• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bitane kadın aradı dilendiriyolarmış çocuğu,kadın konuşmuş benim annem esma ben yusuf beni oftan çaldılar demiş,okul kıyafeti giydirip mendilde sattırıyolarmış,çocuğun biri bekliyomuş hep peşlerinde polise gidemiyormuş yavrum inşlh odur çok kişi aradı ümraniyeden:Saruboceq:

bitane kadın aradı dilendiriyolarmış çocuğu,kadın konuşmuş benim annem esma ben yusuf beni oftan çaldılar demiş,okul kıyafeti giydirip mendilde sattırıyolarmış,çocuğun biri bekliyomuş hep peşlerinde polise gidemiyormuş yavrum inşlh odur çok kişi aradı ümraniyeden:Saruboceq:

aa gercektenn bunlarımı soylemişş ya baksana akılı çoçukmuşş
ya bulunr inş bi ümit daha aile için yeşerdiii:Saruboceq:

peki bu yusuf evin önünde oynarken götürülüyor acaba neden özellikle yusufu götürdüler..
insallah yasiyordur da bulurlar odur insallah

Ayy çok sevindim inşallah o'dur.. İnşallah kavuşur yavrusuna Esma Anne...

Evet yaaa..Esma hanım sevinemiyor kadın..gözleri kan çanağı kadıncağızın yüzü gözü şişmiş ,aylardan beri ağlamaktan..
O söyleyen kadına da kızdım aslında..polise gidemiyorsan 155 i ara eve gidince..
Ya o dilendirenlerin kulağına giderse tv de adlarının geçtiğiyusufun tanındığı..
Kadın bir de polis 100 mt ilerde..orda karakol var diyor..yazık yusufçuk polise gidemiyor bile korkudan..inşallah o dur..çok sevineceğim valla..
Annesine dünyalar verilmiş olur herhalde..ınşallah yarabbim..
Serap kadına bir ekip gönderecekti nerde gördün göster filan diye.. yarın takipedeyim bari..

ya allah bilir ama bana kadının annattıkları pek doğru gelmeri kendisi çarşıya pazara çıkıyo çocuğu görüyor 100 metre ilerde karakola götüremeiyor ayaklarım tutmuyor diyor insan böyle bir olayda türkiyenin aradığı kaybolan bir çocuğu görünce böylemi yapar benim pek aklım almadı en azından cepten polisi arar ihpar eder falanca çocuk burda gelin alın diye bilmiyorumkismile

yusufun gittiği tekel bayisinin sahibi kadını bir kaç gündür birileri gözetliyormuş..yusufun ablası polisden yardım istiyoruz dedi.serap ezgü bu bir suç duyurusudur kadın güvende değil falan dedi..

bende kadına çok bozuldum kendi gidememiş polise orada kimse yokmuymuş yardım isteseymiş..bir yere girip çocuğu gözetleseymiş o sırada polise habar verseymiş..bacaklarım tutmuyor diyor ama şurada gördüm burada gördüm anlatıyor nasıl gittin oralara..

ben kadınada serapada çok kızdım böyle birşey olsa müge konuşmasına izin vermezdi.şimdi araki çocuğu bulasın birde çocuğun söylediğini duymuşlar umarım yusufa zarar vermezler.böyle birşey nasıl yayında söylenir hadi izleyici bilmedi söyledi sen nasıl izin verirsin söylemesine yok mezarlık içinde bekliyolarmış neden bunları polise değilde yayında söylediler.baskın yapılır birsürüde çocuk kurtulurdu.artık zor bulunması.

ben kadınada serapada çok kızdım böyle birşey olsa müge konuşmasına izin vermezdi.şimdi araki çocuğu bulasın birde çocuğun söylediğini duymuşlar umarım yusufa zarar vermezler.böyle birşey nasıl yayında söylenir hadi izleyici bilmedi söyledi sen nasıl izin verirsin söylemesine yok mezarlık içinde bekliyolarmış neden bunları polise değilde yayında söylediler.baskın yapılır birsürüde çocuk kurtulurdu.artık zor bulunması.

aynen katılıyoruma.s

yusuf icin aile cok seviniyo yaaa ayyy yazikkk :((( bide o degilse...ablasi ayni yusuf diyor...durusu ayaklari falan ...tühhhhhhhh...simdi cocuk yok hemi ortada ...bunu duymuslardir yaa o cocugu alip baska yere götürürler ...kiyamam yaaa...hep kendi oglum geliyo aklima..nasil korkar kim bilir..neler söylediler onaki bak dükkana giripte birsey demiyor...gizliden aslinda dese abla polisi ara ben yusuf beni zorla alikoyuyolar diye...ya bu adamlar nasil ölecek nasil can verecekler hicmi azda olsa duygulari yokmus :(( müslümanmisin diye sorsan elhamdülillah derler serefsizler... cokkkkk cokkkkkkk cokkkkkk üzgünüm cok...

bence arayanların yaptığı hata sürekli devam ediyor..biri diyorki fatihte gördük..eğer yusufu kaçıranlar izliyorsa hemen alırlar çocuğu oradan..biri ümraniye çarşıda gördüm tutarlarmı çocuğu orada..hata sürüp gidiyorserap soruyor nerede gördünüz neden soruyorsun çok merak ediyorsan kendin öğren ama yayında söyleme..çok yanlış bence...

evet mektupppp cok haklisin bende o düsüncemi yazdim azda olsa..müge hic bir zaman söylemiyo tam sonuc almadan manyaklar yaa niye söylüyolar...gizli tutulacakti..ya biz bile bunlari biliyoruzki koskocaaaaaaa star tv mi bilemiyo hicmi birinin aklina gelmiyor söylemiyelim adamlarin kulagina gider yusufu alikoyarlar baska yere götürrürler...SINIRIM BU YÜZDEN ....

yeliz aynennnnnnnnn aynennn...cok sinir oldum serapa... birde rahat rahat konusuyoki..izlemicem sinir oluyorum,...kendi kendime evde konusuyorum...

birde bir kadın yusufu gözetleyen çocuğun eşgalini vermişti kıvırcık saçlı esmer falan diye..birde tekel bayinde yusuf süleyman gönderdi beni demiş.bunların illaki sabıkası vardır eşleşme yapılamazmı emniyette belki öyle biri vardır..

Back