Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala konu açıldıkça aklıma geliyor gülüyorum ya
ekranda güçlü görünen karakterler en ufak bişeyde korkudan ne hale düşüyorlar aman yarabbim dün eşim de izledi o da kahkahalarla güldü
müge yatıp kalkıp dua etsin o duruma düşmediği için
evet ya müğe cesaretliymiş
hemen olayı çözmeye çalıştı
arif verimlide nasıl kaçarım derdine düştü.
müge acıklama yaptı duydunuz mu biri geldi silahla dedi bizde kacıstık vurulan fln yok dedi tas atmıs biri ordan yaralanmıs dedi
müge acıklama yaptı duydunuz mu biri geldi silahla dedi bizde kacıstık vurulan fln yok dedi tas atmıs biri ordan yaralanmıs dedi
taş atmış eline gelmiş dedi teknolojı gelişti artıkım silah var mügüş öle millet taşla kavga etmiii
taş mı akannehir sapanla mı atmışlar sempatiksalakcinni
tabi baktılar silahı sokamıyorlar stütyoya sapan tahtaya onu sokalım kimse farketmez demişlerdir.hatta taşı atıp şahsı yaraladıktan sonra şöyel bir cümle bile kurmuştur saldırgan" oh taşıda attım yaraladım intikamımı aldım rahatladım"sırnaşık şey
hehehe evet mantıklı sempatiksalakcinni ya da "taş attım da kolum mu yoruldu" demiştir sempatiksalakcinni
belkide üstünde çok durup programı zarar görmesin diye açıklama yapmıyor.yada gerçekten önemsemiyor bu durumu...
evet olabilirrr