• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ayrica cok dusundum kizlar sizede sormak istiyorum muge de dahil bu tur programlarda olaylari ve magdurlari inceleyin ister Muhammet Musa bugunku kiz sayamadigim nice konu magdur ve maktulleri toplumun okur yazar egitim orani dusuk bolumunden baba bugun iki kelimeyi bir araya getiremiyor ki kizini egitsin ya Dilber kendi ne ki cocuklarini yetistirecek ve tabi digerleri toplumun seviyesi egitimi dustukce islenen cinayetler kacmalar ortadan yokolmalar artiyor ben daha katledilmis egitimli aile cocugu gormedim toplumca egitilmeliyiz ki bu olaylara dur densin hangi akli basinda insan akilli insan cocuguna bayramda seker toplamasi icin sokaga bu denli salar minicik cocugu bakkala yollar sonra o cocuk komsunun sobasindan cikar Sukran olayinda dilegin kocasi sukruye bakin zekada degilsede algida sorun var bu adamdan olan egitilen cocuktan ne olur sakin yanlis anlasilmasin bahsettigim zeka ozur degil cahillik egitimsizlik isimiz cok zor Avrupa birligi meraklisi degilim desteklemiyorum ama neden bu kadar puruz yasandigida ortada bence
Sana katılıyorum.Herşey dönüp dolaşıp cahillikte son buluyor.Eğitimsiziz ama eğitilmekte istemiyoruz.AÇEV in 6 yaş grubu çocukları olan annelere yönelik programına katılmıştım.Eğitim veren hanım okulllaragidip annelere rica ediyordu.Kadıncağız pazarlara çıkmış yanında o yaşlarda çocuğu olan kadınlara anlatmaya çalışmış ama çok gelen olmamıştı.Şarkılı laylaylomlu toplantıya çağırsaydı millet nasıl toplanır eşini dostunuda çağırırdı.Halbuki okadar yararlı bir programki.Zaman zaman burada da rastlıyorum bu programa katılanlara.Ama dediğim gibi cahiliz ama eğitilmek istemiyoruz.Evlenmeyi,çocuk yapmayı marifet sayıyoruz.Çocuk eğitmeye gelince sadece okulda eğitim verileceğini sanıyoruz.Bazen çok korkuyorum gelen nesilden.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

1.olarak Gülizar hanım olayında birçok şey ortada gibiydi ama üzerinden ne kadar zaman geçti hala hiçbir sonuç yok.Ben bunu anlayamıyorum.Hala mı kayıp olarak aranıyor o kadıncağız yaa..
2.olarak Kayseri deki çocukların konusu neden kapandı?çocuklar bulunmadı ki daha...
3.olarak Of taki yusuf olayı neden hala işlenmiyor o da bulunamadı..
bunların peşinin bırakılmaması lazım bence..

nuraycım sana katılıyorum ama tamam egitim şart ama neyazıkki halen egitim haricinde aile egitimini ikinci plana atan kişi sayısıda fazla ve egitim düzeyi yüksek olanlarıda görüyoruz ben nasılsa onun cebine parada koydum özel hocasınıda tuttum özel okulada gönderdim altında arabada verdim deyip kenara çekilenleride görüyoruz o çocuklardan ne bekliyoruzki münevveri öldüren cahil bir aileden gelmiyoduki gayet varlıklı ve okumuş insanlardı genede çocuklarının cinayet işlemesine engel olamadılar bide üstüne saklanmasına yardım etmişlerbana göre egitim ailede başlıyo ve özelliklede annenin egitimli olması gerektigine inanıyorum çünkü o çocugun şekillenmesine ve nasıl bir insan olacagına annenin verdigi egitimin büyük etkisi olduguna inanıyorum yanlışmı düşünüyorum

meryemcim kesinlikle haklisin cem olayi zaten cok uc bir nokta zaten zenginlikle egitimde cok farkli zengin ve cocuguna herseyi veren ilgisiz ailelerde egitimsiz cahil insanlarla esit benim gozumde para var diye altina arba ver cebine dolar koy sorumluluktan insan sevgisinden uzak tut bu olmaz bir bitki bile sevgi ile buyur saksida sadece suyla ilacla iyi toprakla degil cocuklarimiza zaman ayirmaliyiz dizilerden altin gunlerinden ev temizliginden firsat yaratip 4yasindaki oglumuzu sinemaya goturmeliyiz yada kucuk kizimizi parkta ustu basi pislenene kadar birlikte oynamaliyiz bence buda bir tur egitim sevginin egitimi umarim devlat birsekilde bu konulara egilirde bu vahsetler kiz kacirmalar onlenebilir

serap musa ile ilgili ,şüpheli yakalandı ama kesin değil dedi
mügede hemen katil zanlısı yakalandı dedi ortalığı ayağa kaldırdı
serap şimdi diyorki o kişiyi gören 30-40 kişi var..birde marketten alışveriş yapmış o saattte fişi falan varmış..serbest bırakmışlar

serap musa ile ilgili ,şüpheli yakalandı ama kesin değil dedi
mügede hemen katil zanlısı yakalandı dedi ortalığı ayağa kaldırdı
serap şimdi diyorki o kişiyi gören 30-40 kişi var..birde marketten alışveriş yapmış o saattte fişi falan varmış..serbest bırakmışlar

katil amcasının oğluymuş, doğru mu yaa?
serapın programı kaçta?
onu da izleyeyim :jeyyar:

şu anda yayınlanıyor serabın programı
ay kızlar şimdi belki bana güleceksiniz ,sen çok film izliyorsunuz diyeceksinizde:))
bir filmde (italyan işi ) adamlar paraları çalmak istiyor ,3 tane araba var ,bilgisayar ile tekerlek ağırlıklarını falan ölçüyorlar
yahu bu kameradan da bu zanlının tahmini boyu ve tahmini kilosu belirlenemez mi, acep
(gülmeyin sakın) :)

yuhhhhhhhhh bunlarda 26000tl lik altınmı var:S
miktar 52000 tl oldu
yahu bunlar bu kadar parayı nereden bulmuş yaaa
madem o kadar para pul var o zaman git bir bankaya kasa kirala
hayret bişi nasıl yaptılar acep
salak kadın sandıkta para altın saklıyor:S

Son düzenleme:
Gülizar hanımla şok gelişme varmış sağ mı ölü mü bulundu dediğine göre acaba sağ mı bulundu ki?? Bir de Gülizar Hanımın kardeşimidir,abisimidir sürekli adama sözünü hatırlatıyorlar galiba " bu olaydan ebnim dediğim kişiler çıkmazsa ben kellemi keserim " demişti..

Müge serbest bırakılma dı diyor hala zanlı içerdeymiş sorgulaması bilgi kirliliğinden dolayı devam ediyormuş.. Aile de inanmıyor o değildir diyor..

350 küsür aynı boylarda aynı kapişonlu montlu insandan sadec o tutuklanmış. rahmi bey bi delil varki sadece bu tutuklandı diyor. adam tecrübeli biliyor bu işi haklı yani?

adli tıptan gelecek sonuca göre karar verirler herhalde..iki küçük çocuk teşhis etse bile çocuk onlar ya yanılmış olabilirler bence..somut delil lazım..dün kimdi bir arkadaş musanın başına vurulan taşta parmak izi varmı demişti benmi öyle hatırlıyorum..

adli tıptan gelecek sonuca göre karar verirler herhalde..iki küçük çocuk teşhis etse bile çocuk onlar ya yanılmış olabilirler bence..somut delil lazım..dün kimdi bir arkadaş musanın başına vurulan taşta parmak izi varmı demişti benmi öyle hatırlıyorum..

tam ben diyecektim taşta parmak izi denkleştiği için tutuklandığıda söylenmişti...

daha bu gülizardanda haber yok ama bence öle deildi öldürdüler sonradan bana öyle geliyor

Back