• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

musa mı neydı o adamın adı,benım özel hayatımı mahvettınız..vs deyıp cok agresif konusuyor.Bır ınsanın bırden ani hareketlerle savunmalara gecmesı ne bıleyım benı suphelendırıo hep.Bu adamın yuzune bakınca sankı alt yazıda dılekle ahmetın tezgahladıgını ve bu musanında bılıpte sustugu ızlenımı verıyor bana...

Ne derseniz diyin bu iste dilek'in parmagi var, tasin altindan o cikacak,
gizledigi biseyler var...

ahmet borcumu ödedim demiş yayında galiba mağazacı adam ödemedi dedi..hiç görmedim bir daha onu dedi..birde biryerde çalışıyorum demiş ahmet mağazacı adam araştırmış çalışmıyormuş dediği yerde..

yokk... gulızar hanımın yasadıgına ınanmıyorum artıkk ama ınsallah cözulur su düğüm...Anlamıyorum ya taştan yapsa dıyorum elbet bır falso verır dıyorum ama yınede bılemıyorum...

müge programi kaparken kayserili cocuklar icin gelismeler var güzel ama burdan kesin olmadan demiyorum gibi bisy dedi..bilgiler var dedi sonuca ulasinca paylasacm dedi insallah bulunurlar..

benim halamin görümcesinin bir akrabasi kadin vardi vefat etti evde evde sadece gelini o varmis kocasi gece calisiyor yada baska yerdeydi hatirlamiyorum iste kadin ölüyor gelin kalp krizi gecirdigni birden yere yigildigini söylüyor..iste yikanirken yikayan kadin bacaklarinda morluk görüyor o kadinda genelde bayanlari yikayan kisi bi degisiklik oldugunu söylüyor aileye haber veriyor onlarda polise,inceleme yapiyorlar otopsi sonucu cikmadan önce kadin mesela bahcede yigilmis diyor gelin ama terlikler düzgün sekilde hani insan düser ama ikisi ayni sekilde düzgünce durmaz otopsi sonucu geliyor kadin bogulmus ,bacaklari kirilmis sekilde sonra evde tek gelin oldugunda ona yükleniyor ve ortaya cikan olay kadin geceleri eve erkek aliyormus sevgilisi varmis kaynansida görmüs görünce önce odunla bacaklarini kirmis kadincagizin sonrada esarpla bogmus ve bunu kücük cocugunun gözü önünde yapmis,halamlar gittginde cocuk kücük 3 yasinda filandi hep anne vurdu anne vurdu diyormus gelinde agliyor tabi kimse cocugun neden öyle dedigini o an alamiyor tabi sonra ortaya cikti bu olay böyle insanlarda var ama bilmiyorum..
ben ahmetle dilegin ilisikisi olduguna degilde musanin sükrana birsey ettigini zaten ahmet inde sabikasi var onun üstüne attigini düsünüyorum aslinda dilegin yaptiginada inanmak istemiyorum ya yazik sükranin görüntüsü cok saf insan nasi kiyar yada ne bileyim bu kadr kötü olabilir bilemiyorum

Ne derseniz diyin bu iste dilek'in parmagi var, tasin altindan o cikacak,
gizledigi biseyler var...

bencede dileğin parmağı var ik ekranda gördüğümde onda bir sinsilik hissettim. O gülüşü beni sinir ediyor.

Birde sürekli ortaya iddilar atıyor bir şey ya vardır ya yoktur bu durup durup hikaye yazıyor polisler hiç izlemiyormu sormayacaklarmı acaba bu kadına hergün bişey söylüyorsun diye

musayla dilek sürekli şükranın bir sevgilisi olduğunu iddia ediyor sanki konu kızzın öldürülmesi değil biriyle görüşmesi. Dikkatleri başka yöne çekmeye çalışıyor. Telefondanda çok eminler tabi musa aradıysa dünür diyip çıkacaklar.

Bu olayda sadece 2 şey var dedikleri gibi şükran görmemesi gereken bir şeyi gördü yada musanın ilişkisi vardı.

musayla dilek sürekli şükranın bir sevgilisi olduğunu iddia ediyor sanki konu kızzın öldürülmesi değil biriyle görüşmesi. Dikkatleri başka yöne çekmeye çalışıyor. Telefondanda çok eminler tabi musa aradıysa dünür diyip çıkacaklar.

Bu olayda sadece 2 şey var dedikleri gibi şükran görmemesi gereken bir şeyi gördü yada musanın ilişkisi vardı.

hımmm bakk buda mantıklı yada musayla ahmet yaptı bu işiCADIARZU

musanin teli cikarsa kayitlarda gelen aramalarda oda süphe uyandirir cünkü dedi ki ben bunlarin kizim bile telini bilmiyordum bu olay olunca telefon ettim yoksa gitmemde,görmemde aramamda dedi yani musanin telefon numarasi hicbir sekilde cikmamasi lazim

musanin teli cikarsa kayitlarda gelen aramalarda oda süphe uyandirir cünkü dedi ki ben bunlarin kizim bile telini bilmiyordum bu olay olunca telefon ettim yoksa gitmemde,görmemde aramamda dedi yani musanin telefon numarasi hicbir sekilde cikmamasi lazim

nasıl köyse dallas gibi maşallah bir daysının gelinine göz koyar biri 12 yaşındaki çocuğa tecavüz eder burdan böyle bir cnayetin çıkması çok normal

Back