- 14 Mart 2010
- 2.064
- 140
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar pardon ben karıştırdım mehmetin değil hakkının kardeşi öylemi o konuşumuyan...
ayy üfff ha hakkının kayınçosu şimdi anladım pardon...
o konuşan ayşe kimin nesi onuda karıştırmayayım..
:roflol: bi kahve vereyimde kendine gel:içelim:
bencede mahmet olabilir insanın iyi birisi saf olması cinayet işlemiyecegine sebep degil bir uyarmıştır iki inanmıştır ama herkesin bir sabrı var ben öyle düşünüyorum belki o an eşini birileriyle görmüş ken beynine sıcramıştır olamazmı arkadaşlar
ayy üfff ha hakkının kayınçosu şimdi anladım pardon...
iyi ama birde şu var zaten gören adam yapan kadarda telaşlı olur neden gördüğü anda anlatmadı gördüklerinide şimdi çıkıyor ortaya .....ben olsam öyle birşey görsem kim olursa olsun önüme gelene anlatmaya çalışırım... birde mehmette hakkaten birşeyler var bence ya nasıl katlanır insan karısıyla sevgilisi evler yan yana ...insan gece uyku uyuyamaz böyle bir durumda..nasıl göz yummuş anlamadım ..
canım korkmuştur bence ya baksana beni tehtit etti falan diyormuş benide öldüürür diye korkmuştur zaten Allah insanıymış dilsiz kendi halineiyi ama birde şu var zaten gören adam yapan kadarda telaşlı olur neden gördüğü anda anlatmadı gördüklerinide şimdi çıkıyor ortaya .....ben olsam öyle birşey görsem kim olursa olsun önüme gelene anlatmaya çalışırım... birde mehmette hakkaten birşeyler var bence ya nasıl katlanır insan karısıyla sevgilisi evler yan yana ...insan gece uyku uyuyamaz böyle bir durumda..nasıl göz yummuş anlamadım ..
seviyodum diyodu gerçekten seviyordur beşlki sabretti ha gecer ha gecer diyeyada mehmetinde bir açığı var karısıda onu biliyordu ve katlanmak zorunda kaldı nhe bileyim ya açıklanmayan birşeyler var belli...bana mehmetin babasıda pek iyi gelmedi...
canım korkmuştur bence ya baksana beni tehtit etti falan diyormuş benide öldüürür diye korkmuştur zaten Allah insanıymış dilsiz kendi haline
mehmet konusunu bnde anlamış değilim 5 sene dile kıolay nasıl katlandı
seviyodum diyodu gerçekten seviyordur beşlki sabretti ha gecer ha gecer diye