- 14 Aralık 2007
- 683
- 2
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan programı izliyorum ama birşey anlamadım. Sürekli kavga...
İzleyen arkadaşlara birkaç sorum var.
Cumali ne zaman kaçırıldı? ( ben bi 5 yıl önce anladım sonra da 5 gün önce )
Bu yüzünü göstermeyen kadın kim oluyor?
Daha sorum var ama bu kadar yeterli olacak şimdilik
Cumali de çok tatlı bir çocukmuş, inşallah sağsalim bulunur.
Aslında oldukça karışık bir konu eğer vaktin varsa internetten izlemeni tavsiye ederim en başından. tv arşivi com yada yıldız tv com dan eski programları izleyebilirsin.
Yine de ben özet geçeyim. Bu çocuk 5 yıl önce okulundan ben teyzesiyim diyen bir kadın tarafından alınmış ve bir daha haber alınamamış. Kaçıran kişinin Cumalinin babasının evliyken birlikte olduğu ve ayrıldığı 42 yaşındaki eski sevgilisi olduğundan şüpheleniyorlar Bu yüzü kapalı kişi şüpheli olan kişi. Ve çok daha çetrefilli konular var
ay bayılcam ya şimdide hacının abisiyle kaçırdılar yurt dışına diyo müge ye ara bulursun bence ölmedi kalbime öyle geliyor,evlatlık verildi yurtdışına diyo yaaaaaaa:84::84::84:nerdde arayalım söyle diyo ara işte diyo,muge anlıda sen böyle dedinya artık kesinlikle hayatta olduğuna inanmıyorum dediinsan çıldırıyor yaa bilmiyorum diyor herşeyde biliyor taksit taksit bişeyler anlatıp bi öyle bir böyle diyor valla ağlıycam ya polisler bunu alsın işkence yapsın vallahideee hakediyorrrrrrrrrr ne demek ya bildiği halde konuşmuyorr işin içindesin işte ii sabırlılar valla