• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Muge slk slk sukran oyle alimli bir kadin degildi kim goz koyar gibileinden seyler soyluyor,
ah keske oyle olsa
malesef morkta ölüye bile tecavuz eden, cocuklara serefsizlik yapan insanlar var
bu durumda sukran'a tecavuz beni hc sasirtmiyor...

Musa'nin hep tedirgin bi surat ifadesi var aha yakalandik yakalancaz gibi surekli tedirgin diken ustunde oturuyor,
ve olunun kuyuya atilmasi da tesaduf degil,
musa gardiyan ve bu isleri iyi biliyor,
kadina tecavuz edilip edilmedigini adli tip belirleyemiyor neden
ceset uzun sure suda kaldigi icin o delil yok oluyor,
dilber olayinda oldugu gibi sucu o ona atiyor o ona atiyor,
sukru de maldan farksiz zaten, adamin bacisi olmus,
hic orali degil hasta etti beni...

Dilek o sukru'yle evli kaldigi surece daha cok oyunlar cevirir coook !

Muge slk slk sukran oyle alimli bir kadin degildi kim goz koyar gibileinden seyler soyluyor,
ah keske oyle olsa
malesef morkta ölüye bile tecavuz eden, cocuklara serefsizlik yapan insanlar var
bu durumda sukran'a tecavuz beni hc sasirtmiyor...

Musa'nin hep tedirgin bi surat ifadesi var aha yakalandik yakalancaz gibi surekli tedirgin diken ustunde oturuyor,
ve olunun kuyuya atilmasi da tesaduf degil,
musa gardiyan ve bu isleri iyi biliyor,
kadina tecavuz edilip edilmedigini adli tip belirleyemiyor neden
ceset uzun sure suda kaldigi icin o delil yok oluyor,
dilber olayinda oldugu gibi sucu o ona atiyor o ona atiyor,
sukru de maldan farksiz zaten, adamin bacisi olmus,
hic orali degil hasta etti beni...

Dilek o sukru'yle evli kaldigi surece daha cok oyunlar cevirir coook !

Bu tarz programların faydası gibi zararlarıda oluyor.mesela ben bugün öğrendim ki cinayet işleyince ceseti suya sokunca dediller yok oluyor.Ben normal psikolojide bir insanım ya bu söylenenleri psikoloji bozuk insanlar izlediyse.mafoldumben

iyi akşamlar kızlar. haklısınız valla bende bu sabah kahvaltı yapıyordum bence biraz fazla detaya girdiler bugün. psikolojim bozulcaktı çevirdim hamilelikte etkiliyodur gerçide yazık kadının eli falan kalmamış dediler çok kötü oldum.

1 ay boyunca dilberi dinledik..olayları hep o anlattı,biz dinledik
burada da kaç zamandır dileği dinliyoruz..olayları o anlatıyor biz dinliyoruz..o anlatıyor biz dinliyoruz...dilberle dileğin ağzına baktık hep ne diyecekler diye
bence bu olaydada dileğin parmağı çıkacak..kimse bişi bilmiyor hep o biliyor.
kimse bişi bilmiyor ,hep dilber biliyor..

Son düzenleme:
1 ay boyunca dilberi dinledik..olayları hep o anlattı,biz dinledik
burada da kaç zamandır dileği dinliyoruz..olayları o anlatıyor biz dinliyoruz..o anlatıyor biz dinliyoruz...dilberle dileğin ağzına baktık hep ne diyecekler diye
bence bu olaydada dileğin parmağı çıkacak..kimse bişi bilmiyor hep o biliyor.
kimse bişi bilmiyor ,hep dilber biliyor..

Bu olayda büyük olasılık AHMET denen kişi çıkıcak.Çünkü adam süpyancı ve Şükranda 14 yaşındaki çocuk gibi duruyor.

musa bugün diyorki dün arayan kadin benim kizkardesim
dün bi kadin aradi ismini vermek istemedi bi komsusuyum, "ben sükran ve annesi kapinin önünde oturuyorduk sükranin telefonu caldi gülümseyerek iceri girdi " dedi
musa neden kardesi aradiginda bu benim kardesim demedide bugün diyorakannehir
dilegin, sürkran sürekli telefonla konusuyor iddasini sözde ispat etmek icin musa kardesine komsusuyum telde konusuyordu dedirtti:umursamaz:
mügeeeeee uyaaannnmirmirmirmir

Bu tarz programların faydası gibi zararlarıda oluyor.mesela ben bugün öğrendim ki cinayet işleyince ceseti suya sokunca dediller yok oluyor.Ben normal psikolojide bir insanım ya bu söylenenleri psikoloji bozuk insanlar izlediyse.mafoldumben

kiz alemsin bak bu taraftan hic bakmadim iyi oldu ogrendik ilerde isimize yarar :1ninca:

dilek doğrulansın aklansın diye halası telefon konuşması yalanını söyledi.
neden dilek korunmaya çalışılıyor.
özellikle musa konuyu farklı yerlere taşımaya çalışıyor.
dileğin birşeyler bildiği ve sakladığı ortada

kesınlıkle dılek bırseyler bılıyorrrrrrrr... dılegı şükranı gercekten kımın öldürdüğünü bılıyormus gıbı ızleyın kızlar,hareketlerı tavırları herseyı bellı edıyor... Tabı gunahı boynuna,ınsallah cıkar ortaya ama hııc ama hıııc ınandırıcı duruşu ve konusmaları yokkk maaleseff

kızlar bugün dikkatinizi çektimi bilmiyorum.
daha düne kadar şükrü ,göründüğü gibi konuşmaz,sessiz sakin diyorlardı.hatta bağlananlar bile şükrü böyle şükran şükrüde beş aşağı diyorlardı.ama bugün ne olduysa aslında şükrü konuşurmuşta,şükranın cenazesini görünce böyle olmuş.bugünde bu çıktı ortaya hadi hayırlısı.dilberlerdeki gibi hergün başka bişey oluyor

zaten o şükrüyle dileğin tavırlarında duruşlarında bir tuhaflık var yaa hadi hayırlısı.. bugün dilek o takvimi hiç görmediğini söyledi halbuki geçen programın birinde telefon numarasını o takvim yaprağının üzerinde gördüğünü ve oradan aklında kaldığını söylemişti.. şimdi hangisi doğruuu....

musanın kardeşi bencede yalan söylüyor dileğin söylediklerini doğrulamak amacıyla.

Şunu kim yaptıysa işallah bileğinde kelepçeyle tüm türkiye görür imkanım olsada yüzüne tükürsem büyük ihtimal bu tüküreceğim kişi dilek olacak.

zaten o şükrüyle dileğin tavırlarında duruşlarında bir tuhaflık var yaa hadi hayırlısı.. bugün dilek o takvimi hiç görmediğini söyledi halbuki geçen programın birinde telefon numarasını o takvim yaprağının üzerinde gördüğünü ve oradan aklında kaldığını söylemişti.. şimdi hangisi doğruuu....

dilek tam bir sinsi yakında şükranı yatakta gördüm bir erkekle şimdi hatırladım diye ir iddiada da bulunur.

Sanki dilek işinde gücünde hergününü dolu dolu yaşayan bir insanda olayları düşünüp düşünüp hatırlıyor. Şükran telde konuşsa bu onu dinleyecek kadar basit adi bir kadın.

dilek tam bir sinsi yakında şükranı yatakta gördüm bir erkekle şimdi hatırladım diye ir iddiada da bulunur.

Sanki dilek işinde gücünde hergününü dolu dolu yaşayan bir insanda olayları düşünüp düşünüp hatırlıyor. Şükran telde konuşsa bu onu dinleyecek kadar basit adi bir kadın.

Yanlız bugün benim acayip komiğime giden Müge Dileğe senin cebinin şarzı nasıl 4 gün bitmedi dedi.Bilmem ki dedi.Müge jarz çantandamnıydı dedi bilmeeeemmm dedi.Sonra Müge evdede mi jarzın var ddi.Dilekte dilber gibi hemen aklına yattı evet dedi.2 tane jarzım var biri hep çantamda biri evde duruyor dedi.Madem öyle neden ilk soruda Müga ablacım benim 2 jarzım var demedi şaşırdım.Artık banada Dileğin birşeyler bildiği hissi doğmaya başladı.
Bide tekrar gösterirlerse dikkat dedin.Bugün bir adam bağlanıp Şükran daha öncede kaçırılmıştı demeden önce ahırı gösterin dediği sırada Dilek acayip kızardı ve geriye doğru bayağı gerildi.Bence Dilek ve ahır olayı araştırılsın.

aynnneeeenn kızlarr
size katılıyorummm
o dilek çok şeyler biliyorr babasıdaa
oda dilber 2 benceee
yaa bugünki sırıtmasıııı gözümün önünde
yaaa varr işteee bir bildigiiiii

Back