• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Çatalca cınayetınde en son mahkeme oldu sonrasında ne oldu kızlar,gelısmeler var mı ya da katıl bulundu mu?? Of yaa ızleyemedm bayadır kacırmısım...

Çatalca cınayetınde en son mahkeme oldu sonrasında ne oldu kızlar,gelısmeler var mı ya da katıl bulundu mu?? Of yaa ızleyemedm bayadır kacırmısım...

MAHKEMEDEN BİR GÜN ÖNCE GİZLİ TANIK VAR DİYOLARDI
MAHKEME GÜNÜ GİZLİ TANIGIN DİNLENMESİ İÇİN İLERİ BİR TArihe erkelendi
öylecede kaldı

çatalca cinayetinde bi gelişme yok :sm_confused:

MAHKEMEDEN BİR GÜN ÖNCE GİZLİ TANIK VAR DİYOLARDI
MAHKEME GÜNÜ GİZLİ TANIGIN DİNLENMESİ İÇİN İLERİ BİR TArihe erkelendi
öylecede kaldı

Bırsey kacırmamısım o zaman saolun kızlar...Arada bakıyorum belkı bırsey soyler müge dıye ama ses cıkmıyordu..Tesekkur ederım...

sabahtan dün bi bayan vardı hiç akrabası yokmuş bilmiyomuş babası ile buluşturdu

birde sarı bir bayan vardı kaçmış başka kocaya 11 yaşındaki oglunu bırakmış 4 yaşındaki kızı ile
onu anlattı
iki çocucgada bırakip gitmiş bgun kaçtıgı adama
döncem dmeiş ama?

şimdide bir karı koca çıktı
2003 de ilk çocuklarında beyinide sorun varmış tedavi için aylık 400 tl ile yengesi ile birlikte tedaviye gitmişler
ama öle bir durumki
hep slaonda bekliyo kadın
yengesi para ve çocukla tedaviye çıkyıoo
anneyi almıyolarmış ilk okul mezunu diye
karı koca mügeyi bayılttı resmennn
yenge dolandırmışş hala inanamak istemiyor
hele ellerinde bir belgeler var
o kadar komikki
sanırım yenge hazırlamış :D:D:
şokkk bir durumm

bende baştan izlemedim ama izlediğim kadarıyla bir karı koca çıkmış 2 çocukları var yengeleri çocuklar hasta diye bunları dolandırmış ama karı koca saf mı s...k mı anlamadım anlamak istemiyorlar yengelerinin dolandırdıklarını hastaneyi suçluyorlar..

ay su antalyadaki kizin katili bulunmus mu hani ciplak ormanda bulunan kolunda siringa olan kiz merak ediyorum.

ergül hanım bu gün mügeyi ziyarete geldi ve mahkemenin yarın olduğunu söyledi
nihal hanım yasak koydurtmuş müğenin yayınına mahkeyi etkiliyo diye baklım göreceğizz yarın umarım beraat etmez

kolunda şırınga bulunan kızı arkadaşları öldürmemişmi ben mi yanlış anladım, hatta uyuşturucu kullandığını bildikleri için şırıngayı özellikle bırakmışlar.

sorma citol ya kadın salak mı saf mı diyeyim bilmiyorum ki karıkoca oturmuşlar yengeleri tarafından dolandırıldıklarını anlatıyolar onlar anlatırken izleyenler anladı ama onlar anlayamıyo yaa:uhm::oklava:

AYY günaydın kızlar...
yine sabah sabah beynımı hoplattılar..bu nasıl anne _baba lanet olsun böyle anne _babaya dün çocukları için dolandırılan aile bugün cocukları1 milyara satan..... offffffff offfff

Back