• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

sizlere katılıyorum bende kızlar. mügenin işte bu yanını seviyorum.herşeyi söylemiyo yayında.çocuk oysa şayet artık bulunması dahada zorlaşır gibi.serap çok yapmacık geliyor bana bacak bacak üstünde duygusuz bi şekilde
yok çocuğu dövüyolardır yok sindirmişlerdir yok para çok kazansın diye yaralamışlardır
sen söylemesende bunu herkes tahmin edebiliyodur
kadın böyle konuştukça benim psikolojim bozuluyor annesi neler yaşıyodur Allah bilir
sırf yusuf konusu hakkında iyi bişey duyabilrmiyim diye izliyorum zaten

evet mektupppp cok haklisin bende o düsüncemi yazdim azda olsa..müge hic bir zaman söylemiyo tam sonuc almadan manyaklar yaa niye söylüyolar...gizli tutulacakti..ya biz bile bunlari biliyoruzki koskocaaaaaaa star tv mi bilemiyo hicmi birinin aklina gelmiyor söylemiyelim adamlarin kulagina gider yusufu alikoyarlar baska yere götürrürler...SINIRIM BU YÜZDEN ....

REYTİNG HAYATIM REYTİNG yazık çok yazık bir çocuğun hayatından önemli serap için demekki. bugün izleyemiyorum işteyim.mügecim seni bunun için seviyorum.......

çocuğun bulunacağı varsa zaten artık bulunmayacak. o adamlar o kadar salakmı ki aynı yerlerde dön dolaş yusufu çalıştırsınlar. açık seçik yer mekan soruyor serap. yazık annesi çok üzülüyor.

Evet yaaaa...alenen yer, mekan bildiriyorlar..yusufu gördük şurda burda..iyi tamamda o pislik insanları ,tanıyan yandaşları varsa izleyen..kulaklarına giderse bulunamayacak Yusuf..

yazık mügecim gitti taaaaaa oflarda çekimler yaptı ama nasip ona değil demekkide olsun kimin bulduğu değil bulunması önemli ama şu durumda zor hemde çok zor canına zarar vermeseler bari çocuğun birde annesini falan söylediğini duydular yusuf için artık daha çok korkuyorum.

ya ben cok emin olamiyorum o cocugun yusuf olduguna tabiki onlar daha yakin gördüler ama ben yinede sanmiyorum hem o olsa bile böyle cikip bangir bangir tvde söylenir mi yahu yani onlarda salakti bunu bile bile sokaklara birakacaklar bu cocugu neyse bakalim hayirlis olsun ama ben sanmiyorum insallah öyledir ama..
simdi kizacaklar müge anlinin topiginde serap ezgü konusuluyor diye

ya ben cok emin olamiyorum o cocugun yusuf olduguna tabiki onlar daha yakin gördüler ama ben yinede sanmiyorum hem o olsa bile böyle cikip bangir bangir tvde söylenir mi yahu yani onlarda salakti bunu bile bile sokaklara birakacaklar bu cocugu neyse bakalim hayirlis olsun ama ben sanmiyorum insallah öyledir ama..
simdi kizacaklar müge anlinin topiginde serap ezgü konusuluyor diye

a.s a.s

o çocuk yusufsa ve bu saatten sonra başına birşey gelirse seraptır sebebi başka birşey değil..herşeyi açık açık söylüyor adres veriyor..o ise yaşatırlarmı çocuğu..

dün müge çok sinrliydi ne olduki bakireliten bahsediyodu

ya hani bilk gece esnek zar oldugunda kan gelmiyor ya(yazarken utandim)eslerde o gece doktora götürüyor mail geldi bikac, bakirelik nerden acildi bilmiyorum kanal geziyordum,sonra rahmi bey de götürülmeli filan benim dogdugum yerde böyle ben bu kültürü aldim cok önemli filan dedi..müge de namus bir zara mi bagli dedi kadin olmadi birsey diyor adam doktora götürüyor güven cok önemli insan evledigi kadina güvenmiyorsa filan dedi tabiki rahmi cok önemli bu seyler kadin eger kendine güveniyorsa birsey yapmadiysa kocasina gidelim demeli dedi..
mügede dedi hepimiz anneyiz babayiz kimse cocugunun evlenmeden böyle bir iliskiye girmesin istemez tabiki girilmesin ama tibbi nedenlerden dolayi olmuyorsa kadinda yok diyorsa kocasi buna güvenmeli dedi böyle bir konuydu nerden geldi buralara hicbir fikrim yok

serap bodruma gitti portakalli agaclari koklamya dedi :) sanirim bir uzun süre yok ben öyle anLadim
yusufdan haberde olacagini sanmiorum artik cünki cok detay verdi tv den yusufu yine kacirmislardir

ben o cocugu yusufada benzetemedim arkadaslar ya insalah yine odur.

salı öğlen memlekete gidicez mügeyi unutma beniyi izleyemiycem önemli gelişme olursa yazın olur mu

’SUÇ VE CEZA’’ EKRANA VEDA ETTİ..
Star TV'de ekrana gelen "Suç ve Ceza" bugün son programla ekrandaydı.. Serap Ezgü programı kapatırken emeği geçen herkese teşekkür etti..
EKRANA VEDA ETTİ..

Serap Ezgü ekrana veda ederken şunları söyledi;

"Ben ve ekibim çok özveriyle çalıştı. Yaz demedik, kış demedik, soğuk demedik... Sayın Edip Önder’e çok teşekkür ediyorum. Hiç bir karşılık beklemeden yüreğiyle geldi buraya... Sevgili Savaş Kalafat’a, Sinevizyona (patronlarıma) arkadaşlarıma, star televizyonuna bize kucak açtığı için sonsuz teşekkürler ediyorum. Herkes yüreğini koymuştu bu programa. Tabi ki her ayrılık kötüdür. Hep yeni başlangıçları vaadeder. Ben biraz Bodrum’a gidip portakal çiçeklerinin kokularını içime çekeceğim. Müsaadenizle.. "

serap hanimin programi bitmis kizlar star bes programina yol vermis biride serap hanimin programi bugun bey ayda neler oldu yasandiyi gösterdilerrrrrr ben mugeyi izledigim icin arada bakmistim bugun ne oluyor demistim ve gazetede bu haberi gördumCADIARZU

eee ne olacak yusuf olayı aaa şaşırdım ya o çocuk yusufsa yarım kaldı herşey..madem bitireceksin niye başladın bu konuya..yusufun annesi şimdi tekrar mügeye mi dönecek..

Back