Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bide diyorum,kiz cok güzel yani öldürmek icin kacilrilmis oldugunu cok ihtilmal vermiyorum.bu kizi birisi kacirdi kaciranda su cep nurmarasi evli bir adamin ciktiya o diye düsünüyorum.
bu emrah ve diger genclerin sinemin kacirilmasina yardimci olduklarini düsünüyorum.
emrah diyor ya ben abilik yapiyordum koruyordum diye kesin birisi buna bu sekilde sinemi koru kolla diyen birisi vardi. emrahinda korktugu sakindigi, gercekten belalali birisi,,,,sinemide bu kisi kacirmis yada emraha digerlerini kacirttirmis olabilir.emrah ve digerleride o kisiden korktugu icin bilmiyoruz etmiyoruz diyorlar.
ya bide diyorum,kiz cok güzel yani öldürmek icin kacilrilmis oldugunu cok ihtilmal vermiyorum.bu kizi birisi kacirdi kaciranda su cep nurmarasi evli bir adamin ciktiya o diye düsünüyorum.
bu emrah ve diger genclerin sinemin kacirilmasina yardimci olduklarini düsünüyorum.
emrah diyor ya ben abilik yapiyordum koruyordum diye kesin birisi buna bu sekilde sinemi koru kolla diyen birisi vardi. emrahinda korktugu sakindigi, gercekten belalali birisi,,,,sinemide bu kisi kacirmis yada emraha digerlerini kacirttirmis olabilir.emrah ve digerleride o kisiden korktugu icin bilmiyoruz etmiyoruz diyorlar.
bulunmaz olurmu canım benim unvde basıma musallat olan bir salak vardı eski sevgilimdi yani son senemde ben sadece sınavlara girmeye gidiyordum memleketteydim yani sınav dönemini öğrenip gidip otobus şirketlerine sorarmıs onlarda söylermiş SEÇ ile giderdim hep bi bakardım otogarda aptal dusun o insan normal bi insan ona bile söylüyorlar daha sonra gidip kızdım adamlara onlara diyormuski kız kardeşim evden kactı ondan soruyorum adam dediki birdaha bileti baskasının adına alın kafamçokkarıştı şimdi polisler gidip soracak kamera göruntulerini isteyecekler vermeyeceklermi ya şimdi sinem kendi gitse cunku adamın anlattıgına göre kacırılmıs gibi durmuyor kacırılan kız durmadan aglar alısverişe çorba içmeye gitmez bide begenmemiş domates corbası fln diye derdi corbamı olur bunlar kıza bişi yaptı ama ne hersey hulyanın babasında bitiyor
kizlar,bence hülya da bitiyor hersey,,,, onuda babasi konusturmuyor.
bu olayin altindan belali bir tip cikicak, herkes bu kisiden korkuyor ve agizlarini acmiyorlar.
hülya'yi da babasi engelliyor.kimse bulasmak istemiyor bu olaya..bence sinem yasiyor,ölmüs olamaz.ölmüs olsa illa cesedi bir yerden cikardi.
bu kizlarinda etrafinda bir tane dogru düzgün insan yok hepsi sabikali belali tipler hakikaten,,,,
üniversite okuyan bir genc kiz neden bu tiplerle arkadaslik eder.ne isi olur bu tiplerle aklim almiyor.bide yani cok hos kiz sinem istedigi kisi ile de flört ederbilirdi.sen kalk nerde sabikali belali tip varsa onlarla arkadas ol vs..olcak is degil...
hayir arkadasim kiz onun kizi degilmis....bir sorum olacak
geçen haftadan beri izleyemedim..kadriye akbal ın DNA sonucu ne oldu?kız onun kızı mı