• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bu ne cahillik ne rahatlık anlamadım..bir tarafta millet birbirini öldürürken bu kız hiç tanımadığı bir adamla çekip gitmiş..bunları adam akıllı döveceksin..

yeliz hangi çocuk bulunmuş canım .
bu kızı var ya tövbe tövbe, ayy sinir oldum

günaydın kızlarr bir haftadır yoktum izleyemedim,şükrüler çıkmıycaklar mı artık:sinifsinif:şu kızada sinir oldum bi insan bu kadar salak olamaz bana versinler o kızı yola getiririm saçını başını yolarım vallaÇok üzgünüm çoook:mymeka:

ayol ben esımı 8 yıl neden beklettıysem kacsaydım 3.gününde kaydirigubbakcemile3

saf mıdır salak mıdır
:delphin:

kızlar sonunu izleyemedim.gülizar hanımla ilgili ne anlattılar

benim anlamdığım bu işi taştan yaptıysa bu adam salak mı kadının eşyalarını arsaya atsın yakar bir şekilde imha eder..şimdi parmak izi çıkarsa gülizar hanımın eşyalarında ne yapacak bunu düşünemedimi..

günaydın kızlar bugün kimse yok mu?

müge elbisen çok güzel zemuszemus kızlar mügenin sponsoru kimdi bilen varmı ?

kız tv deki çocukla resmi nikahlıyken başka biriyle başlık parası karşılığı herhalde imam nikahıyla beraber yaşıyor ve bir çocukları olmuş..ama resmi nikahı hala tv deki çocukla..

pöööfffffffffffffff:1rolleyes:ben şükrüleri özledim yaa sıkıyo böyle konular:1no2:ayrıca mügüşün elbiseside güzelmiş bende beğendim:emir_bebek:

Back