• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kızlar bu çocuk en yakınıyla bile eve gitmek istemiyomuş illa annem alıcak beni diyomuş aklıma çok kötü şeyler geliyo inşaallah öyle değildir allahım nolur o aileye yardım et :Saruboceq:

Turan Akay ın sonu çok kötü olmuş..o kadar varlık içinde kimsesizler mezarlığına gömülmüş adam..
Bence adamın ölümünde kadın ve ona yardım eden birilerinin parmağı olabilir..
Sonra da ya kadını ortadan kaldırdı o yardım edenler..ya da halaa onlarla iş birliği içinde kendine kayıp süsü verip ortadan kayboldu..

Kayıp çocukla ilgili okulun bir bağlantısı vardır,öğretmenler veya çalışanlar olabilir..
Çocuğun yaşadığı bişey var,konuşmasın diye çocuğu yok ettiler belki..
Allah kimsenin başına vermesin..okula çocuk bile gönderemiyeceğiz ne günlere kaldık..

evet kızlar bende 2 senedır o çocugun kayboldugu şehırde yasıyorum burası küçük oldugu için her sey gec işler ve tanıdıga göre işler ben cocuk adına korkuyorum tamam burası küçük yer ama o kadar da masum bir yer deıl öğretmenler ve o okulda çalışanları iyi soruşturmak lazım arkadaslar baba müge anlıya cıkacagını söyledıkten snra öğretmenlerın ifadesı alınıyo ve dun muge anlının programı baslayınca bıtınceye kadar belkı 10 defa beledıye hopörlörle kayıp ilanı verdı bu çocuk için program bıttı 1 kere bıle ilan verılmedı..email atmayı bılsem müge anlıya yazacagım herseyi...

evet kızlar bende 2 senedır o çocugun kayboldugu şehırde yasıyorum burası küçük oldugu için her sey gec işler ve tanıdıga göre işler ben cocuk adına korkuyorum tamam burası küçük yer ama o kadar da masum bir yer deıl öğretmenler ve o okulda çalışanları iyi soruşturmak lazım arkadaslar baba müge anlıya cıkacagını söyledıkten snra öğretmenlerın ifadesı alınıyo ve dun muge anlının programı baslayınca bıtınceye kadar belkı 10 defa beledıye hopörlörle kayıp ilanı verdı bu çocuk için program bıttı 1 kere bıle ilan verılmedı..email atmayı bılsem müge anlıya yazacagım herseyi...

senin yerinde olsam ben yazarım atv nin veb sitesinde vardır belki bi bakıp denesen mügenin veb sitesi vardır belki bende bakarım sanki adını soyadını söylemiyo ki anladığım kadarı ile sen orda oturduğun için daha vakıfsın olaylara:sm_confused:

Yatılı okulda korkunç iddialar
Aniden ortadan kaybolan 10 yaşındaki Umut Balık’tan haber yok!

Uşak’ın Eşme ilçesindeki Yatılı Bölge ılköğretim Okulu’nda nöbetçi öğretmenler tarafından dövüldüğü iddia edilen ve aniden ortadan kaybolan 10 yaşındaki Umut Balık’tan haber alınamıyor
Uşak'ın Eşme ılçesi’ndeki Yatılı Bölge ılköğretim Okulu’nda (YıBO) eğitim gören, geçen pazartesi gecesi yapılan yoklamanın ardından ortadan kaybolan 10 yaşındaki Umut Balık’tan halen bir haber alınamadı.
Polis ve jandarmanın yanı sıra Uşak ve Afyonkarahisar’dan gelen özel eğitimli köpeklerin de bulunduğu 60 kişilik ekiple yürütülen çalışmalarda 30 kilometrekarelik alanın tarandığı, en ufak bir ipucuna rastlanmadığı bildirildi. Yaşadığı acıyla büyük sarsıntı yaşayan anne 29 yaşındaki Hanım Balık, çocuğunu okulun arkasındaki çöplükte araması yürekleri burktu. Hanım Balık, “Ne yaptı bu öğretmenler çocuğuma? Yetkililer bize hesap versin. Devletin okulundan 10 yaşında bir çocuk nasıl kaybolur. Biz kime güveneceğiz. Okulda hiçbir güvenlik önlemi yok. Güvenlik kameraları neden çalışmıyor. Çocuğumu bulun benim” diye feryad etti.
Babanın isyanı
Umut’u pazartesi sabahı saat 08.00’da eşi Hanım Balık’ın okula götürüp teslim ettiğini anlatan baba Ercan Balık da “Çocuğumu okulda bulunan nöbetçi öğretmenler dövmüşler. Dövmenin şiddetini hiç kimse de bilmiyor. Olay gecesi okulun pansiyonundaki sayımı bir öğrenci yapıyor. Ne olduğu belli değil. 4 gündür oğlumu arıyorum, hiçbir yerde yok. Çocuğumun eşyalarına bakıldığında iç çamaşırında idrarına rastlandı. Çocuğum dayak sırasında korkudan bence altını ıslattı. Okuldaki 17 güvenlik kamerasının kaydı ortada yok. Benim çocuğum bu arazide değil, olsa şimdiye kadar bulunurdu. Yetkililer çocuğumu bulup hesap versin” diye dert yandı. Eşme Kaymakamı Selami Kaya ise o gün okulda bulunan üç nöbetçi öğretmen ve idareciler hakkında idari soruşturma açıldığını belirterek “Umut’un öğretmenden dayak yediği iddiaları asılsız. Güvenlik kamerası görüntüleri de savcıya verildi. Aile bu iddiaları olayın acısıyla ortaya atıyor olabilir. Umut daha önce de defalarca arkadaşlarına ’Buralardan çok sıkılıyorum, kaçıp gitmek istiyorum’ demiş. Çeşitli ihtimalleri göz önünde bulundurup okulun yakınındaki sulama amaçlı göleti de kurutmaya başladık” diye konuştu.

mynet haber

kızlar ben yeni gördüm müge anlının facebook ta sayfası var hemde web sitesi inşaallah kendinindir bazıları sanatçıların haberi olmadan facebook sayfası oluşturuyo

buraya ******** yazmak yasak mı anlamadım hani sosyal paylaşım sitesialsanaalsanasmile

canım **** bu ne ben anlamadım ne yasak mı..

sanirim ******** tan bahsediyor arkadas...
ya bende yazdim ama direk böyle oldu..hani var ya herkesin eski arkadaslarini buldugu site...
oradan bahsediyor yalniz otomatik olarak yasakli kelime sanirim direk böyle oldu

arkadaşlar merak ediyorum uzun zamandır izleyemedim geçenlerde baktım biraz hiç bahsi geçmedi ankaradaki cinayet ne oldu hani sevgi hanım sonuçlandımı

evet bahsettiğim sosyal palaşım sitesi mügenin sayfası var demiştim olsun yıldızların altındaki harfleri anlamışsınız :roflol:

az önce kanald haberlerde izledim..uşakta yatılı bölge okulundan kaybolan umuttan haber yok..miletvekilleri gitmiş okula ve tüm öğretmenlerin sorumluların açığa alınmasını istiyorlarmış.

ya acaba cocugu öldürdülermi..bilmiyorumda bu cocuk okuldan kacsa eve gider giderken basina bir is mi geldi, yada okulda düsünmek bile istemiyorum tecavüz filan olaylari deniliyor ya cocuga bisy yapip Allah korusun öldürdülermi ya cok üzülüyorum

çocuklardan ne istiyorlar anlamıyorum..savunmasız daha küçücükler aklıma çok kötü şeyler geliyor artık..organ mafyası yok dilenci çeteleri..o okuldaki öğretmenler suçluysa bu tip işlermi yapıyorlar çocuklarımızı kime emanet ediyoruz..tecavüz deniyor bunlar nasıl insanlar anlamış değilim..çocuğun kaybolduğu akşam bir öğrencinin ailesi ziyarete gelmiş akşam neden geliyorlar..yanlarında 3 kişi daha varmış kim bunlar o saatte nasıl rahat rahat okula girebiliyorlar neden kameralar çalışmıyor neden güvenlik yok..neden neden neden artık kimseye güvenemeyecekmiyiz..çocuğunu okula göndermeyince suçta neden gönderince başına birşey gelince suç değil..neden iki gün sonra bunlar yine dolaşacak ortalıkta..

tvde izediime göre bu okulda daha önce kötü olaylar neden hala okul açık ve en önemlisi neden hala bu okulda eğitim devam ediyor

Back