- 20 Haziran 2008
- 10.032
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dilberi diyorsun sen chess bacım
onun dıger versıyonu da Havva oluyor
bence de mehmet katil değil
dilsiz adam hakkının kayınçosuymuş işbirliği yapıyorlar belli ki de fatmanın ailesi neden mehmeti değil de hakkıyı tutuyor ilginç
yaa birde başını sallayarak konusuyorya gözlerini kısıpp ıgggggggggggggggayyy ofatmanın babası deli ediyor beni :umursamaz:
Mehmet'e gelince senden benden akıllı.. Hiç öyle saftirik değil,saftirik olduğunu söyleyen de babasıydı zaten.Neden saf ki..? Herşeyden haberdar sadece köy çocuğu ifadelerinde bu yüzden biraz zorlanıyor hepsi bu.
Karısını öldürmek isteseydi daha önce de öldürürdü ama ben yanlışlıkla öldürdüğünü düşünüyorum.Yoksa beyin patlatarak öldürmek her bünyenin yapabileceği türden bir cinayet değil.
Hakkı'ya gelince gerçekten azıcık hareketli flörtöz kadınlara örnek olsun.
bu havva olayında mügeye çıkma fikri kime aitti kızlar hani dilberde kaynanası zorla getirmiştiya dilberi sobrada herşey çkmıştı ortaya
burda kim öncü olmuşta gelmişler mügeye
müge bunu ima etti ya, yanlışlıkla düşmüş olabilir mi, sen itmişsindir kafasını taşa çarpmış olabilir mi, bu mügenin arka arkaya sorularına hiç bi cevap vermemişti, boş boş baktı öyle