• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

iyi geceler kızlar benim oğlanlar sabah genelde çizgi film izliyolar bakamıyorum müğe ye Ankara cinayeti ne oldu?

bence bu yusuf olayindan sonra son verildi programina cünki cok yanlis yapti herseyi ulu orta söyledi oglancaz tekrar kayipoldu eeee tabiki milletni tepkisini aldi yayindan kaldirildi iyiki kalkti ama pehhh

ben kanal gezdirirken gördümde bu sanki birden oldu gibi cünkü önceki gün yada daha önceki gün yusuf mu degil mi diye bakarken iste ekip kurduk ekibimiz hazir bir kisim antalyaya gidecek ercan mi ne onu arayacak bir kisim istanbul ümraniye cevresinde yusufu arayacak dedi.bugünde bi baktm portakal cicegi koklamaya gidiyorum filan dedi...cok ani oldu ..

bu programların başı serap özgüydü bir zamanlar nasıl izleniyodu acayip kayıplar buluyodu ama show tv den ayrılaınca olanlar oldu üzülüyorum bu programları ilk yapanların böyle son bulmasını bende mügeyi izliyorum ama sevmiyorum herkese çok çemkiriyo havalandı iyice oda bu aralar pıss diye söndü kimseyi yakalayamıyo bişey bulamaıyo oda kalkar yakında belki iyide olur izleye izleye pisikoloji kalmadı iyice:olmaz:

birde 2 gün önce umarım haftasonuna kadar iyi haberler veririz gibi birşey söyledi serap bencede aniden birşey oldu kalktı program..

Kayıp öğretmenin cesedi bulundu

Denizli'de, 25 Ocaktan bu yana kayıp olan Acıpayam Anadolu Ticaret Lisesi Tarih Öğretmeni Nuh Sevinç (45), ormanlık alanda ölü bulundu. Sevinç'i arama çalışmalarını sürdüren çeşitli kurum ve kuruluşlara bağlı arama kurtarma ekipleri, Çamlık mevkisindeki askeri atış sahasının arka bölümünde bulunan orman alanda erkek cesedi buldu. Durum jandarma ekiplerine bildirilirken, cesedi teşhis için Sevinç'in bir akrabası da olay yerine çağrıldı. Akrabasının Sevinç'i teşhis ettiği belirtildi. Jandarmaya bağlı uzman ekipler, olay yerinde inceleme başlattı. Cesedin incelenmesi için savcının beklendiği, daha sonra otopsiye gönderileceği kaydedildi. Nuh Sevinç, 25 Ocak'ta, Lozan Caddesi 1652 Sokak'taki evinden, 20 ZN 203 plakalı otomobiliyle ayrılmış, evine dönmemesi ve kendisine ulaşılamaması üzerine ailesi polise başvurarak, hayatından endişe ettiklerini bildirmişti. Eşi Şerife Sevinç'in başvurusu üzerine araştırma başlatan polis, kayıp öğretmenin otomobilini Çamlık Mahallesi'nde terk edilmiş bulmuştu.

müge anlının kendi formundan alıntıdır...

Ben zaten saĞ olabıleceĞı ıhtımalını dÜŞÜnmÜyordum
ama ÜzÜldÜm allah rahmet eylesın
karısının aılesıdır adamı katleten .

ayyy çok üzüldümmm yaa belliydi zaten tartaklanmış gören olmuş eşinin ailesini direk alsınlar sorguya :umursamaz:

olan olyları gururuna yediremedi ve gitti intehar etti
sonuçta o yerin girişinde kamera varmış girerken görüyolar adamı kamereda çıkarken gören yok
başka girn çıkanda olmuyo zaten
allah rahmet eylesin

kızlar şimdi öğrendim bende nuh öğretmenin ölü bulunduğunu gerçekten ğzğldüm allah rahmet eylesin

selam kızlar bende mügeyi hep izliyorum gerçekten karısının ailesi bu işi bitirmiştir onlardan hiç kimse gelmedi bile müge ye insan merak etmez mi eniştesini yoksa geldilerde ben mi kaçırdım:-((

kzın katilide bulundu hayvan gebertieler seniiçerde inşallah bence idam yeniden ülkemize getirlmeli böyle hayvanları içerde beslemek onları hayata kazandırmaktır özellikle çocuk katilleri için

Back