Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay su antalyadaki kizin katili bulunmus mu hani ciplak ormanda bulunan kolunda siringa olan kiz merak ediyorum.
bu gün mügeye eşim ve ben gıcık olduk !
evet resmen gıcık olduk..
insanları aşağılamasına horgörmesine çemkirmesine.....
4 çocuk sahibi olmuş o cahil aile 2 sini satmışlar onları haklı bulmuyorum asla.
ama en küçük bebeği mügeye getirdiklerinde..
"ıyyyyhhhhh bu neeee kir içinde,pislik içinde yüzüne bakkkkk" tarzı konuşması bizi oturduğumuz yerde deli etti.
zavallı kadıncağız kısık bir sesle "ben onu ıslak mendille siliyorum" diyebildi ama ne mümkün mügenin cazgır sesinden zavallı kadının o ezik o zavallı sesi duyulabildimiii hayır !
çok acıdım tamam cahil olabilir,suçluda olabilir ,anneliğe layıkta olmayabilir ama sonuçta o bir insan...
canlı yayında böylesine çirkince rencide edilmeyi hakediyormu Allah aşkına...
müge o kanalda ekmek yiyorsa o insanların hayat hikayelerinden,acılarından,olaylarından dolayı kazanıyor.
konuklarına bu tarzda davranmasını asla tasvip etmiyorum....
eskiden bu topik dolup taşardı resmen burada 20 kişi 1 odanın içinde izliyormuşuz gibi olurduk..
eleştirirdik üzülürdük sevinirdik.
şimdi bakıyorum hiç kimse uğramıyor doğru dürüst buda bu programdan herkesin yavaş yavaş soğuduğu anlamına geliyor...
lilacım deiklerine katılıyorum ama
bnce O KADINı kadın demeye bile aslında utanıyorum ama az bile etti
o bebeği program sonunda yıkadılar tertemz giydirip getrdiler
allhım bn ekran başında tırnaklarınn ne kadar uzun olduğunu ve içlerinn ne kadar pislik olduğunu gördüm
müge anlıda dedi
dünkü o kadın bnm yanımda olsa inan ki boğar atardım bi köşeye
başlkasıyla evliymiş ondan 1 erkk çocuk ona ablası bakıyor
evliyken başkasına kaçıyor sonra boşanıyor
ondan da 4 çocuğu
olmaz yaa olamaz
o sabılar yazık günah değil mi
onlar seçmiyor bu hayatı anlarınn babalarınn 5 dk zevki uğruna geliyorlar
nese yazdıkça sinirim tepeme fırlıyor
bölelerin hadım edeceksin
ya su sevgi aslan olayı fln ölece kaldı mı? pat diye konuyu bitiriyorlar sinir oluyorum.şükran hanımda da öle olmuştu.bari bitiriyorsunuz deyinki su su nedenle su durumda sonlandırıyoruz. sevgi hanımla ilgili neden bittiğini sürekli izleyen arkadaşlardan bilen var mı?
bir adam çıkmış annesi kayıpmış..kadına eşinden miras kalmış..kadın ortada yok gülizar hanım olayı gibi aynı..oğlu tvde müge soru soruyor iki saat cevap veremiyor safmı ne..
bir adam çıkmış annesi kayıpmış..kadına eşinden miras kalmış..kadın ortada yok gülizar hanım olayı gibi aynı..oğlu tvde müge soru soruyor iki saat cevap veremiyor safmı ne..