Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

günaydın kızlarr

ya kızlar ankara cinayeti nasıl sonuçlandı merak ettim çıkmıyolar daha sanırım

bende bilmiyorum ankara cinayetının sonucunu? bugun catalca cinayetının mahkemesı var hayırlı sonuclar inşallah...

ankara cinayetinde bi gelişme yok ama kızlar yalovada hani okul çıkışı bi adamla kaçmıştı bi beyazeşya mağazasına girmişlerdi adı meryem soyadı divrik mi dıvrakmıydı ne o kız bulundu dün kanal7 de ki ebru ile paylaştıkçada vardı öyle kanalları zaplarken görmüştüm önce müge ye çıkmıştı dünde ordalardı neyse ki kız bulunmuş

ay su antalyadaki kizin katili bulunmus mu hani ciplak ormanda bulunan kolunda siringa olan kiz merak ediyorum.

Daha önce izlemedim bu konuyu ama dün detayları verdiler ordan biliyorum
kız cips almaya çıkmış...
arkadaşlarıyla uyuşturucu almış
Arkadaşları dozunu ayarlayamayıp fazla verince ölmüş kız
onlarda bırakıp kaçmış
bulundu dedi dün 1 arkadaşı..suçunu itiraf etmiş kötükedihüso

Allah korusun kücük kiz uyusturucu bagimlisi olmus..yazik sonra arkalarinda gözü yasli anne baba birakiyorlar cok yazik

bu gün mügeye eşim ve ben gıcık olduk !
evet resmen gıcık olduk..
insanları aşağılamasına horgörmesine çemkirmesine.....
4 çocuk sahibi olmuş o cahil aile 2 sini satmışlar onları haklı bulmuyorum asla.
ama en küçük bebeği mügeye getirdiklerinde..
"ıyyyyhhhhh bu neeee kir içinde,pislik içinde yüzüne bakkkkk" tarzı konuşması bizi oturduğumuz yerde deli etti.

zavallı kadıncağız kısık bir sesle "ben onu ıslak mendille siliyorum" diyebildi ama ne mümkün mügenin cazgır sesinden zavallı kadının o ezik o zavallı sesi duyulabildimiii hayır !

çok acıdım tamam cahil olabilir,suçluda olabilir ,anneliğe layıkta olmayabilir ama sonuçta o bir insan...
canlı yayında böylesine çirkince rencide edilmeyi hakediyormu Allah aşkına...

müge o kanalda ekmek yiyorsa o insanların hayat hikayelerinden,acılarından,olaylarından dolayı kazanıyor.
konuklarına bu tarzda davranmasını asla tasvip etmiyorum....

eskiden bu topik dolup taşardı resmen burada 20 kişi 1 odanın içinde izliyormuşuz gibi olurduk..
eleştirirdik üzülürdük sevinirdik.
şimdi bakıyorum hiç kimse uğramıyor doğru dürüst buda bu programdan herkesin yavaş yavaş soğuduğu anlamına geliyor...

lilacım deiklerine katılıyorum ama
bnce O KADINı kadın demeye bile aslında utanıyorum ama az bile etti
o bebeği program sonunda yıkadılar tertemz giydirip getrdiler
allhım bn ekran başında tırnaklarınn ne kadar uzun olduğunu ve içlerinn ne kadar pislik olduğunu gördüm
müge anlıda dedi
dünkü o kadın bnm yanımda olsa inan ki boğar atardım bi köşeye
başlkasıyla evliymiş ondan 1 erkk çocuk ona ablası bakıyor
evliyken başkasına kaçıyor sonra boşanıyor
ondan da 4 çocuğu
olmaz yaa olamaz
o sabılar yazık günah değil mi
onlar seçmiyor bu hayatı anlarınn babalarınn 5 dk zevki uğruna geliyorlar
nese yazdıkça sinirim tepeme fırlıyor
bölelerin hadım edeceksin

evet canım çok haklısın bende çok soğudum kendisinden konukları aşşağılamısını geç oradaki arif hocayı ve rahmi beyi bile aşşağılıyor kadın ve artık bazı sevgi gösterileri bana çok yapmacık geliyor kötükedihüsogeçen bir çocuk çıkmıştı mesela onu severken anjelina dudaklı falan diyorduya:1no2:birde durmadan kocaya kaçanları aşşağılıyorya bir kaçan bir daha kaçar onuda bırakır başkasına kaçar falan diyorya ben kaçarak evlendim eşimle ama başkasına kaçmak gibi bir şeyim olmadı aslada olmazklava: her kez karşısındakini kendi gibi görürya demek hanımefendide öyle artık programı izlememe kararı aldım zaten çoğu olayıda kkimseyle paylaşmadan pat diye kyayından kaldırıyor sıktı artıkkötükedihüso

Bencede azraa!!.. kaydirigubbakcemile5
bende aynen senin gibi düşünüyorum..
Deli etti o karı beni..Gözleri fıldır fıldır...
Kendi o pisliğiyle çocuğu oraya getirmeye utanmadıysa ne desen hakediyo edepsiz...
Resmen çocuk üretim çiftliği kurmuşlar sapıklar... Sonrasını izleyemedim maalesef uyuya kalmışım... Fakirlik Allahtan da Pisliktemi Allahtan?

Başka bi şekilde rencide etse!! bende kızardım ama bu konuda haklı kesinlikle kötükedihüso

birde yusecim şu dikkatimi çekti
müge orda aileye devlete verelim die konuşma yaparken
salak kadın kocasına vermeyiz desene de diyor
tabii mikrofonu açık kendi bizler duymuyoruz sanıyor ama duyduk hep
alacak onuda satacak
sonra soyumuz sopumuz belli olmayan bir millete dönüşeceğiz

Şu siteye girdikçe nasıl üzülüyorum bilemezsin Azra
herkes birbirine çocuk olmuyor diye formuller veriyor.. okudukça, aklıma geldikçe üzülüyorum..
Haketmeyene veriyor rabbim... İsteyenlere verse pamuklara sarar bakarlar.... (Onun hikmetine sual olunmaz tabiki)

Walla ben 5 cmlik bebeği taşımaktan acizim.. :kedi: bunlar limited şirketi kuruyolar. sermayesiz kazanıyor klava:
adamın çalışmaya yüzü yok
keyiften para kazanıyolar...

bir adam çıkmış annesi kayıpmış..kadına eşinden miras kalmış..kadın ortada yok gülizar hanım olayı gibi aynı..oğlu tvde müge soru soruyor iki saat cevap veremiyor safmı ne..

ya su sevgi aslan olayı fln ölece kaldı mı? pat diye konuyu bitiriyorlar sinir oluyorum.şükran hanımda da öle olmuştu.bari bitiriyorsunuz deyinki su su nedenle su durumda sonlandırıyoruz. sevgi hanımla ilgili neden bittiğini sürekli izleyen arkadaşlardan bilen var mı?

aynısını ben soracaktım sadece 1 gün izlemedim olay bidaha işlenmedi neden acaba :1no2:

sükran olayinda zaten söylemisti aile yayina cikmak istemedi diye yanlis hatrlamiyorsam yani sebebini söyledi ama tam bumuydu yoksa savci mi demisti unuttum..
bence sevgi aslanin ailesi yayina cikmak istemedi..zaten sevilay hamile diye sanirim gelmedi,baba calisiyor..bir kardesiyle kayinbabasi yani amcasi geliyordu ama en son seylerden sonra onlarda cikmadi,,onlar büyük ihtimalle aileden cikacagini düsündükleri icin cikmiyorlar cok skistiriyorlar cünkü,mesela icimizden biri derken bile onlar apartmandan birinden bahsediyorlar aileden yine laf yok....sevginin kiz kardesi yalan söyledi acikca onu geri öyle degildi böyleydi diye kapamaya calistilar sonrada,arayan herkes bisy dedi bunlar kabul etmedi artik cikmamaya karar verdiler snirim

bir adam çıkmış annesi kayıpmış..kadına eşinden miras kalmış..kadın ortada yok gülizar hanım olayı gibi aynı..oğlu tvde müge soru soruyor iki saat cevap veremiyor safmı ne..

bende öyle dedim annesi de böyleyse vah gidene :a015:

ben o annesi kayip cocuga üzüldüm pek kendini ifade edemiyor..ya bide annesi evlenip almayanya gittiginde ilkokulu yeni bitirmis ya ne kadar zor oldu kimbilir..yazik ondan dolayi sanirim hep annem bakti annem bakti diyor..
birde sürekli anneniz ucak saatini yalan söylemis diyorlar ama 11de ucak var diye kadin gidebilir adam ordan alabilir yani kadinin bilgisi disinda aman Allah yardim etsin cok üzülüyorum böyle seylere

Saf valla..kadın çocuğu bırakıp ,zengin kocaya gidince ,çocuk kimbilir ne şartlarda yaşadı..
Çocuğu bırakıp gözü koca görmüş kadının.. şimdi de başka sevgili bulmuş....
Gülizar taştan olayının çok benzeri..Allah bilir adam o olaydan ilham aldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…