• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ahmetin dediğine bak hele evli bir adamla dul kadın sokak ortasında konuşurmuymuş ulan şerefsiz senin 6 çocuğun varken utanmadan başka çocuğa tecavüz suçundan yatmadınmı man kafa:mymeka::kızgın:

muge hanım buna kızdı işte ahmete :kızgın:komşuları olan yaşlı bir adam şükran kaybolmadan 4 gün önce ahmeti görmüş mahallede inkar ediyo evliyim dul kadınla ne işim olur sokakta konuşayım dedi,mügede laf çarptı cezaevine neden girdiğini ii biliyon hatırlatmıyım sinirlerimi zıplatma dedi haklı tabi cocuğa tecavüzden girmiş hapse dul kadınla konuşulmazmış pislik :1closedeyes:

kızlar şimdi size birşey anlatacam gülermisinz ağlarmısınz bn bilemedim siz söyleyin
şimdi bizim apartmann en alt katında 15 yıllık komuşurmz vardı
sonradan taşındılar
ama biz tabii çocuklarıyla büyüdüğümz için çok samimiyiz
nesee
annesi bize bir geldi işte oğlumu nişanladım dedi(daha önce bi nişan atmıştı zaten)
bizde ne diyelim hayırlı uğurlu olsun dedik yalnız ki oğlan 28 kız 15 yaşında
işte senem teyze kızdan için çok fakirler ellenmemiş dillenmemiş felan dedii övdü övdü
düşünn 7 kardeşler en büyüğü 30 yaşında en küçüğü 94 doğumlu ismail 2.çocuk ondan sonra 4 kız var en son ki çocularından bu kız yaşıt hatta aynı gün doğmuşlar kız 94 lü yani
nese fazla uzatmayım
bunlar nişandan ayrılmışlar tabii bzm habermz yok
ramazanayınındasaat sabahın 8 i bzm zil çaldı bir baktık ki ismail ile arzu bizde ne bilelim niaşnlılar
kıyafet felan bakmaya geldiler o saatte mağaza açık olmayınca bize geldiler sandık ama vardı bi halleri
sonra öğrendik meğersem bunlar kaçmış direk bulamzlar bizde die bize gelmişler zaten önceden ayrılmışlar hatta bu 2.kaçırışymış
bnde önce ismaille konuştum
bak abi dedim kızın yaşı ufak bu suçtur ne olursa olsun kendi rızası dahi olsa hatta ailesinn bile kızla da konuştum ama ne faydaa
kzıı görsenz bi sanki 35 yaşında ki gibi hiç demezsinz
hatta annem de korktuşimdi dedi polis molisle basarlar dedii
ismail abimde hatta şaka yaptı koğuş arkadaşı olurz die
nese bnde abi siz yarın birgün müge anlıya çıkarsınz dedim
nese arkadaşlar bu kaçırştan sonra yakalnmışlar tabii polis ailesine teslim etmiş
lafı uzatmayım ama laf bu kadar bn anpiim
kızıı sonra bi başkasıyla nişanlayıın
ve nişanlandıktan birgün sonrada niaşnlasına birgüzel kız alışveriş yaptrıoo ve ertesi gün
tekrr ismail le kaçıyorlar istanbula takılan altınlarala
hatta pazar günün kü postra gaztesin de vardı konu
bizde tesadüf aldık gazzeteyi okuyunca resmn şoka girdiim
şimdi kardeşiyle faceeden konuşuyorduum ki
yarın müge anlıyı izleyin dedi
arzunn babas müge anlıya çıkıp bunlarda bağlanacaklarımış
bnde dedim ki biiz bağlatmayın bn çıkmam dedim
lehinize de alyhinizede konuşmam dedim
nede olsa biz istemeden 2.kaçırılşta bulunumş olduk
doğru demişim değil mi kızlar

Son düzenleme:
9161570.jpg

doğru söylüyorsun canım . adam şimdi nerede belli değil dimi kızla beraber.yarın izleycem kesin zaten mügeyi

azracım telf mı baglayacaklar senıııııı

cnm ismailn kardeşi
abla gerekrse seni de bağlayalım deedi
ama bn kabul etmedim açıkcası
ne olur ne olmaz
çünkü bn yalan söleyemm onlar ahbam die yanlışlarını doğru gösteremem
çünkü hata onlarda da var bana göre
ama iki taraflı kız çok beter büyümüş de küçülmüş resmn
hatta bn bize kaçtıklarında
buraya da yazmıştım ogün
alın size müge anlılık bi konu diekaydirigubbakcemile3

bir an boyle bir olay basima gelseydi ne yapardim diye dusundum azracim ilk aklima baglanirdim gercekleri konusurdum dedim ama sonra ise sen neden bunu dedin bunu niye demedin enilir gazateyide okudum egerki anlatdigin gibiyse oglanida agir sucluyorlar aman iyice kfam karisdi hihihihiiiii kafamçokkarıştı kalbini dinle en dogru cevabi iyisiylede kotusuylede kendi kararin en dogrusudur

kızlar şimdi size birşey anlatacam gülermisinz ağlarmısınz bn bilemedim siz söyleyin
şimdi bizim apartmann en alt katında 15 yıllık komuşurmz vardı
sonradan taşındılar
ama biz tabii çocuklarıyla büyüdüğümz için çok samimiyiz
nesee
annesi bize bir geldi işte oğlumu nişanladım dedi(daha önce bi nişan atmıştı zaten)
bizde ne diyelim hayırlı uğurlu olsun dedik yalnız ki oğlan 28 kız 15 yaşında
işte senem teyze kızdan için çok fakirler ellenmemiş dillenmemiş felan dedii övdü övdü
düşünn 7 kardeşler en büyüğü 30 yaşında en küçüğü 94 doğumlu ismail 2.çocuk ondan sonra 4 kız var en son ki çocularından bu kız yaşıt hatta aynı gün doğmuşlar kız 94 lü yani
nese fazla uzatmayım
bunlar nişandan ayrılmışlar tabii bzm habermz yok
ramazanayınındasaat sabahın 8 i bzm zil çaldı bir baktık ki ismail ile arzu bizde ne bilelim niaşnlılar
kıyafet felan bakmaya geldiler o saatte mağaza açık olmayınca bize geldiler sandık ama vardı bi halleri
sonra öğrendik meğersem bunlar kaçmış direk bulamzlar bizde die bize gelmişler zaten önceden ayrılmışlar hatta bu 2.kaçırışymış
bnde önce ismaille konuştum
bak abi dedim kızın yaşı ufak bu suçtur ne olursa olsun kendi rızası dahi olsa hatta ailesinn bile kızla da konuştum ama ne faydaa
kzıı görsenz bi sanki 35 yaşında ki gibi hiç demezsinz
hatta annem de korktuşimdi dedi polis molisle basarlar dedii
ismail abimde hatta şaka yaptı koğuş arkadaşı olurz die
nese bnde abi siz yarın birgün müge anlıya çıkarsınz dedim
nese arkadaşlar bu kaçırştan sonra yakalnmışlar tabii polis ailesine teslim etmiş
lafı uzatmayım ama laf bu kadar bn anpiim
kızıı sonra bi başkasıyla nişanlayıın
ve nişanlandıktan birgün sonrada niaşnlasına birgüzel kız alışveriş yaptrıoo ve ertesi gün
tekrr ismail le kaçıyorlar istanbula
hatta pazar günün kü postra gaztesin de vardı konu
bizde tesadüf aldık gazzeteyi okuyunca resmn şoka girdiim
şimdi kardeşiyle faceeden konuşuyorduum ki
yarın müge anlıyı izleyin dedi
arzunn babas müge anlıya çıkıp bunlarda bağlanacaklarımış
bnde dedim ki biiz bağlatmayın bn çıkmam dedim
lehinize de alyhinizede konuşmam dedim
nede olsa biz istemeden 2.kaçırılşta bulunumş olduk
doğru demişim değil mi kızlar

azracım.geçmiş olsun.hakkaten ilginç bir olay..:1shok:
bak burdan müge seni okumuştur.. olaki müge anlıya tel ile bağlanırsan bizlerede selam söle.. havamız olsun şekercim..zemuszemus
yarın tüm işleri bırakıyoruz.. mügeye bakıyoruz..
:lepi:

bir an boyle bir olay basima gelseydi ne yapardim diye dusundum azracim ilk aklima baglanirdim gercekleri konusurdum dedim ama sonra ise sen neden bunu dedin bunu niye demedin enilir gazateyide okudum egerki anlatdigin gibiyse oglanida agir sucluyorlar aman iyice kfam karisdi hihihihiiiii kafamçokkarıştı kalbini dinle en dogru cevabi iyisiylede kotusuylede kendi kararin en dogrusudur
kesinlikle çıkmam:1ninca:

azracım.geçmiş olsun.hakkaten ilginç bir olay..:1shok:
bak burdan müge seni okumuştur.. olaki müge anlıya tel ile bağlanırsan bizlerede selam söle.. havamız olsun şekercim..zemuszemus
yarın tüm işleri bırakıyoruz.. mügeye bakıyoruz..
:lepi:

ama çıkarsam da kadınlar kulübüne öpücük yollamadan kapatmamkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Back