Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çocuklarını arayan,kadriye hanımın kızı ortaya çıktımı,o kız onunmuymuş?dna testinin sonucunu kaçırdım..
Geçen sezon Ankara'dan bir kadının katili aranıyordu, hatta kızı hamileydi. Sevgi mi neydi kadının adı sonucu ne oldu çok merak ediyorum. Müge cevap yaz hihoyyyt
Tamam canımcım :1hug:Ben muge deilim ama yinede yazayimkaydirigubbakcemile3
Hayir katil hala bulunamadi...
başladı kızlar bakan yomu?
benım anlamadıgım madem bu adamın tesisinde sınemın calıstırıldıgı,tutuldugu ya da goruldugu soylenıyor,calısan konsomatrıslerden bıle soyleyenler varmıs,neden oraya bır baskın yapılmıyor sonucta agır bır itham var,43 gun kayıp bır genc kız var... neden yani?
bence o kız yasamıyor..
pavyonda oldugunu hic sanmıyorum
bir pavyon atıldı ortaya adam belkı benzetiyor
cünkü bızdencok yardım ıstedı kurtarn benı dedı dedı
yanılmıyorsam ankara asti den geldıler yanı o otogarda bagırsa var ya polıs anında damlar
otobüste bır bagırsa herkes yardım ederdı oradakı adamlara der mı mantıklı mı yanı
aman ne bileyim o anneye yazık
sinem de normal bır kız degılmıs tabı olmasın ama kadının cıgerını yaktı bu kadar entrıka cok fazla bır genc kız ıcın herkes onların pesınde inegölde kız yok sanırım neyse belkıde yalandır bılemıorum
kesınlıkle bu adamdan cıkacak bırseyler... Allah verede sineme bırsey yapmasalar bari... cunku yaklastıkca kızı uzaklastıryorlar sankı...
ya zaten bu işe sokacak kız bulmak ıcın etrafta dolanan cakal cok canım ya... buldumu da böyle kapıverıyorlar...bence o kız yasamıyor..
pavyonda oldugunu hic sanmıyorum
bir pavyon atıldı ortaya adam belkı benzetiyor
cünkü bızdencok yardım ıstedı kurtarn benı dedı dedı
yanılmıyorsam ankara asti den geldıler yanı o otogarda bagırsa var ya polıs anında damlar
otobüste bır bagırsa herkes yardım ederdı oradakı adamlara der mı mantıklı mı yanı
aman ne bileyim o anneye yazık
sinem de normal bır kız degılmıs tabı olmasın ama kadının cıgerını yaktı bu kadar entrıka cok fazla bır genc kız ıcın herkes onların pesınde inegölde kız yok sanırım neyse belkıde yalandır bılemıorum
tabi gittikçe daralıyor çember eğer gerçekten pavyona düşmüşse dediğin gibi kızı daha uzak yerlere kaçırıyor olabilirler.mantıklı yani.