Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avukat rahmi hemen kaçmıyor kızlar arif verimli gibi
dönüp bakıyor arkasına ne var diye
o en azından karizmayı çizdirmedi ama arif verimli aklıma geldikçe gülüyorum:))
ay gülmeyeyim diyorum sonuçta kötü bir olay ama dünden beri sinirim bozuldu kaydirigubbakcemile3 ne zaman gösterseler gülüyorum Arif Verimli'nin kaçışına delikafadulden bir de çaktırmamaya çalışmış ya bittim orda :roflol:
allahım evlatlarımızı koru bize bağışla,kötülerden ,belalardan uzak tut
ay gülmeyeyim diyorum sonuçta kötü bir olay ama dünden beri sinirim bozuldu kaydirigubbakcemile3 ne zaman gösterseler gülüyorum Arif Verimli'nin kaçışına delikafadulden bir de çaktırmamaya çalışmış ya bittim orda :roflol:[/QUOTE]
aynen ya ufaktan ufaktan görünmeden kaçayım der gibi kaçışı var çok komikkaydirigubbakcemile3
arif verimlinin psikolojisi bozulmuştur kendini tedavi ediyordur kesin:))
arif verimlinin psikolojisi bozulmuştur kendini tedavi ediyordur kesin:))
cok tatlısın yaaa
arif hoca serife hanımı ezecekti
evet bende müge'nin açıklamasını bekledim ama tık yok,belkiilerleyen zamanada yapar açıklama diye umuyorum.arif verimli karizmayı fena çizdirdi,ayy ne kötüyüm bunu yazarken bile gülüyorum.delikafaduldendelikafadulden
ay gülmeyeyim diyorum sonuçta kötü bir olay ama dünden beri sinirim bozuldu kaydirigubbakcemile3 ne zaman gösterseler gülüyorum Arif Verimli'nin kaçışına delikafadulden bir de çaktırmamaya çalışmış ya bittim orda :roflol:[/QUOTE]
aynen ya ufaktan ufaktan görünmeden kaçayım der gibi kaçışı var çok komikkaydirigubbakcemile3
cok tatlısın yaaa
arif hoca serife hanımı ezecekti
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızlar bütün gece gözümü ne zaman kapasam adamın kaçışı geldi gözümün önüne kaydirigubbakcemile3 bunu yazarken bile gülüyorum tövbe yarabbim sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızlar bütün gece gözümü ne zaman kapasam adamın kaçışı geldi gözümün önüne kaydirigubbakcemile3 bunu yazarken bile gülüyorum tövbe yarabbim sırnaşık şey
hala konu açıldıkça aklıma geliyor gülüyorum ya
ekranda güçlü görünen karakterler en ufak bişeyde korkudan ne hale düşüyorlar aman yarabbim dün eşim de izledi o da kahkahalarla güldü
müge yatıp kalkıp dua etsin o duruma düşmediği için