• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

valla sen ,kızın kendi kaçtı demesen ,yani bilmiyorum adamı boğardım ,anneye babaya hak verirdim ama kız kendi gitmiş......15 yaşında kafası nelere çalışıyor

annesine babasina gizliden uyku hapi verip uyutupmu kacmis bu kizdelikafadulden

yahu madem bunlar nisanli niye evlendirmiyolar da böyle kac defa kacmis geri aliyolar:delphin:

evet yaaa bende onu anlamıyorum..nişanlanıyorlar,sonra kaçıyorlar..böyle kaç olay oldu.nişanlılar neden kaçıyor

valla sen ,kızın kendi kaçtı demesen ,yani bilmiyorum adamı boğardım ,anneye babaya hak verirdim ama kız kendi gitmiş......15 yaşında kafası nelere çalışıyor
cnm kendi isteğiyle seve seve kaçtı
işte bize geldklerin de uyku ilacı atmış anasınn babasınn içeceğine
hatta oğlanı bilem kaçırdı desem yeridirkaydirigubbakcemile3
kız diyorum yaa büyümüş de küçülmüş

günaydinnnnopuyorumnanaktan
maili mügeye senmi yazdin azra:hulya:
yok cnm bn değilm
şu an o kadr işim var ki anlatamm
iş güç arasında takip etmeyee çalışıyorum

annesine babasina gizliden uyku hapi verip uyutupmu kacmis bu kizdelikafadulden

yahu madem bunlar nisanli niye evlendirmiyolar da böyle kac defa kacmis geri aliyolar:delphin:
bnde bilmiyoum walla cnm

kıslar ısteyım ızleyemıyorum
yorumlarınızı eksık etmeyın we ne olup bıttıgını lutfen

kizlar bence arif hoca yanlis düsünüyor,baska bir kart takilsa telefona,dilegin aradigi kisiler silinirdi ama dilek ilk gün 5-6 kontorum vardi gitmis,ve aradi kisilerin ismini silmis,benim aradigim kisiler duruyor demisti......

ay benim aklima sey geldi halada o fikirdeyim.. dilekle ahmetin iliskisi var.. sukran gordu bunu. ahmet te sukran saf ya dilekle anlastilar sanki sukrandan hoslaniyomus gibi yapip ortadan kaldirdilar.. dilegin bakislarindan korktum zaten ole bi bakiyo ki..

ay benim aklima sey geldi halada o fikirdeyim.. dilekle ahmetin iliskisi var.. sukran gordu bunu. ahmet te sukran saf ya dilekle anlastilar sanki sukrandan hoslaniyomus gibi yapip ortadan kaldirdilar.. dilegin bakislarindan korktum zaten ole bi bakiyo ki..

bende öyle düşünüyorum...şimdi dedi ya kıskançlık oldu vermedim telefonumu......
telefonunu kıskanmış.)))
dediğin doğru olabilir..günahı boynuna

kesinlikle katılıyorum dilekle ahmetin ilişkisi vardı şükran bunu öğrendi ve söyliyeceğinden korktular ve yok ettiler.yada ahmet hakikaten şükranada yazmaya başladı dilek kıskançlıktan delirdi ve yoketti ama ahmettende yardım aldı gibi geliyo ama günahları boynuna almıyım şimdi üstüme günahlarını:)

bende öyle düşünüyordum ama bugünde dilek masummuş gibi geldi,birde ahmete ben seni tanımıyorum ki falan dedi ya ikisi suçlu olsa ahmeti suçlayamaz başkasına yüklenirlerdi beraber,bence ahmet şükrana sapıkça şeyler düşünüp o yaptı ama dileğin haberi yok gibi sonuçta çocuğa tecavüz etmiş herşey beklenir ahmettenyerimseniben

ben bu konuyu başından itibaren takip etmedim buna rağmen bu dilekmi nedir gözüme hiç hoş görünmedi kadında bir şeytanlık var sanki..

dilek cok itici insanin sinirini bozuyor ses tonu bakislari filan,ben ilk baslarda o yapmis diye düsünüyordum ama simdi nedense öyle düsünmüyorum..yani biriyle gördü filan gibi seylerde o evin kizi disariya tek cikamiyorsa dilek nasi ciksnda bulussun anlamadim ama hersey olabilir sadece insanlara güvenmek istiyorum insallah en kisa zamanda ortaya cikar

Back