• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bence görmemesi gereken bişeyi gördü:1shok:
kiii gördügüde dilekti benceeeee
ya zatenn o şükrüyüü parmagında oynatırr:mymeka:
baksana sen onun gözüneeÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Dedikleri oyun knight online die gıcık olduğum bir oyun olmalı benim kardeşim de bir ara bağımlısıydı sabahlara kadar oynardı 1 sene sürdü bu oyuna müptelalığı, hatta bu süre içerisin de acaip şişmanlamıştı. Ara ara o da para kazanıyordu ama 1 milyar gibi bir rakam yerine 60 tl gibi rakamlar kimi zaman 100 tl ydi.. Bu oyun da dedikleri gibi 1 hafta da level atlamak zor..

Bir kere bende bi oynayım dedim ama hiç bir şey anlamamıştım...ama çok bağımlısı var bence bu çocuk başka nedenlerden dolayı kaçırılmış olabilir...

2. diyeceğim şıkıda müge anlı söyledi evet biri bu oyunu bıraktığın da çarı ona vermiş olabilir.. Şifreyi alarak çalmış olabilir bu nedenle kaçırılmış olabilir..

müge sapıttı.musa bulunsun diyor , şükranın ailesine, şükranın katili bulunsun diyeceğine.

:)) kimse de uyarmıyor.takvim diyeceğine, vatan gazetesi diyor bu sefer de :))

ayyy ölecem şimdi.bu manyak gelin neden sırıtıyor sürekli.şuna bak töbe tövbe.günaha gircem cuma vakti.

yok canım.geline uyuz oldum ya.ayy hepsi bir garip.adam konuşamayınca kadın giriveriyor araya

Back