- 10 Şubat 2010
- 823
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah rahmet eylesin.. Sapık adam oznura sadece pis elleriyle dokunmak için mi evine goturmuş
tecavuz etti kıza söylemiyor. oznur tanımadıgı birinin motor gezisi teklifini neden kabul etsin
katilin ifadesine göre kız tamam demiş. akıl var mantık var! bunlar oznuru bayılttı bişeyler yaptılar
o evli adama kaçan sabriyenin kocası basmış atv yi ,dostunu kulağından yaralamış ,bir atv çalışanını da elinden yaralamış ,demekki ört bas etmek için şangırtı mangırtı dediler meğer olay varmış ..haberlerde çıktı bu akşam ..
arif verimli nekadar çok korktuysa artık..kaçısına bakın.kadını ezip geçecek nerdeyse...şangırtı olsa neden okadar çok büyük tepki versinlerki?korumalar herşeye öyle atlayıp sunucuyu çıkarmazlar.illaki bişeyler oldu orda.keşke bende orda olsaydım.bukadar çok merak etmezdim
bende show haberde izledim akşam.müge neden bişey olmamış gibi davrandı anlam vermek zor..
Hiçde zor değil tamamen programını kaybetme korkusundan. Ne de olsa ekmek kapısı hayatının kariyerini yaptı bu programla. Ama ceza veya uyarı alacağı kesin. Alsın da hatta yayından kalksın.
nette o olayı bi çok defa izledim..
ay kızlar varya bende o psikologa gül gül öldüm..
anam önündeki kadını ezio kaçaçam die..
ve ilk o kaçıo zaten...mügeyi sevmem ama ordaki tavrı hoşuma gittii..
bi dak noluo dio kadın yaa..
korkmuo vallaaa..
en azından arif verimliden daha yürekli......
öznurada çok üzülüdüm..
allah ailesine sabırlar versin inşallah...
Ve Öznur ölü bulundu çok üzgünüm
can tatlıdır kızlar herkes önce kendi canının derdine düştü....
nasılmış müge hanım adam kovboyculuk oynayabiliyormuş demek ki değilmi... oradan ahkam kesmek kolaydı... ne yani dağbaşımı burası diyordun o kadar milletin önünde canlı yayında bunları yapan insanlar tek başlarına olduklarında kimbilir neler yapmaz.....