• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

şu 10 yaşındaki kayıp çocuk sanki öğretmenlerin işi CADIARZUbide önceden tecavüz olayı da olmuş bu okulda çocuk kaybolduğu zaman kameralar niye kapalıymış allah allah kapıda güvenlik görevlisi olmaz mı yaa off :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
şu dünkü patronuyla aşk yaşayan kız ne diye aşk yaşamış 50 yaşındaki patronuyla ya adam bide evli aşk yaşadıklarını adam itiraf etti ama şimdi nefret ediyomuş olan kime oldu evlerden ırak çocuklarımız var ya bunlarda herkese örnek olsun :sm_confused:

ben okadar araba satin aldim sattim, devlet dairesinden pilaka aldim, bikere bile bana sormadilar ehliyetin varmi diye
nasil avrupada ehliyeti olmayan araba satin alamazmis anlamadim, belki soförüm var o sürecek
müge bilip bilmeden konusma:umursamaz:

yani benimde ehliyetim yok ama babam araba aldi bana hicte bir sorun olmadi bence yazanlar eksik yazmis,avusturyada böyle almanyada da böyledir sonucta illa sürmek zorunda deiglim ya

evet sedef o okulda tecavüz olayıda oldu ve cocuklara devlet el koydu ama kım yaptı noldu hemen örtbas edıldı konyalı bı öğretmen yapmış dendı..ama kayınvalıdemler gecengun konuşuyodu ben ilgilenmemiştım bi komşusu ayse teyze torununa dikkat et kaybolan cocuk 3 oldu demıştı bu çocugun kayboldugunuda ben dun hopörlör bağırıyodu ordan duydum...inşalah bulunur :(

dünkü patron la kız arasında ki olayı izlemedim bilerek çok sinirlendim
kız galiba önceden evlenmiş boşlanmış
hiç çekemem valla.

nuh öğretmen ölü bulunmuş galiba bunu bilmiyordum.

nurten hanım olayıda oğlu niye öyle ya
şükran olayındaki abi gibi
agzından laf zorla çıkıyor.

bu cocuk saf mi yoksa numara mi yapiyor anlayamiyorum safsa
yazik..bide bu cocuk annesinin uzak büyüdügü icin sanirim annesini cok fazla seviyor o yüzden sakliyor bazi seyleri

bu cocuk saf mi yoksa numara mi yapiyor anlayamiyorum safsa
yazik..bide bu cocuk annesinin uzak büyüdügü icin sanirim annesini cok fazla seviyor o yüzden sakliyor bazi seyleri

olabilir .
birşeylerde saklıyor
ama tlf adam nurten hanımada çok saftı diyor
saf bir kadın gibi glmedi bana
yada yanındakiler
kadını kandırdılar

Kizlar bu Almanyadaki Kadin ogluyla. Adami Otelde oldurmus olmasin olayin neresini dessen pis kokular cikiyor bu Kadin servet avcisi bence paralari aldi yokoldu bence kimbilir kimle programi seyredip poposuyla guluyordur ogluda acaba annem oldude banada iki kurus dusermi dedi tabi cevresi akil vermistir bu zekayla hem yolda yuruyup hem sakiz bile cigneyemez bu salak cakal ananin saftirik oglu

suanda bende izliyorum zaten süreklide takip ederim..
bana göre bu cocuk cok sessizduruyo ama herseyide biliyoo saklıyo yaniiii
nurten hanımında masallahı varmış yaniiiii

Bana gÖrede bıldıĞı Çok Şey var bu Çocugun herseye hatırlamıyorum dıyor bence anası dedı gıt benı tv de ara bulunmayınca benıde vergıden falan dÜŞÜrÜrler alman polısıde peŞımı bırakır...

kadına yazıklar olsun beee hem adamın mirasını yemiş hemde kimsesizler mezarlıgına attırmış yuh beeee
ahirette napıcak acaba yaaaa wallaha pesssssssssss
uffffff su cocugada kıl oldummmm artıkkkkkkkkkkkk haaaaaaaaaa

valla bu çocuk aynı şuna benziyo sanki müge polis çocukda sanık müge onu sorguya çekiyo gıcık oldum çocuğa mıymıntı mıymıntı konuşuyo :tomato:16 yaşında insan her anını hatırlayamaz ama böyle bi olay yaşanılırsa bilmiyorum ama hayatta unutmaz bu da dilber gibi yerleşti bakalım daha neler çıkacak,olan ölmüş adama olmuş çok yazık kadın dan ümidimi kestim ne hali varsa görsün ama şu adam çabuk bulunsun nerdeymiş ölüsü o kadar da hayır işi yapmış :Saruboceq:

evet sedef o okulda tecavüz olayıda oldu ve cocuklara devlet el koydu ama kım yaptı noldu hemen örtbas edıldı konyalı bı öğretmen yapmış dendı..ama kayınvalıdemler gecengun konuşuyodu ben ilgilenmemiştım bi komşusu ayse teyze torununa dikkat et kaybolan cocuk 3 oldu demıştı bu çocugun kayboldugunuda ben dun hopörlör bağırıyodu ordan duydum...inşalah bulunur :(

yap ma yaa gerçekten çok üzüldüm böyle giderse 3 de olur 5 de kapatsınlar bu okulu ya da tamamen yöneticileri değiştirsinler bu ne ya can bu can :gitme:

ahmet turan akay,devlete o kadar bağışlar yapmış ya bir mezar taşı bile yokmuş,sahipsizler mezarlığında bulundu
hiç tanımam etmem ama o kadar duygulandım,üzüldüm ki mezarı gösterilirken ben bile ağladım:(

ne kadar acı müge söyedikten sonra vali aileyi ziyaret ediyor:olmaz:yoksa umurlarında değildi

bu son çoçuk olayı çok değişik ya
o an kameralar falan bile kapalıymış
bence bunun altında kötü şeyler çıkacak

hakkatten cocuga cok üzüldüm ya rabbim kimseye evlat acısı vermesinnnnn inşallah bulunur tez zamandaaaaa

kızlar cocuk son bi haftadır okula gitmek istememiş yaaaa uff allah bilir ne derdi vardı garibimin....gercekten çok üzüldüm yaaaaaa inşallah hayatttadırr dua edelim hep beraberrrrrrrr

Back