durumdaykende evli kalmaları için baskı yapılırsa olaylar bu hali alır.Yazık olan gidene oldu,bebişlere oldu.

bu arada dikkatinizi çektimi bilmem ama müge kaynanaya muratla ilknurun arası nasıldı gibi sorular sordu bana sanki muratla aralarında aşk falan varmı gibi geldi hatta dün madde bağımlısıda bu işi yapmış olabilir dedi bugün evi murata vermeyi düşünmedinizmi gibi şeylerde söyledi kaynanaya bence müge murattan şüpeleniyor

bu arada dikkatinizi çektimi bilmem ama müge kaynanaya muratla ilknurun arası nasıldı gibi sorular sordu bana sanki muratla aralarında aşk falan varmı gibi geldi hatta dün madde bağımlısıda bu işi yapmış olabilir dedi bugün evi murata vermeyi düşünmedinizmi gibi şeylerde söyledi kaynanaya bence müge murattan şüpeleniyor

evet ben de farkettim.zaten benimde aklıma ya tahsin yada murat gelior..işbirlikçi de Erdall..o herif bişiler bilio eminim

X