- 15 Ocak 2009
- 5.653
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam herkeze bir sey sorcam melih varidya kucuk cocuk o bulunndumu?
kimsecikler de yok kaç gündür kendi kendime yazıyorum
kimsecikler de yok kaç gündür kendi kendime yazıyorum
saol canımben okuyorum :)))
Ben okuyorum. Programı sayende takip ediyorum
Senin için endişenmeleye başlıyorum ama. İzlemeye biraz ara ver istersen, nazife ve sabriye seni sinir hastası yapacak
Bugün programı biraz seyrettim de dayanamadım kadına.
katılıyorum babanabirde etrafına bağırıp çağırıyor hacı denen adam,kendisi yüzünden bu haldeler olan çocuğa olmuş madem intikam alacaksın git hacıyı gebertsanırım polis izlemede bunları delil bekliyorlar malesef biraz zor ama kimbilir öldürüp nereye attılarbenim anlamadigim olay robot resmi koydular biri aradi heralde bu nazife geldi ee peki bu robot resmin konulasindaki amac neydi nazife hergün oraya gelsin otursun diye miydi?yani ögretmene teshis ettirmediler mi yada neden bekleniyor..benine kadar tutuyor fakat hala neden hergün gelip orda konusuyor anlamiyorum..ögretmen bu demiyorsa cikarmasinalr,ama ögrenciler bile benli resmini görmeden bu kadindi surda beni vardi dediler..yani ceset mi bulmalari lazim illa yani robot resmi oraya koyup arayin diyorlar ama amaci ne ben anlamdm..ben kacirdim demeyecegine göre kimsenin bu kadina ve hacinin agzina iki tane carpasim geliyor..
babam su haciyi bi dövseler diyor:) pis adam
ben o fatihin babasina üzüldüm..aman evli adamin istanbulda cocugunu evde birakip genc adamlarla gezmeside tuhaf,birde o genc olan cocuk ya hic utanmiyorlar masallah cikti utanmaz rezil üfürdü durdu
katılıyorum babanabirde etrafına bağırıp çağırıyor hacı denen adam,kendisi yüzünden bu haldeler olan çocuğa olmuş madem intikam alacaksın git hacıyı gebertsanırım polis izlemede bunları delil bekliyorlar malesef biraz zor ama kimbilir öldürüp nereye attılar