Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm kendi isteğiyle seve seve kaçtıvalla sen ,kızın kendi kaçtı demesen ,yani bilmiyorum adamı boğardım ,anneye babaya hak verirdim ama kız kendi gitmiş......15 yaşında kafası nelere çalışıyor
yok cnm bn değilmgünaydinnnnopuyorumnanaktan
maili mügeye senmi yazdin azra:hulya:
bnde bilmiyoum walla cnmannesine babasina gizliden uyku hapi verip uyutupmu kacmis bu kizdelikafadulden
yahu madem bunlar nisanli niye evlendirmiyolar da böyle kac defa kacmis geri aliyolar
kızlar şükran cinayeti ile ilgili düşünceleriniz neler..
ay benim aklima sey geldi halada o fikirdeyim.. dilekle ahmetin iliskisi var.. sukran gordu bunu. ahmet te sukran saf ya dilekle anlastilar sanki sukrandan hoslaniyomus gibi yapip ortadan kaldirdilar.. dilegin bakislarindan korktum zaten ole bi bakiyo ki..
bende öyle düşünüyorum...şimdi dedi ya kıskançlık oldu vermedim telefonumu......
telefonunu kıskanmış.)))
dediğin doğru olabilir..günahı boynuna
ay benim aklima sey geldi halada o fikirdeyim.. dilekle ahmetin iliskisi var.. sukran gordu bunu. ahmet te sukran saf ya dilekle anlastilar sanki sukrandan hoslaniyomus gibi yapip ortadan kaldirdilar.. dilegin bakislarindan korktum zaten ole bi bakiyo ki..