- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
bende öyle dedim annesi de böyleyse vah gidene :a015:
Sanmıyorum ananın saf olduğunu..
Foto da gayet akıllı gözüküyor..
Öyle olsa bir lokma oğlanı birakıp zengin kocaya gitmezdi Taaa Almanyaya..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle dedim annesi de böyleyse vah gidene :a015:
bu gün mügeye eşim ve ben gıcık olduk !
evet resmen gıcık olduk..
insanları aşağılamasına horgörmesine çemkirmesine.....
4 çocuk sahibi olmuş o cahil aile 2 sini satmışlar onları haklı bulmuyorum asla.
ama en küçük bebeği mügeye getirdiklerinde..
"ıyyyyhhhhh bu neeee kir içinde,pislik içinde yüzüne bakkkkk" tarzı konuşması bizi oturduğumuz yerde deli etti.
zavallı kadıncağız kısık bir sesle "ben onu ıslak mendille siliyorum" diyebildi ama ne mümkün mügenin cazgır sesinden zavallı kadının o ezik o zavallı sesi duyulabildimiii hayır !
çok acıdım tamam cahil olabilir,suçluda olabilir ,anneliğe layıkta olmayabilir ama sonuçta o bir insan...
canlı yayında böylesine çirkince rencide edilmeyi hakediyormu Allah aşkına...
müge o kanalda ekmek yiyorsa o insanların hayat hikayelerinden,acılarından,olaylarından dolayı kazanıyor.
konuklarına bu tarzda davranmasını asla tasvip etmiyorum....
eskiden bu topik dolup taşardı resmen burada 20 kişi 1 odanın içinde izliyormuşuz gibi olurduk..
eleştirirdik üzülürdük sevinirdik.
şimdi bakıyorum hiç kimse uğramıyor doğru dürüst buda bu programdan herkesin yavaş yavaş soğuduğu anlamına geliyor...
google adamin ismini yazdim ama bisy cikmadi mügede salliyor mu ne
bana 2. bir gülizar olayı gibi geliyor...
kızlar bu kayıp olan öğretmenin cesedini bulmuşlardı değil mi?nerden çıktı adam?katil belli mi acaba?
nuh öğretmeni diyosan bulunmuş domuz deresi,oraya yakın bir yerde katil henüz belli değil sanırım,intihar mı cinayetmi diye araştırıyolar:sm_confused:
mugenin artık pili bittiii konudan konuyaya atlıyorrr
artık izlemiyorummmm:)