• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bu gün mügeye eşim ve ben gıcık olduk !
evet resmen gıcık olduk..
insanları aşağılamasına horgörmesine çemkirmesine.....
4 çocuk sahibi olmuş o cahil aile 2 sini satmışlar onları haklı bulmuyorum asla.
ama en küçük bebeği mügeye getirdiklerinde..
"ıyyyyhhhhh bu neeee kir içinde,pislik içinde yüzüne bakkkkk" tarzı konuşması bizi oturduğumuz yerde deli etti.

zavallı kadıncağız kısık bir sesle "ben onu ıslak mendille siliyorum" diyebildi ama ne mümkün mügenin cazgır sesinden zavallı kadının o ezik o zavallı sesi duyulabildimiii hayır !

çok acıdım tamam cahil olabilir,suçluda olabilir ,anneliğe layıkta olmayabilir ama sonuçta o bir insan...
canlı yayında böylesine çirkince rencide edilmeyi hakediyormu Allah aşkına...

müge o kanalda ekmek yiyorsa o insanların hayat hikayelerinden,acılarından,olaylarından dolayı kazanıyor.
konuklarına bu tarzda davranmasını asla tasvip etmiyorum....

eskiden bu topik dolup taşardı resmen burada 20 kişi 1 odanın içinde izliyormuşuz gibi olurduk..
eleştirirdik üzülürdük sevinirdik.
şimdi bakıyorum hiç kimse uğramıyor doğru dürüst buda bu programdan herkesin yavaş yavaş soğuduğu anlamına geliyor...

size tamamen katılıyorum yaptıkları davranıs evet asla anne babalığa yakısmaz ama yasadıkları ortam bakalım temizlik için müsait mi? belkide yakacakları yok belki suları kesik

Ben hep diyordum mugenin ucuzlugunu donanimsiz bu Tarz programda eksikleri cok belli oluyor diye bircok kisi saldiriya gecerdi ama artik mugenin savunulacak yeri kalmadi

bi konu bitmeden diğer konuya geçince pek izleme merakım kalmıyo sanki mügede sıkılmış gibi ondan mı konu değiştiriyo acaba çünkü ilk zamanlar sonuna kadar gidiyodu yeni yeni şeyler duyuyodukCADIARZU

adam hastaymis o zaman ya insan seyini hic gösterir mi yazik kadinida bence zorla tutuyor simdi kimse görmüyor silah mu tutuyor ne yapior belli degil aman insanlar degisik ya..almanyadaki kadinda evli adamlarla görüsürmüs ya günah ya bilemiyorm boyu kadr oglu var yaptgina bak belkide bisy olmadi kendi istegiyle birine kacti bu kadin almanyada yangindan dolayi sorunlar varmis kacmistir iste,zaten dün bi kadinda aradi dert yaniyormus cocuklar para istiyor diye

kızlar bu kayıp olan öğretmenin cesedini bulmuşlardı değil mi?nerden çıktı adam?katil belli mi acaba?

kızlar bu kayıp olan öğretmenin cesedini bulmuşlardı değil mi?nerden çıktı adam?katil belli mi acaba?

nuh öğretmeni diyosan bulunmuş domuz deresi,oraya yakın bir yerde katil henüz belli değil sanırım,intihar mı cinayetmi diye araştırıyolar:sm_confused:

Patronu kıza santaj yapıyormus onu ızlıyordum en son,cıkmak zorunda kaldım...O patron denen adam hala ınkar mı ettı kızlar,herhangı bırsey oldu mu???

Back