Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım musanın öldüğü gün telefonla bağlandılar bir çok erzurumluyu, bunları katilin ailesi izlemedimi..
hadi herşeyi geçtim biride çıkıp yahu bu musanın yanında yürüyen genç bizim çocuğu/kardeşimizi andırıyor ama demedi ki....
yemin ediyorum insan anlar/tanır yahu yürüyüşünden....
ha yüzündeki cizik öldükten sonrada çıkmış olsada, o gün neden ailesi abileri bizim kardeşimizinde yüzünde çizik var demedi...
minicik çocuklar bunu görüyorlar aile görmüyormu yani...
pes.....
ben yineliyorum aklımın ermediği beynimi bulandıran şeyler var bu olayda...
anlayan banada bi anlatsın....
bu dilekler nerde ?
nasil is ya kiz kucucuk gelip birisi tanisalim diyor yok seni kaciriiriz diyor kiz sallanip pesinden gidiyor inanmiyorum bu kizda masum vs degil kendince gonul islerine girmis bariz ortada ben yasemin cocuk yazik demiyorum isine gelmis gezmis tozmu cani isteyince kacmis adamdanda umdugunu bulamamis o yasta ama akli okulda degil bence koca bulmaktaymis hi kusura bakmayin kizlar his acimadim sahsen suan program bu cocuk yastaki koca budalalarindan cok yusuf gibi kayib cocuklara yogunlasmali sonucta kiz eve tipis tipis donmus adam konussa eminim derki bu kiz bana illaki kacalim dedi anlastik kactik simdi hangi taraf dogru konusur cik isin icinden
kayseride kaybolon 3 çocuk bulundu mu. bir haber var mı onlardan...
nasil is ya kiz kucucuk gelip birisi tanisalim diyor yok seni kaciriiriz diyor kiz sallanip pesinden gidiyor inanmiyorum bu kizda masum vs degil kendince gonul islerine girmis bariz ortada ben yasemin cocuk yazik demiyorum isine gelmis gezmis tozmu cani isteyince kacmis adamdanda umdugunu bulamamis o yasta ama akli okulda degil bence koca bulmaktaymis hi kusura bakmayin kizlar his acimadim sahsen suan program bu cocuk yastaki koca budalalarindan cok yusuf gibi kayib cocuklara yogunlasmali sonucta kiz eve tipis tipis donmus adam konussa eminim derki bu kiz bana illaki kacalim dedi anlastik kactik simdi hangi taraf dogru konusur cik isin icinden
ah be nurayım nerde kaldın sen :)
inan yorumlarını arıyor gözlerim opuyorumnanaktan
hay ağzına sağlık canım benim düşündelerime tercüman olmuşsun alkisalkisalkis