Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
savcılığa çıkacaklarını cumadan gösterecekti ama program bitmişti o yüzdena.s
düşünsenize yazık o çucuğu öldürmeleri sonucu 3 aile mahvoldu 2 tanesinin evleri bomboş kaldı yerlerinden yurtlarından oldular hurdacının evi boşaltıldı,dilberlerin evi boş kaldı ümit evine bile uğrayamamış corluya bile gidememiş değermiydi bütün bunlara yazık muhammet hala gömülememiş zaten gömülecek ne kalmış ki birkaç parça kemik ve herkes bi şekilde hayatına devam ediyor muhammetin kardeşi yurtta,muhammet mezarda bile değil,kaderin masum bebeği cezaevlerinde sürünüyor :çok üzgünüm:masumların ne suçu vardı bunların sorumlusu dilberin uçkuruna sahip çıkamaması (diğerlerininde buna yardım yataklık etmesi ahlaksızlar)vayyy anam vayyy psikolojim bozuldu yinee tüylerim diken diken oldu:çok üzgünüm:
muhammed gömülmemiş miii :1shok::1shok::1shok:
olsun sadece kemikleri bile kalsa gömülmeliydi ya bu nası bi mantık?
nerde peki kemikler?
adli tıp kurumundaymış canım hala işlemler bitmediğinden gömülememişsenağlama
bosver cumayi zaten sükran olayini son 10 dakka konusuldukırmızı donlu kızzzz
sabah uyanamadım 10,30- 11 den itibaren izledim. ondan itibaren sözlüye hazırım örtmenimm laelaelaelaelae
hadeeeeeee dileğin telefonuda kırılmış
bosver cumayi zaten sükran olayini son 10 dakka konusuldu
bugünün yorumlarini alayim:hulya: ben bakamadim isdeydim:gitme:
telefonmu kirilmisakannehir ya bunlar cocukmu kandiriyor, benim oglum bile daha inanilir yalanlar atiyolmaz: takvimleri yiyolar telefonun üstünede kesin sükrü oturup kirmistir:roflol: