• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

evet soru işareti bırakıyor eşyaların kac ay sonra bulunması
neden daha önce degilde şimdi bulunuyor aylar oldu yani
bencede komlo olabilir
yazık kadına yaa

neden yakmadılar da oraya attıar acaba eşyaları...

İlk akla gelen soru bu..
Neden kadının eşyaları ilk günlerde yakılıp,çöpe atılmadı da,tutulup son günlerde boş araziye bırakıldı..Şüpheyi başkasının üzerine mi çekmeye çalışıyor acaba bırakan kişiler.?
Zavallı kadın yok yere harcandı...

havaalanına yakın bir arsada bulunmuş olması bile insanın aklına neler getiriyor acaba bunu yapan kişi yurt dışınamı kaçtı veya gülizar hanımın çocukları yurt dışında söylemesi zor ama onlardan bile şüpheleniyorum..

ayy bu kadında yaşına uygun ,resmi nikah yapacağı birisini bulamamış gitmiş genç ,evli çocuğu olan adamın peşinden gitmiş..tamam okuma yazma bilmiyor olabilir ama bu cahil olduğu anlamına da gelmez...ne işin var evli adamla....

guluzar hanim hakinda gelisme olmus sanirsam sadece esyalarimi buunmus ceseddi yada cesed den kalinti felanda varmi yeni kalkdim :) ay yazik ya icimden hep oludu diye gecmisdi kim ne derse desin bunun altindan yapti yada yaptirdi tasdan cikacak bakinda gorun

acıkcası ben cocuklarından bile süpheleniyorum bu cıkıp tastan öldürdü die bağıran adamdan bile süpheleniyorum

bende bu gülizarın resminden cok korkuyırum yaa:çok üzgünüm: sanki ölmüşde bana bakıo bööle canlı canlı :1ninca: :bbo: delikafadulden
resmi gösterdiklerinde baska yere bakıyorum korkumdan delikafadulden

ayy telefondaki adam ne bozdu mügeyi.....
-benim işim var siz nedionuz dio
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

taştan ve eşi bence olayın faili
gülizar da masum biri değil yuva yıkanın yuvası olmaz oda bi şekilde kendi sonunu kendi hazırlamış

musa nin abisi haberlerde dün musa benleydi bi yere gittik sahit var dedi okuldaydim bakamadim ne oldu simdi

Musa'yı kaç kişi öldürdü!

Musa Kang cinayetini araştıran polis, birden fazla zanlı olduğu şüphesine kapıldı. Çünkü olay yeri incelendiğinde farklı kişilere ait izler de çıktı
Türkiye'yi ayağa kaldıran Musa Kang (12) cinayeti, tam "Aydınlatıldı" denilirken bazı karanlık noktalar akılları karıştırdı. Kemera kayıtlarında Musa ile birlikte yürüdüğü görülen kuzeni S.K. (17), katil zanlısı olarak tutuklandıktan sonra sorgusunda cinayeti kendisinin işlemediğini söyledi. Erzurum polisi ise olay yerindeki delilleri ve parmak izlerini inceleyince S.K.'nin cinayet sırasında yalnız olmadığını belirledi. Çünkü olay yerinde farklı kişilere ait izler de bulundu. Polis, diğer zanlı ya da zanlıları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

TECAVÜZE UĞRAMADI

Tecavüz ya da cinsel tacize uğramadığı kesinleşen Musa'dan alınan kan örneği ise, uyuşturucu madde alıp almadığının belirlenmesi amacıyla Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Öte yandan talihsiz çocuğun otopsi raporuna göre, kollarında kesik bulunmadığı, elbiselerinin çıkartılmadığı, sadece montunun üzerinde olmadığı, vücudunda herhangi bir kesici ya da delici alet izine rastlanmadığı kaydedildi. Çenesinde kırık, kafasında ezilmeler olduğu, vücudunda da sadece ölüm morlukları bulunduğu tespit edildi.

'YARDIM EDEN OLABıLıR'

Erzurum Valisi Sabahattin Öztürk, korkunç cinayetle ilgili Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur ile birlikte Valilikte bir basın toplantısı düzenledi. Vali Öztürk, görgü tanıklarının olay günü Musa'nın yanında bulunan kişinin zanlı S.K. olduğunu teşhis ettiğini söyledi ve ekledi: Cinayete yardım eden kişiler olabilir. Musa'nın internet oyunu nedeniyle öldürüldüğü iddiasını da araştırıyoruz.

TEMıZLıK KARŞILIĞI ıNTERNET

Küçük Musa'nın en son 2 Kasım günü, saat 13.15-13.35 arası Berat ınternet Kafe'ye gittiği, 14 nolu masada oturup oyun oynadığı ve bir arkadaşıyla sohbet ettiği belirlendi. Bunu gösteren kamera kayıtları polise verildi. Musa'nın daha çok "2007-Futbol" ile "Metin2" oyunlarını oynadığı öğrenildi. Maddi zorluklar çeken bir ailenin çocuğu olan ve 5 kardeşi bulunan Musa'nın arkadaşı Taha Mutlu ise şunları anlattı: Musa, her gün okul dönüşü Berat ınternet Kafe'ye gidiyordu. Kafenin temizliğini yapıp masalarını siliyordu. ınternet kafenin sahibi de bunun karşılığında Musa'ya bilgisayar açıyordu. Bazen bizi bile yanında istemiyordu...

Erzurum'da ikinci Musa korkusu

Erzurum'da ilköğretim öğrencisi 11 yaşındaki Miraç Ağdağ'dan bir gündür haber alınamıyor. Okuldan çıktıktan sonra esrarengiz bir şekilde kalbolan Miraç'ın ailesi, polise kayıp başvurusu yaptı. Gözü yaşlı aile, Musa Kang olayından sonra büyük endişe yaşıyor.

Okulun önünde yas tuttu!

Ebamüslüm ve Nedime K.'nin oğlu, Aziziye ılçesi Yoncalık köyü nüfusuna kayıtlı katil zanlısı S.K.'nin, küçük Musa'nın cesedinin ailesine teslim edildiği saatlerde okuduğu okulun önüne gelerek kuzeninin yasını tuttuğu ortaya çıktı. Musa'nın arkadaşlarıyla birlikte gözyaşı döken amca oğlu S.K., bu sırada olay yerinde fotoğraf çeken Anadolu Ajansı'nın objektifine takıldı.

Benim oğlum katil değil'

Zanlı S.K.'nin babası Ebamüslim K., oğlunun suçsuz olduğunu öne sürdü. S.K.'nin ağabeyi Adem ıbrahim K. ise olay günü kardeşi ile birlikte sanayi bölgesindeki işyerinde hazırladıkları balkon demirlerini boyayarak sahiplerine teslim ettiklerini anlattı. Adem ıbrahim K., "Kardeşim gün boyu benimleydi. Bütün köy halkı şahittir. Kamera kayıtlarındaki şahıs kardeşim değil" dedi.

Oğlumu öldüren de oğlum sayılır'

07.00'da, sabahın erken bir saati olduğu için çekine çekine çevirdim telefon numarasını... Karşımdaki kişi Erzurum Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur'du... Gelen bilgileri birinci ağızdan teyit etmek için "Rahatsız ettim" dedim. "Ne rahatsızlığı, zaten hiç uyumadık ki" dedi. Arkaya arkaya sordum sorularımı...

'HALK DUYARLI DAVRANDI'
Evet, ne mutlu ki, hepimizi üzüntüye boğan 12 yaşındaki Musa Kang'ı öldüren zanlı cezaevindeydi. Ama ne yazık ki zanlı, ailenin yakından tanıdığı biriydi: Günlerdir kayıp oğlundan bir haber bekleyen Necmettin Kang'ın 16 yaşındaki amca oğluydu tutuklanan kişi... Karşımdaki sesin sahibi yorgun ancak bir o kadar da mutluydu... Gelen tüm ihbarları değerlendirdiklerinin altını çizen Çalkavur, halkın duyarlı tavrına da teşekkür etti. Ben bir kez de köşemden Sayın Müdürümüz başta olmak üzere Erzurum'da görev yapan tüm emniyet mensuplarını kutluyorum.

'CENAZEYE KATILMIŞ'
Baba Necmettin Kang zanlının yeğeni olduğunu öğrendikten sonra şöyle konuştu: "Kanımız yerde kalmadı. Türkiye'nin gözü aydın. Zanlının cezasını kendi ellerimle vermek istiyorum ama adalete inanıyorum. Size minnettarım. Emniyet'e de teşekkür ediyorum. Evime girip çıkardı. Benim yeğenim, oğlum sayılır. ınanamıyorum bu yüzden. Biz onlara gideriz, onlar bize gelir, beraber yer içeriz, acılarımızı paylaşırız... Şu anda da buradalar. Böyle bir şey nasıl olabilir? Musa kaybolduktan sonra da ölüsü bulunduktan sonra da gelip gitti ailesi... Ama S. gelmedi. Cenazeye geldiğini kardeşim söyledi.

'BıRLıKTE BÜYÜDÜK'

"Sabah öğrendiğimde inanamadım. Biz beraber doğduk, beraber büyüdük. ınanmak istemiyorum. 4-5 yıldır görmüyordum. Son gördüğümde küçüktü. ınanamadım, çünkü boyu bu kadar uzamış olamaz diye düşündüm. Çok zor bir durum. Ölen bizim canımız ama bu durum daha acı verici... Anneme ben söyledim, inanmak istemedi. Hatta o çocuk köydeyken annemden korkardı, saklanırdı. O derece yakındık. Ağabeyleriyle birlikte büyüdük. Hiç beklemezdik."

'AıLESı BıLSE TESLıM EDERDı'
"Sokaktaki yürüyüşlerde S.'nin ağabeyleri en öndeydi. Bunlar 5 erkek kardeş, S. En küçükleri. S.'nin dışındaki bütün kardeşler hem aramalarda hem de Musa bulunduktan sonra oradaydılar. En büyük ağabeyi en çok üzülenlerden biriydi. Bu anlatılmaz bir duygu. Aileye karşı bir kin olmasın. Bütün Türkiye'nin canı yandı ama onlar da istemezlerdi böyle olmasını. Onlar da bizden çok üzüldüler. Bilselerdi bu çocuğu mutlaka teslim ederlerdi."

'NEDEN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLESıN'
"Bu çocuğu tanıyorum. Kesinlikle aklıma gelmezdi böyle bir şey yapabileceği... Neden öldürdü? 12 yaşında küçücük bir çocuk ona ne yapmış olabilir. Görmek istiyorum, benim karşıma getirsinler, neden yaptığını öğrenmek istiyorum. Çok canımız yanıyor."

takvim gazetesi

bana göre musayı öldüren amcaoğlu değil çünkü tutuklanan çocuğun resimleri var okulun önünde kayıtlardaki çocuga hiç benzeyiyor bence bu arada erzurumda bir çocuk daha kaçırılmış 11 yaşıda burada neler olmaya başladı böyle ya artık herkez kendi çocuğunu okula kendi götürüp getiriyor ama geçen gün açıklanan erzurumdaki okulların önüne yabancı kise yaklaştırılmayacak açıklamasına bizim okulda hiçbir önlem alınmamış üstelikte musanın olayından bir kaç gün öncede bizim okulun önüne siyah bir araba yaklaşıp çocukları kaçırmak istemiş :kızgın:allahtan çocuklar akıılık etmişte kaçmayı başarmış bizimkiler öğlenci olduğu için akşam karanlıkta çıkıyorlar polis sadece olay olduğu gün geldi okula başkada ben hiç görmedim çok tedirginiz napıcaz bilmiyorum:a015:

kızlar bişi diimmmi....
banada katil amcasınınoğlu deilmiş gibi gelio ama bilmiorum...
çocuklarımıza dikkat edicez başka yolu yok..
bakın kayserideki çocuklar hala bulunamadı...

bana göre musayı öldüren amcaoğlu değil çünkü tutuklanan çocuğun resimleri var okulun önünde kayıtlardaki çocuga hiç benzeyiyor bence bu arada erzurumda bir çocuk daha kaçırılmış 11 yaşıda burada neler olmaya başladı böyle ya artık herkez kendi çocuğunu okula kendi götürüp getiriyor ama geçen gün açıklanan erzurumdaki okulların önüne yabancı kise yaklaştırılmayacak açıklamasına bizim okulda hiçbir önlem alınmamış üstelikte musanın olayından bir kaç gün öncede bizim okulun önüne siyah bir araba yaklaşıp çocukları kaçırmak istemiş :kızgın:allahtan çocuklar akıılık etmişte kaçmayı başarmış bizimkiler öğlenci olduğu için akşam karanlıkta çıkıyorlar polis sadece olay olduğu gün geldi okula başkada ben hiç görmedim çok tedirginiz napıcaz bilmiyorum:a015:

aman canım ebeveynler götürüp getirsin çocukları...
Allahım neler oluyor böyle..inanın bir çocuk dünyaya getirmeye korkar oldum...:çok üzgünüm:

Back