Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müge anlı dedi ki bir gelişme var ama sizi 2 günd aha bekleteceğim dedi ordakiler söyle dedi hayır edi. ya hep heyecanlı kısmıda cuma gününe denk gelmez mi deli oluyorum
şuan tekrarını izliyorum,nazife gün gün yumurtlamış resmen başta hiçbirşey bilmezken,şimdi polis sıkıştırınca bir birr anlatacak ve çok basit bir olay çıkmayacak altından,o gün okula nazife sabriye ve yıldız denen gitti çocuğu kaçırdılar bu nihat,miçe denen mustafave talipte onlara katıldı ve hangisi öldürdüyse öldürüp gömdüler bu çocuğu adım gibi eminim,aynı muhammet olayı gibi 6 kişi bu çocuğu öldürdüler benceizledikçe hepsini tanıdığı birbirlerini hem suçlayıp sıkıştıkça da tanımıyorum dediklerini anlıyorum
kız ececikk35 atv muhabiri gibisin helal valla ben valla o kadını orda görmeye tahammül edemiyorum izlemiyorum ne uyuz kadın yaa mayışık mayışık mügeden çok seni takip ediyom ama hayırlı haberler ver çocuk sağ bulunsun bu arada gerçekten çok teşekkürler
aynennn ben de... tekrarini izliyorum.... ama biraz geride kalmisimmmm.. sali gununu izliyorummm...
insan izledikçe olayı daha ii anlıyor hemde sinirleniyor ama ya:88::106:
o nazife denen kadın resmen ayaküstü yalan söylüyor sonra kendi de gülüyor acayip laçka ayrıca robot resimde 1/1 bu kadın yani...
hic beklemedigi bir soru geldiginde, boole agzi acik bakakaliyor.... sonra dusunup cevap veriyor.... tum cevaplari da gecistirmeee....