Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu ne cahillik ne rahatlık anlamadım..bir tarafta millet birbirini öldürürken bu kız hiç tanımadığı bir adamla çekip gitmiş..bunları adam akıllı döveceksin..
günaydın kızlarr bir haftadır yoktum izleyemedim,şükrüler çıkmıycaklar mı artık:sinifsinif:şu kızada sinir oldum bi insan bu kadar salak olamaz bana versinler o kızı yola getiririm saçını başını yolarım vallaÇok üzgünüm çoook:mymeka:
yok cnm yine onu söledi
ama bayrama kadar olayın çözüleceğini sölediler
yaa bnce o belii taştan yaptı yada yaptrdı
1+1 nasıl 2 ediyorsa o da kabak gib ortada
benim anlamdığım bu işi taştan yaptıysa bu adam salak mı kadının eşyalarını arsaya atsın yakar bir şekilde imha eder..şimdi parmak izi çıkarsa gülizar hanımın eşyalarında ne yapacak bunu düşünemedimi..
kız tv deki çocukla resmi nikahlıyken başka biriyle başlık parası karşılığı herhalde imam nikahıyla beraber yaşıyor ve bir çocukları olmuş..ama resmi nikahı hala tv deki çocukla..